Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siski

Rany ludzie! jak można chodzic w długich spodniach w taki upał?

Polecane posty

Gość siski

facetow jeszcze zrozumiem, bo niektórzy musza ale kobiet w dlugich dzinsach ...to niewiem co skłania do takiego sado-macho !

Gość tgtgg
idiotko a jak ktos ma brzydkie nogi to co???zastanow sien ad tym też albo jak kogos nie stac na spodnice?co zxa kretynka ..pozatym gdzie ty mieszkasz ze widzisz dzis w spodniach osoby??

Gość dzisiaj widziąłam
Laskę, która na oko wazy ze 110 kg - pewnie sie wstydzi ząłożyć keicki. Zreszta podójnie jej współczuję ze względu na tusze - to jednak prawda, ze chudemu i żylastemu w upał łatwiej wyrobić.

jeszcze do niedawna sama nalezalam do takich masochistek, ale odkad odkrylam ze w mojej szafie istnieja spodnice i przemoglam sie by je ubrac mimo nieladnych nog, to juz nie potrafie wrocic do dzinsow:P

Gość krakowianka jednaaa
a ja mieszkam w krakwie i niewidzialam jeszcze zadnej laski z spodniach dzis ..jednak upal czyni cuda.

ja czasami wolę w upał spodnie. Zwłaszcza jeśli w perspektywie podróż autobusem,pociągiem.. Nogi mi się nie beda tak obrzydliwie lepić do siebie..albo tył do siedzenia... A poza tym lubię jeansy :) do tego sandałki..i jest ok.

Gość siski
ale co mają brzydkie nogi do tego ??? nawet jakbym miala najbardziej krzywe to bym nie ubierala spodni dzinsowych ! ewentualnie jakśc cienka dluga spodnice jak juz musi miec nogi zakryte... a tak wogole to co kogo obchodzą czyjes nogi ?? jest gorąco to z tego powodu ludzie mają sie pocic w dzinsach ?? chore myslenie! moze najlepiej niech ubiora kombinezon od szyji po kostki

Gość dzisiaj widziąłam
Co do lepienia się nóg - wystaczy posmarować wewnętrzne strony ud i miejsca pod kolanami tym samym antyperspirantem co pachy i nei ma sprawy:D Polecam!

kombinezon, najlepiej skafander kosmiczny, bo jeden ma brzydkie nogi, drugi ma brzydkie paznokcie u stop, trzeci ma pryszcza, a czwarty rzadkie wlosy :O :classic_cool:

Gość do sisi
uwierz, moze sklonic. masz super cialo, ladnie opalone, jestes szczupla-> spoko, mozesz chodzic w krotkich spodenkach czy spodniczkach. ja mam 171 i waze 69 kg mam gdzie nie gdzie widoczny tluszcz, ktroego nienawidze, mnostwo kompleksow i nie wyjde tak ubrana, choc bardzo bym chciala. a przez to ze chodze w dlugich spodniach i koszulach z krotkim rekawem nie ma opcji zeby sieopalic. niektore dziewczyny maja problemy hormonalne (mnie to nie dotyczy ale moja kolezanke tak) i ona zeby wyjsc w krotkich ubrankach musi spedzic codziennie 2 godz zeby idealnie sie wydepilowac. dlatego tez chodzi w dzinsach. dlatego nie oceniaj tak, ze to sado maso i tkaie tam..pozdr

a ja dzisiaj widzialam laske w dugich gaciach i bluzce z dlugim rekawem wszyscy ie na nia dziwnie patrzeli

Gość siski
ja tego tez wlasnie nie rozumiem , ze ludziom bardziej zalezy na opini innych ludzi, niz na własnej wygodzie....

Gość dzisiaj widziąłam
Co za pierdolenie o Szopenie? Daleko mi do super mega ciała, jestem płaska jak deska:) A do tego blada i opalam się na czerwono. Wiem jednak, ze wystarczy wysoki filtr i słońce idealnie pomaga we wszystkich krostkach itp - w głowie macie nasrane, wydaje wam się, ze wszyscy się na was gaopią -moze kiedyś po prostu zalózcie kieckę a zobaczycie, ze nei oglądają was jak małpy w ZOO.

Gość do sisi
a widzisz ciupago----->nigdy nie mialas chyba kompleksow

Gość siski
Przepraszam .

Gość dzisiaj widziąłam
A co do ludzi w długich ubraniach - niektórzy są uczuleni na słońce i zwyczajnie nie mogą sie opalać ,ale nikt mi nie wmówi, ze to co tzrecia Polka:(

Gość siski
ja np. mam maly biust, ale to nie sklania mnie do noszenia długich bluzek po samą szyje albo z golfem... mam gdzies czy komus sie podobaja moje cycki w taki upał czy nie

zbyt mala macie tolerancje na sieczke z gazet i tv ;) skoro uwazacie, ze kiecke moze zalozyc tylko opalona dziewczyna 90/60/90 :P swiat nie kreci sie wokol was, nikt nie zauwazy, ze macie spodnice ;)

Gość no takkkkkkkk
tak, najlepiej nawrzucac komus:( chcesz to chodz i patrz i smiej sie z innych ze nie ubiora spodenek dlugosci majtek albo bluzki z cyckami na wierzchu. a co powiesz na tych cio w glanach chodza latem?

sa wysokie filtry i skora jest juz zabezpieczona. Wiadomo - kazdy ubiera sie tak jak chce. No wlasnie, tak jak CHCE, a nie, ze tak musi, bo sie beda na niego gapic ;)

Gość siski
bądzmy szczerzy... ludzie nie ubieraja się tak jak chcą .. tylko ze tak muszą, bo inni beda sie na nich gapic lub nie . Ciupaga masz calkowita racje ;)

a kto tu mowi o bluzce z cyckami na wierzchu i spodenkami a`la majtki? Jak przesada, to przesada, albo chodzic golym, albo w kombinezonie :P:D

Gość siski
pomijam tu ludzi "biurowych" i biznesowych ;) bo oni muszą.

Gość no takkkkkkkk
ja moze nie nie chce ale chodze w dzinsach i na razie to sie niestety nie zmieni, bo nigdy nie zaakceptuje siebuie. mozliwe zetkwi to tylko w mojej psychice bo wszyscy mowia zeze mna wsio ok i moj chlopak tez tak uwaza. mi niestety trudno w to uwierzyc wiec czekam na moja ukochana zime.

Gość dzisiaj widziąłam
Nie wiedziałam, ze teraz [produkują tylko spodenki długości majtek oraz bluzki z cyckami na wierzchu, a wycofali z produkcji choćby lniane sukienki do kolan , na ramiączkach, albo bawełnę ze spandexem:P

Gość no takkkkkkkk
no dobra, moze zle to okreslilam, ale powiedzmy wyszlabym w sukience na ramiaczkach, ale jestem blada jak trup, a to dlatego ze nie chodze tak ubrana. i kolko sie zamyka:O