Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona922

ORANGE ,ERA ,PLUS,PLAY???????????????????

Polecane posty

KTORA SIEC WY MACIE ?????????? KTORA JEST WEDLUG WAS NAJLEPSZA??????????

Niezmiennie od kilku lat mam ideę i przy niej pozostane:)

Gość kluchs
plus! :D

Gość
Plus okrada klientow:pewnego dnia zauwazylem,ze cos dziwnego dzieje sie po wyslaniu sms-a.Wkrotce zauwazylem,ze naliczane sa podwojnie.Na dodatek wszelkie proby skontakyowania sie z operatorem nie udawaly sie.Telefon byl na karte.Mysle sobie:co z tym fantem zrobic,az tu sam operator przyslal mi wiadomosc,ze przepraszaja mnie za zaistniala sytuacje,czyli podwojne sms-y oraz niemoznosc skontaktowania sie i w ramach rekompensaty dostaje 30 darmowych minut extra.Mysle sobie OK.Jednak po pewnym czasie sytuacja powrocila.Wtedy juz,napisalem reklamacje,ktora odrzucono.Pozniej nastepna,ktora odrzucono ponownie.Napisali,ze sprawdzili i wszystko jest dobrze.Przekonalem sie ze jest to firma podobna do TP.SA.-oni zawsze maja racje,a twoje reklamacje mozesz piszc np.na ksiezyc.Jednym slowem-nie polecam Plusa.

Gość sarkall
orange:))ile wplusie na karte sie placi rozmowe i esy????

Gość bulek
a ja era

Gość klient PLUSA
Czy jest tu ktoś z forumowiczow, kto ma telefon w sieci komórkowej PLUS? Jesli tak to piszcie o przekrętach w tej sieci.... Pozdrawiam wszystkich niezadowolonych z sieci PLUS

najpierw korzystałam z ery, potem z orange, a kilka miesiecy temu przerzuciłam się na plusa i dopiero teraz jestem zadowolona z usług...

Ja mam abonament w Erze, tak jak wszyscy u mnie w domku. Jestem bardzo zadowolona, mam 80 darmowych minut miesiecznie, abonament 40 zl. Jak bylam w Orange to nawet nie chcieli mi wymienic telefonu na nowy, mimo ze przez 2 lata placilam u nich abonament ponad 60 zl:/ kazali mi zaplacic 600 zl za nowy telefon :O jestem zadowolona z Ery, moj tata jest juz u nich ok 7-8 lat i nie zamierza zrywac umowy.

Gość lenkaaatyy
a teraz w plusie robia cos takiego ze dzwonia po ludziach i namawiaja na przejscie do pusa anajchetniej na abonament:P: 🌼

Gość aamelkaa
orange :D plus= dramat :O moi rodzice go mają, ciagle cos sie dzieje na fakturach.... a to dodano kilka zł za cos tam, a to znowu jakas drobna prowizja za inna usluge...nawet nie napisza konkretnie za jaka:O

Gość dzieksika
plus, jest ok

Gość kobita puszysta
orange jest zdecydowanie najlepszy

Gość ERA JEST NAJLEPSZA

dokladnie Plus cos sobie dolicza ciagle np moj dziadek mial simplusa dawno temu mial go tylko do dzwonienia bo smsa nie umial wyslac a ciagle mu przysylali ze ma wl i wyl tel bo ma oplate za sms.Do mojej mamy tez dzwonili i nawet jakies obiecaywali jakies rabaty w plusie.Ja mam Ere od 7 lat ale ost mnie wkurzyli i chyba przejde do Orange ale jeszcze sie zastanawiam. Plus ta najwieksze zlodzieje

Gość baume
orange, ale mysle o zmiane na PLAY tanie minuty maja a w orange dpiero teraz jak jest na nowa tarf\ya orange go t place 60 gr a wczesniej to chyba z 1zl placilam;|

Gość klient PLUSA
Do -lenkaaatyy- do mnie też dzwonili i chcieli abym znalazła dla nich KLIENTA - FRAJERA ktory chcialby kupic telefon niby za 1 zl na abonament... Wieśniaki w taki oto sposób pozyskują nowych klientow bo normalnie chyba nikt trzeźwo myślący nie dalby się w to wrobić kupując przez telefon aparat telefoniczny za złotowkę z abonamentem... Jak oni mnie wkurzają tymi telefonami i ofertami... hehehe Dobrze że jestem teraz w ORANGE :)

Gość plus plus plus

Najpierw miałem abonament w Erze 4 lata, potem tak-tak\'a 2 lata, teraz Orange na kartę. Na Erę nigdy nie narzekałem, żadnych problemów, a przeszedłem na Orange, bo mam więcej znajomych i taniej wychodzi. Jak narazie jedyny minus, to powolnie działający serwis on-line, ale da się znieść ;) W Plusie też słyszałem wiele o przekrętach, dziwnym znikaniu kasy z konta itp.

Gość tylko PLUS
jest najlepszy! najgorsze orange! moi znajomi wszyscy maja PLUSA i nikt nie narzeka a nawet wprost przeciwnie. kiedys mieli ery orange i przeszli na plusa i sa zadowoleni. w orange ludzie mieli po kilka lat abonament placony regularnie. placili rachunki okolo 100-200 zl miesiac w miesiac i jak po kilku latach chcieli aby im zaoferowano cos lepszego za staz to zaproponowali cos gorszego niz jakby byli nowymi klientami orange. zmienili na plusa i sa zadowoleni. moja cala rodzina ma w plusie na abonamewnt i nic im nie doliczaja! ja mam simplus i mam taryfe team 7 i mam do 7 osob w plusie rozmowy po chyba 18 groszy za minute a samy po 1 grosz. naliczanie sekundowe. do reszty ludzi mam rozmowy chyba po 25 lub 50 gr. smsy po 20 groszy. i co miesiac dostaje albo 30 darmowych smsow do wszystkich krajowych lub 10 min.

Gość tylko PLUS
nie samy tylko smsy... :P ale co wybierzesz to moim zdaniem zalezy od tego do jakiej sieci bedzies z najczesciej dzwonic.

Gość tylko PLUS
mi tez nie zniknela nigdy kasa z simplusa. a mam go juz z 5 lat.

Gość Plus najgorszy i wiara
od nich ucieka a oni dzwoni po ludziach i szukaja klientow masakra