Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta19841

Zoladex

Polecane posty

Gość gość
Dziewczyny, mam do odprzedania zoladex, został mi po kuracji 3 zastrzyki, odpowiednio przechowywany. Czy jest ktoś zainteresowany?

Gość gość
Potrzebuje pilnie kupić 1 zastrzyka zoladex 3,6 ! podaje nr tel 601641509 oraz email: kamila.grzesik@gmail.com

Gość gość
ja rowniez potrzebuje pilnie ten zastrzyk prosze o kontakt na adres e-mail: kpaticzek@gazeta.pl

Gość Elzbieta1954
Odkupię pilnie zoladex 3,6. elzbieta.grzesik54@gmail.com

Gość gość
Mam do sprzedania Zoladex 10,8 mg z datą ważności do 11.2017. Cena do uzgodnienia. Kontakt: piatekania@vp.pl

Gość gość
Jestem po 6 miesięcznej kuracji Zoladex. Endo III stopnia. 3 laparoskopie. 1 dziecko -zaszłam naturalnie w pierwszym cyklu. Skutki uboczne Zoladexu: uderzenia gorąca (najgorsze), przyrost masy ciała, wahania nastrojów -spowodowane rozdrażnieniem po uderzeniach gorąca. Skutki wystąpiły po 2 zastrzyku. Po leczeniu miałam laparoskopię i lekarz powiedział, że efekt leczenia przeszedł wszelkie jego oczekiwania i teraz będzie zalecał po 6 dawek przy takim zaawansowaniu, bo jednak 3-4-5 jak zalecał to efekty były gorsze. Aktualnie czekam na @ po zoladex i staramy się o 2 bobasa. Dziewczyny czy po jakim czasie doczekałyście się po Zoladexie okresu?

Gość eltasz
cześć Jestem po dwóch dawkach Zoladexu, pierwszy 3,6mg w czerwcu, drugi 10,8 mg w lipcu 2016r . Miesiączki nadal nie mam . Minęły 31 tygodnie od podania implantu ( 19tyg od teoretycznego działania tego trzymiesięcznego) i nadal cisza. Lekarz powiedział że @ może nie być do 8 miesięcy po podaniu -zostały mi jeszcze jakieś 2 do 3 tyg czekania- przynajmniej taka mam nadzieję .

Gość Bett
Witam, kto zapisal ci Zoladex?

Gość gość Ula
Ja tez mam prawdopodobnie endometrioze, bralam ponad rok Visanne, torbiel byla juz malenka, ale ta "cholera" odrosla. Na szczescie urodzilam dwojke dzieci. Nie wiem czy isc na laparoskopie, czy syptac lekarza o Zoladex? Ale chyba nie mam wyjscia i musze isc do szpitala :-(

Gość Bett
Jakie macie zdanie o innych lekach na endo badzo czesto przepisywanych przez lekarzy????czy zoladex jest lepszym wyborem???

Gość gość Ula
Podobno najlepszym "lekarstwem" na endo jest ciaza, ale jestem po 40-tce, wiec odpada ;-) W poniedzialek mam wizyte u innego lekarza, jesli on tez powie, zeby isc na laparo, to nie ma na co czekac.... A Ty jak sie leczylas ?

Gość malfred
Witam, jakby ktoś potrzebował zoladex 3,6mg to mam do odsprzedania :)

Gość BETT
Czy kroraś z Was spotkała sie z problemem zajscia w ciaze po zoladexie???bralam 3 dawki na adenomioze.

Gość gość
Ja mam zupełnie odwrotne objawy po zoladex .Nie spadło mi lipido wręcz przeciwnie nadal mam ochotę na sex a wczoraj dostałam drugi zastrzyk tym razem 10,8.Pierwszy miałam miesiąc temu 3,6 .Czasami jest mi gorąco i nogi pobolewają.Nie wiem tylko czy mozna zajsc w ciazę przy tym implancie .Mam endometriozę 4 stopnia,miałam laparoskopię ale nie zostały usunięte torbiele gdyż było za duzo zrostów.Dodatkowo mam skierowanie na rezonans magnetyczny aby sprawdzić jak zoladex daje rade to wszystko rozgonić ..Czy mozna zajsc w ciaze przy tym implancie ??kochamy sie z mężem bez ograniczeń i jakiś objawów mozna sie jeszcze spodziewać?