Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lechu m

Prawo jazdy, egzamin

Polecane posty

Gość lechu m

Mam pytanie, czy ktos sie orientuje jak to jest z taka sprawą: złozyłem papiery na egzamin w WORD w pewnym miescie, ale podjalęm decyzje ze nie chce tam zdawac, chce złozyc paiery na egzamin w innym miescie,wiec czy ja musze treaz odebrac te paiery osobiscie z tego miasta co złozylem dokumenty, czy inaczej mozna to zalatwic np. zeby oni odesłali te papiery stamtad?

Gość ponawiam

Gość powiem tak.
podejdź do WORD i się ich zapytaj.najlepsze wyjście

Gość nie podejde bo mam za daleko
dzwonilem, powiedzieli ze trzeba pisemna prosbe napisac do nich o przesłanie do innego miasta, nic nie powiedzieli co uwzglednic, jak napisac taka prosbe, moze ktos wie?

Może wejdż na strone Wordu w twoim mieście, może czegos tam się dowiesz.

Piszesz \"prosze o przesłanie moich dokumentów do ośrodka w ... i adres.Tłumaczyc sie nie musisz , mają obowiązek przesłac

maja obowiazek przesłac? ale czy bedzie ta prosba dla nich wiarygodna?, bo przeciez ktos moze sioe podszyc i wysłac za kogos taka prosbe

na stronie WORDU nie nie ma, patrzyłem:( a jak dzwonilem to takka nie miła kobieta tam była ze nic mnie blizej nie poinformowała jak taka prosba ma wygladac

Maja obowiązek wysłac, bo do rączki Ci nie wydadzą.

Gość do Arava
a dlazcego do reki nie dadzą? i prosze powiedz jak mam to napisac?mozesz podac mi wzor?

Nie wiem, dlaczego, ale przesyłaja sobie miedzy ośrodkami, z moimi tak było. Nie pamietam, napisałam, że ja niżej podpisana dowód nr taki i taki prosze o przesłanie.Ale to było ze dwa lata temu, milijony pism od tej pory spłodziłam

Gość do Arava
a jakis dokument tozsamosci tez mam im wyslac? czy tylko prosbe?i jak długo oni to wysyłaja tzn. jaki maja czas na wyslanie do innego osrodka,,,ta kobieta była tak nie miła ze szok i nic nie wiem

taaa, dowód im wyslij i PIN-y do kart... nie wiem, zadzwon jeszcze raz, oni tam chyba według chqamstwa i nieuprzejmosci przyjmowani sa do roboty.

Gość do Arava
to babsko mi nic nie powie , dzis jak pytałem to mowiła ze jak mi sie nie podoba to moge z dyrektorem rozmawiac

To rozmawiaj z dyrektorem!W tym celu jest zatrudniona, zeby udzielac informacji,a jak się jej nie podoba, to niech rozmawia z dyrektorem.O zwolnieniu i szuka nowej pracy

Gość a wogole istnieje taka
mozliwość ze jak ktos złozył papiery na egzamin w word w jakims miescie, ale w miedzyczasie zrezygnował z tego miasta i cche zdawac w innym miescie,to jest taka mozliwosc? oni odesla papiery bez jakis skutkow czy moga sie nie zgodzic?

ja tak miałam poprosiłam o wysłanie dokumentów do WORD-u w Warsawie z Łodzi. pani kazała faxem wysłać prośbę i adres na który mają wysłać dokumenty.Nie musisz się tłumaczyć dlaczego tam chcesz zdawać. Musisz podać pesel, adres zameldowania i zamieszkania jeśli jest inny, imię i nazwisko i musisz się własnoręcznie podpisać. To tyle. Po kilku dniach dokumenty powinny być w nowym ośrodku egzaminacyjnym.i Możesz już zapisać się tam na egzamin. pozdrawiam

Gość do lisiej czapy
mozesz dokadniej napisac jak napisac te prosbe, co dołaczyc...mozna faxem? ale zanim wysle fax, to musze najpierw tam zazdwonic ze rezygnuje czy moge od razy wyslac fax bez upzredniego ich powiadomienia telefonicznego?

ja napisałam tak PODANIE Proszę o przesłanie dokumentów po niezdanym egzaminie kat. B, do Warszawy na adres: WORD ul. Powstańców Śląskich 127 (dzielnica Bemowo) 01-355 Warszawa Z poważaniem Imię i Nazwisko(+ wląsnoręczny podpis) A na górze po lewej stronie piszesz swoje imię, nazwisko, PESEL, adres, telefon Na górze po prawej piszesz adres i numer faxu ośrodka do którego wysyłasz podanie. Na dole pod wszystkim data i miejscowość. Ja zdzwoniłam zapytać w jaki sposób mogę przesłać dokumenty do wawy i pani kazała mi tak napisać podanie. Aha, dostałam list polecony, nie wiem jeszcze co w nim jest bo nie odebralam ale pewnie powiadomili że dokumenty już są wysłane.Aha, możesz jeszcze na wszelki wypadek napisać do nich maila ze wysłałeś im fax:) powodzenia

moja kolezanka pracuje w wordzie wiec jesli masz jakies pytania to pytaj a ja chetnie na nie odpowiem

Gość ale chodzi o to
ze ja tam złozyłem papiery ale nie zdawałem jeszcze egzaminu, po prostu zrezygnowałem z tamtego osrodka, chce zdawac w innym ze wzgledu na termin zdawania, wiuec wysle faxem tak jak pisała tu osoba powyzej, ale z tego co mi powiedziano to trace 50% sumy za egzamin....lepiej wyslac faxem czy listownie?

a już zapłaciłeś za egzamin? jeśli zapłaciłeś i rezygnujesz już po zapisaniu się na egz t faktycznie tracisz 50% sumy. Ale jeśli termin jeszcze nie jest wyznaczony i nie zapłaciłeś to bez problemu możesz przesłać dokumenty i pies z kulawą noga nie ma prawa Ci tego odmówić:) A nawet jak zapłaciłeś, i chcesz przenieść dokumenty to też nie jest ich sprawa, Tylko Twoja bo to Ty tracisz 50% kwoty egzaminu. pozdrawiam

Gość oczywiscie ze zapłaciłem
przeciez jak wysyłałem dokumenty tam to musiałes wpłacici pieniadze na egzamin

no ja jeszcze nic nie płaciłam, jak dokumenty już są na miejscu to jak będę gotowa to wtedy pojadę wyznaczyć termin teoretycznego i praktycznego.Jak wysyłałam parę lat temu do piotrkowa dokumenty to zrobiłam tak samo, poprosiłam o wysłanie dokumentów do piotrk. a potem pojechałam wyznaczyc sie na egzamin jak już trochę pojeździłam w tym mieście.