Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z kwitkiem

W JAKIM WIEKU ZACZĘŁYŚCIE PRACOWAĆ?

Polecane posty

Gość OliwaSprawiedliwa
do Z KWITKIEM - dziewczyno, to nie kwestia nazwiska, a osobowości i umiejętnośći. Odyna ma charakterek, widać, że wie o czym mówi, jest konkretna. Żeby tłumaczyć trzeba mieć opanowany język - nie nazwisko! :) Jeżeli uważasz, że to potrafisz, to przestań się nad sobą użalać, tylko weź się za siebie! Ja zaczęłam dorabiać w wieku lat 12-13 (sezonowo), a stałą pracę rozpoczęłam w wieku 22 lat.

Gość loojoool
21 lat

osoby ktore maja 24 lata i jeszcze nigdy w zyciu nie pracowaly to na moje nie maja sie czym chwalic....:/ ja mam 20 lat i czasami sobie gdzies pracuje...ucze sie ale w wakacje czasami pojde do pracy gdzies na jakis czas zeby miec WLASNE pieniadze... no ale to zalezy jak komu wygodnie:/ dla mnie np. jest to duza satysfakcja majac pieniadze zarobione przez siebie....

Ja mam 19 lat, chcialam isc do pracy bo myslalam ze nie dostane sie na studia ale na szczescie sie dostalam. Bardzo chce miec swoje pieniadze i odlozyc na samochod wiec aktualnie szukam pracy zeby popracowac chociac do konca wrzesnia :)

Gość wawa.....
pracuje od 15 roku zycia. pierwsza praca globi!! 330 pln pensja za miesiac pracy bosko co!!!

Gość z kwitkiem
OliwaSprawiedliwa ----------> gdybyś mieszkała w takiej dziurze, gdzie są familie i klany tez byś się użalała....

ja mam 22 lata i zaczelam pracowac jak mialam 20lat - na dodatek w Anglii;)

ja mam 23 lata i juz pracuje w swoim zawodzie od prawie 3 lat, a pierwsza swoja prace tylko ze dorywcza zaczelam w wieku 16 lat