Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smsowanki

mam DOŚĆ bycia z facetem jedynie na SMSy!!!

Polecane posty

Gość smsowanki

było dobrze.. ostatnimi czssy nie widujemy sie praktycznie w cale.. co z tego, ze pisze codziennie.. w kazdym smsie ze teskni, zyczy milego dnia, jak tam skarbek, itp itp!!! mam tego dosc!! to nie nazywa sie bycie razem!!! nie potrafie jednak z nim skonczyc:( kiedys byli super!!

Gość agata---------
smsowanki hey mam teraz ten sam problem co ty, jest mi smutno.... myslisz ze zmieni sie? moj tez raz mial taki okres ze tylko jakies durne smsy w s tylu " czesc skarbie wyspana? milego dnia" i koniec

Gość agata---------
kiedy ostatni raz sie znim widzialas i jak dlugo jestescie razem?

Gość anuuuuuuuuula
zawsze to taniej niz popylac przez cala Polske, zeby sie zobaczyc :( Nie wszyscy maja pieniadze by czesto sie spotykac :( Co z tego, ze kazdo by chcialo :( Jak srodkow brak :(

Gość Ihhhhha
moj to mi tylko maile wysyłał. to dopiero bylo cos

Gość smsowanki
agata---------: dokladnie jakby skpopiowana tresc smsa!! zawsze konczy milego dnia:/ jestesmy razem oficjalnie od listopada.. ostatni raz widzialam sie z nim ..hmmm.. juz nawet nie pamietam dobrze jakos po 20czerwca!!! jestesmy z roznych miasta ale nie dzieli nas nie wiadomo ile km!!! tyle razy mowil, ze przyjedzie na wakacje i jakos Go nie ma do tej pory.. wczesniej zawsze zmeczony i padniety z pracy wracal.. ja to wszystko znosilam, teraz kiedy nie spotykamy sie wysyla mi te durne smsy!!!

Gość smsowanki
i ja moge Go nazwac swoim chlopakiem?? rownie dobrze moglabym tak nazywac wszystkich, z ktorymi smsuje, pisze..itp. ja juz sie od niego zaczynam w ten sposob odzwyczajac.. i wcale nie rajcuja mnie tresci typu: "hej skarbie moje kochane pewnie sliczna jak zawsze..buziaki..caluje..tesknie strasznie..brakuje mi Cie juz..itd" mile ale nie wystarczajace... nie jestem tez zwolenniczka takiego 24godzinnego zamykania sie ale jakies minimum moglby mi poswiecic..

Gość smsowanki
agata---------: mam pytanie.. co zrobiłaś?? jestescie razem??

Gość hmmmmmmm.......
1800km przemierzylem dla kobiety azeby czesciej ja widywac.. i powiem nigdy wiecej..

Gość smsowanki
nas dzieli jakies 100km, nie mam pojecia dlaczego tak sie dzieje:(

Gość smsowanki
i przeciez wiedzial doskonale gdzie mieszakm!!! nie rozumiem facetow wogole!!!!

Gość hmmmmmm......
moze byscie tak dla odmiany przestaly gadac.. a same sie do nich wybraly..

Gość smsowanki
hmmmmmmmmmmmm.... do tej pory to ja sie wybieralam zawsze!!!!!!!!!!!! od listopada z nim jestem i nie ruszyl dupy do mnie do tej pory!!!

Gość smsowanki
dlatego jest to dla mnie nienormalne zjawisko.. skoro ktos mi mowi, ze mu na mnie zalezy a wogole tego nie okazuje!!!

Gość hmmmmmm......
slowa to tylko slowa.. nie zalezy mu

Gość Annmiho
ja mam tak samo! jestem juz kilka miesiecy a nie wiem czy spotkalismy sie z 10 razy poza szkołą choc mieszkamy na tym samym osiedlu bo "rodzice mu nie pozwalaja" smiech na sali a teraz bedziemy w roznych szkolach co prawda stoja tez niedaleko siebie ale to chyba wogole nie ma sensu XD

Gość smsowanki
stwierdzil, ze jest teraz ostrozny "w tych sprawach" po ostatnim swoim zwiazku!! i ciagle powtarza, ze jest mu ze mna dobrze.. naprawde kiedy jestesmy razem jest wszystko super, niemalze idealnie.. nawet nie ma czsu na klotnie..wlasciwie jeszcze sie nawet nie klocilismy:) dlatego chyba powiem mu "DOŚĆ"!! trudne..

Gość smsowanki
dłużej nie mogę.. i tak sama chyba się okłamuje :(

Gość smsowanki
i ciagle sama przed soba go usprawiedliwiam, że moze zajety, ze zmeczony ..