Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawskie jajko

dlaczego dziewczyny z mniejszym biustem krytukują te z większym?

Polecane posty

Gość ciekawskie jajko

Zaglądałam wiele razy na fora dotyczące kwestii biustu. Właścicielki mniejszych ( A,B) pocieszając się nawzajem twierdzą że przynajmniej mają jędrne a nie jak te z większym (D,E itd) co im do pasa wisi. To nie prawda, sama mam 75 D i mój biust wcale mi nie wisi, wręcz przeciwnie jest jedrny i podniesiony, że czasem mój facet się śmieje że wygląda jak sztuczny (a jest w 100% prawdziwy). Dziewczyny natura nas obdarzyła takim a nie innym biustem, może mój nie jest mały, chociaż czasem tak byłoby mi wygodniej, ale każdemu podoba się coś innego. Dlatego proszę nie krytukujcie i nie generalizujcie, może to Wam poprawia samopoczucie, ale czy aby na pewnoto dobra metoda dowartościowania się...? Pozdrawiam

no naprawde zal niektórym dupe ściska heh ja mam 75B i naprawde chciałabym miec wiekszy biust moze mi urosnie bo mam niecałe 18 lat =)

Gość ciekawskie jajko
dodam ze mam bardzo zylaste piersi choc stojace i jedrne a i brodawki maja srednice 10 cm ale taka juz uroda naszych duzych piersi i prosze nie krytykujcie nas malobiusciaste!!!!

Gość na maly biust
nawet bym nie spojrzal... Tylko duze.

ktoś się pode mnie podszył więc zaczerniam nicka:) Ja nie dyskryminuję kobiet z mniejszym biustem ode mnie, mam wilele koleżanek które ciągle na to narzekają, ale w tym tkwi ich urok:) pozdrawiam

Gość na maly biust
to jest ok na ten wiek

jestem szczupła i mam 183 ale szczerze mój biust wygląda na wcale nie taki mały arozmiarowo zdaje sie malenki

Gość hgfadsfdsn
ja mam 70D albo E zalezy od rozmiarówki. Dziewczyny z małymi biustami ciągle nas krytykują też to zauważyłam. Tylko nie wiem dlaczego chyba tylko z zazdrości?! Faceci są różni i nie każdemu duży biust się podoba, są tez amatorzy małych. Sama takich kilku znam...

Gość opryszczona
i maly biust i duzy moze byc piekny... to zalezy od ksztaltu itd. nie kazde male i nie kazde duze sa ladne.. taka natura kobiety - kazda ma inny biust.. a pozatym o gustach sie nie dyskutuje.. jednemu sie podobaja jednemu duze i nic nie zmienimy..

no bez przesady, równie dobrze można napisac że dziewczyny z wielkim cycem śmieją sie z dziewczyn, które mają mały biust... a to że twoje sutki prędzej czy puźniej będą na wysokości pępka to nie obraza ale szczera prawda... równie dobrze moge stwierdzić że w wieku 70 lat będziesz miała zmarszczki. Czy to tez cie obraża?

Gość hgfadsfdsn
juz sie zaczyna "wielki cyc" szkoda z wami dyskutowac

Gość hgfadsfdsn
po ciązy i karmieniu strają swój kształt tak, ale nawet jeśli bedą wiszące to u kobiet z wiekszym biustem bedzie miało co wisieć a u tych z mniejszym to bedzie sama skóra. To szczera prawda:)

ale i jednej i drugiej będą wisieć! i to nie obraza to norma... tylko że u większe piersi będą bardziej zwisac i dyndać:P

Gość hgfadsfdsn
bedzie zwisać i dyndac w tej kwestii sie rozumiemy:)

no własnie:) a tak pozatym nie liczy sie wielkośc ale wygląd... zarówno mały jak i duży biust może być okropny... w końcu piękno naszyc piersi zalezy tez od wielkości podstawyoraz od barwy i wielkości sutków.

Gość hgfadsfdsn
wiec glośmy haslo "Każdy biust może być piękny"

Mnie nie chodzi o to, że ktoś stwierdza, że po ciąży i z wiekiem większy biust będzie zwisał...że tak MOŻE być to wiem w końcu grawitacja dotyka wszystkiego. Miałam na mysli fakt, że kobietka z mniejszym ode mnie biustem będzie się TERAZ pocieszać, że może i ma mały ale ja mam duży i na pewno ja zdejmę stanik to mi zwiśnie.

i jest:) jesli podoba sie nam i naszym partnerom to najważniejsze:)

ciekawskie jajko mały biust tez może zwisnąć... a takim opiniami sie nie przejmuj... osoba, która takie rzeczy wyśmiewa jest głupia... nie warto się tym przejmować...

Gość ja mam...
mały biust 75C i powiem szczerze chciałabym mieć większy i czasem wam zazdroszcze.I żadna krytyka nie wchodzi rachube:-)pozdrawiam

Gość MAGNOLIA 75d
dziewczyny z małym biustem nie myślcie, że was proces starzenie nie dotyczy. Nam będzie wisieć , a wam pozostaną dwie pomarszczone rodzynki

Gość 25 lat baba
więc jest to tak, widziałam multum ciężarnych więc wiem, każde piersi powiększają sie w ciąży i podczas karmienia. Pierwotnie duże robią sie ogromne i nie ma siły by nie wisiały. Po karmieniu tkanka tłuszczowa zostaje spalona i piersi niestety wiszą, jest nadmiar skóry. Pierwotnie małe mogą być jeszcze mniejsze, ale też mogą stać sie pełniejsze. Sama mam małe i szczerze mówiąc jestem zadowolona z mojego sportowego modelu :)