Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 no ile

Ile mozna czekac na smsa?

Polecane posty

Go艣膰 no ile
nie odezwal sie :( :O 馃槧 馃槨

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
kurcze szkoda a wiesz jak dlugo mial tam byc? mozemy jeszcze obstawic ze zapomnial telefonu i dac sobie spokoj po jego pewnym powrocie..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no ile
mial dzis wieczorem wrocic :O ciekawe.... mam ochote napisac mu co mysle o takim zachowaniu,ale chyba sobie daruje ... albo napisze i nie wysle... moze mi ulzy 馃槧

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sdghfceiryg
ole3j dziada !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 du**pek

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a co to s膮
znaczy pojecha艂 do zony odpu艣c go sobie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 djroxana
dupek to malo powiedziane zabawil sie Toba i tyle bedziesz go widziala juz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no ile
zone ma, ale by艂a juz - zreszta ona ma juz nowego meza ;) i mieszka daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaleeeeeeeeekooooooooo nie wiem co o tym myslec...ale nie sadze by sie chcial mna "zabawic" .. . no ale moge sie mylic przeciez

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no ile

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 艂膮cze si臋 w b贸lu
tylko 偶e ja mam chyba gorzej, spotykam si臋 z facetem cztery miesi膮ce, niby jeste艣my razem a on potrafi po spotkaniu milcze膰 pare dni :-( Ja sama pierwsza nie pisze. Wcze艣niej kilka razy napisa艂a, niby odpisa艂, ale chcia艂abym 偶eby to on si臋 wykaza艂 inicjatyw膮. Nie pojmuj臋 tego- chce si臋 spotyka膰, lubi sp臋dza膰 ze mn膮 czas ( tak przynajmniej twierdzi) a nie mo偶e mi wys艂a膰 nawet g艂upiego smsa. Przecie偶 to go tak niewiele kosztuje a chyba doskonale wie 偶e taki droby gest sprawi mi przyjemno艣膰, 偶e o mnie pami臋ta itd ech... :-(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no ile
Chcialam tylko napisac ze nie odpisal do tej pory - czyli ma minusa jak stad do Nowego Yorku . I jesli kiedykolwiek bedzie chcial sie do mnie odezwac, to bedzie MUSIAL sie wykazac duza fantazja, zebym na niego zwrocila uwage w ogole. Nie mowiac juz o wytlumaczeniu tej sytuacji. Nie przychodzi mi w tej chwili na mysl zadne usprawiedliwienie ,jakiego moglby uzyc, bo nawet jesliby zgubil telefon , to ma do mnie nr gg i maila. Wie takze gdzie mieszkam, bo mnie odwozil do domu . A dla chcacego nic trudnego. Chyba ze stalo sie cos powaznego... ale tego nie wiem. Dzis jeszcze mialam ochote napisac do niego maila i (grzecznie) podziekowac za to co dla mnie zrobil (za to ze otworzyl mi oczy na pewne sprawy dla mnie bardzo wazne ) oraz podziekowac za znajomosc, ale uznalam ze to by bylo bez sensu. Postanowilam sie nie narzucac. Jego zycie - jego wybor. Moze kiedys pozaluje tego jak sie zachowal. On wie , ze takim zachowaniem mnie zranil . Wie tez ze dlugo nie bede sama . W przeciwienstwie do niego ja jestem mloda(w miare ;) ) i atrakcyjna :P ;) . Spotykalam sie z nim, bo go polubilam , byl bardzo mily ... i w ogole... Na wyglad nie zwrocilam uwagi... w ogole... No ale jak widac - pozory moga mylic... nawet jesli zachowywal sie jak dzentelmen , to nie skonczyl znajomosci jak prawdziwy mezczyzna. A cytujac Millera "Prawdziwego mezczyzne nie poznaje sie po tym jak zaczyna, tylko po tym jak konczy" . pozdrawiam wszystkich i dziekuje za uwage 馃尲

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no ile
:O:O:O:O:O:O dostalam wlasnie smsa od niego .... - moze wyczul ,co tu wypisuje na niego na forum ???? :P i nie wiem czy mam sie smiac czy plakac ... ???????? napisal , ze wraca dopiero w przyszlym tygodniu ...bo po "delegacji" pojechal w gory odpoczac...... i ze przesyla buziaki... co ja mam z nim zrobic ? wrrr

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 艂膮cze si臋 w b贸lu
hehe, m贸j te偶 napisa艂.. :-) Wydaj臋 mi si臋 偶e taka jego uroda, mo偶e nie chce si臋 narzuca膰, mo偶e czeka na m贸j sms tak jak na jego? Bo przecie偶 je艣li nie chcia艂by si臋 spotyka膰 to by mnie nie zaprasza艂 i nie proponowa艂. To chyba logiczne. Ja osobi艣cie zamierzam przymkn膮膰 oko na te jego wade, bo 偶adnych innych jeszcze nie dostrzegam. Na Twoim miejscu da艂abym mu szanse, nie pisa艂abym pierwsza i czeka艂a na rozw贸j wydarze艅. zreszt膮 sama piszesz 偶e poza tym jest cudowny. Pozdrawiam :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no ile
nie wiem co zrobie...w sumie on nic mi nie obiecywal...nie jestesmy w zwiazku , wiec nie mam prawa od niego wymagac Bog wie czego... chyba najprosciej bedzie poczekac az wroci i zobaczyc jak sie dalej to potoczy ..., tylko ze pojecie "w przyszlym tygodniu" jest dosc obszerne :/ pozdrawiam rowniez i zycze powodzenia i czestszych smsow ;) 馃尲

Udost臋pnij ten post

wiesz co, no ile? jak wroci to wroci, mozecie sie spotkac zobaczysz jak on bedzie sie zachowywal, a ty udawaj ze traktujesz go jak zwyklego znajomego,ze ci nie zalezy. wydaje mi sie ze wyczujesz czy jemu na tobie zalezy;) faceci maja taka nature;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no ile
tak zrobie ... moze znow sie nie wyglupie ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 i jak tam sprawy sie tocza
sa smsy?

Udost臋pnij ten post

Ja si臋 przejmowalam po 3 miesi膮cach spotykania, a Ty po kilku dniach ?!!! 藕le to widz臋. Faceci uciekaja od zdesperowanych kobiet a lubi膮 te niedost臋pne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rosalindo...
poczytaj topik:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rosalindo...
wsio rozstrzygniete;) ale zawsze mozna dodac swoje zdanie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no ile
od tamtej pory (czwartku) dostalam jeszcze jednego smsa - wylewny jest, nie ma co ... (wraca w tygodniu) , ale teraz on sobie poczeka na moja odpowiedz ;) :P

Udost臋pnij ten post

to napisz czasami jak tam czy cos pisze;) i jak wroci oczywiscie tez napisz;) zaciekawila mnie ta historia, niema co:D pozdro

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no ile
ok, dam znac ;) mysle ze jutro mu odpowiem :D :P , to on sie do mnie znow za pare dni odezwie :D:D:D:D ;) jak nastolatki ..kto kogo dluzej przetrzyma ... a zeby bylo smieszniej dzwonil do mnie dzis facet, z ktorym sie kiedys spotykalam ... :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

watpie zeby myslal o Tobie powaznie, w g贸ry m贸g艂 Ciebie wziasc a sam nie wiem co tam robi...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no ile
kociur, w gory nie mogl mnie wziac, bo ja pracowalam - to po pierwsze :) , on pojechal najpierw sluzbowo na 3 dni (pon-sroda) do WR , a pozniej prosto stamtad w gory odpoczac :) po drugie- nawet jakbym miala urlop nie pojechalabym z obcym facetem na tyle czasu w nieznane miejsce. Jeszcze resztki jakiegos rozumu posiadam... wrocil w koncu ...ale i tak nic z tego nie wyszlo (spotkalismy sie oczywiscie jeszcze pare razy) ... on chyba wybral zly termin na wyjazd ...bo zdazylam ostygnac z emocji ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no ile
hehhee teraz on nie odpuszcza :P ;)

Udost臋pnij ten post