Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co jest...

mozna byc chorym i nawet...

Polecane posty

Gość co jest...

czy mozna miec jakas chorobe (np grzybice) na narządach rodnych przez długi okres czasu i nawet o tym nie wiedziec??? otóż.... cipka mojej ukochanej ma bardzo specyficzny zapach :) juz nawet w dziesiec minut po kąpieli odkąd wspołzyjemy zabezpieczając sie tabletkami anty zauwazyłem ze i moj "interes" czasami zaleci takim "smrodkiem" :O wspołzyjemy tak od kilku miesiecy, Ona bada sie u ginekologa i niby wszytsko jest ok, u mnie tez zadnych zmian nie widac tylko.... ten zapach :O kiedys moj "sprzet" tak nie pachniał, w sumie to w ogole nie miał zapachu, no moze po godzinnym graniu w kosza zaleciał taka "naturalnoscią' i nie zarzucajcie nam ze sie nie myjemy bo wchodzimy pod prysznic 2 razy dziennie i przed kazdym seksem co o tym myslicie? bez dermatologa sie nie obejdzie?

Gość hoowf
może raczej ty masz jakiś problem z powonieniem lub jakieś urojenia zapachowe?

Wpisz w gooogle: nieprzyjemny zapach z narządów płciowych Bedziesz miał ponad 11tysięcy stron w języku polskim. Może znajdziesz coś, co Ci się skojarzy z Waszym problemem. :)

Gość obejdzie sie bez dermatologa
ale bez ginekologa nie :) grzybica jest b. czesto spotykana przy tabl. antykoncepcyjnych i prysznic nic tu nie pomoze.