Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ejejejejejej

JESTEM ZSZOKOWANA JAK CZYTAM TU ZE BIUST 75 D TO BIUST DUŻY!!CHORE KOBIETY!!

Polecane posty

Gość ktoś tu ma problem widzę
ale kogo obchodzi To mnie nie , kurwa za godziny psychoanalizy się kupę kasy płaci:P jesteś aż tak zdesperowana ,że wylewasz swoje żale na kafe ? polecam forum uczuciowe http://f.kafeteria.pl/forum.php?id_f=4 pomyliłaś strony Co nas to obchodzi babo ,że masz ze soba problemy ? Ja chcę o cycnikach przeczytać a nie o tym ,że któraś ma dokuczliwy PMS albo menopauze i musi rozładować napięcie!!! Puknij sie w łeb nie obchodzi mnie i pewnie większość nas ,że sie naciełaś na necie koorva !!! Nie kupuj na świstaku albo na podejrzanych stronach proste. Fajny temat stanikowy........niestety był przyjdzie jakaś menda i rozwali temat. Bo dziad o chlebie baba o niebie no szlag by to.

Gość D nie jest duży a średni
racja ;) szkoda ,że połowy albo 3/4 tego topiku nie da się czytać przez jakiś bełkot rozwaliłyście fajny temat szkoda nic tu po mnie :(

Gość D nie jest duży a średni
faktycznie kobieta balonowa przechodzi ciężki pms albo menopauzę żegnam

Gość najlepiej humor poprawiają pod
podszywy te na początku heheh o matko mało z krzesła nie spadłam hahahaha jak jest komuś smutno niech czyta to od początku Gametka i draq qeen nie no rulez :D

Co wy chcecie od balonowej? :O To, że np. w Anglii znajdziecie pełno staników w dobrych rozmiarach, nie znaczy, że np we Włoszech też tak jest, tam nikt nie ma pojęcia jak dobierać staniki :O Zobaczcie co się tam dzieje i dopiero się wypowiadajcie http://www.balkonetka.pl/2010/4/17/wloskie-push-upy-bez-fiszbinow Wszystkie modelki wciśnięte w jeden rozmiar ;O

nie kupowalam na zadnym swistaku-czytaj dokladnie,to bedziesz wiedziec,ze nie mieszkam w Pl i dodatkowo nie kupuje przez neta.Najechaliscie na mnie,bo niby rzekomo sie uzalam-co nie jest prawda,niby oznajmiam wszem i wobec,ze 75f to ogromny biust-a twierdze zupelnie inaczej i ze w koncu robie domniemane bledy ortograficzne.Ja sie o linki na allegro nie prosilam.Napisalam na poczatku jedno zdanie-zartobliwie zreszta- i jakas sfrustrowana baba sie na mnie rzucila,nic o mnie nie wiedzac-dlaczego po niej sobie nie pojezdzicie,hm? Na uczuciowy nie musze isc-jestem w szczesliwym zwiazku:) Coz,jak nie potraficie czytac ze zrozumieniem i tylko czekacie,zeby kogos opluc jadem czy tam dopowiadac sobie wyimaginowane historie,to juz wasz problem🖐️

A ja wierzę, że ciężko jest coś znaleźć, bo gdyby nie internet, to ja też nie miałabym staników. U mnie w mieście po prostu nic nie ma, niby są 2 sklepy z szeroką rozmiarówką, stanikami Panache, Freya, ale mają tam niewiele 60DD i 65D. Zazwyczaj mają od 60E i 65DD :O Gdybym chciała tam kupować, to jeszcze nic bym nie miała. Do najbliższego sklepu z mapy mam chyba około 150km :O

Gość do kobiety balonowej
po co sie ciągle tłumaczysz i usprawiedliwiasz kogo to obchodzi? twojego bełkotu nie da się czytać :P winny sie tłumaczy pozdr wieśniaro od tłustych zadów i ogromnego 75F:P twoje posty omijam bo mnie twóje rozterki z samą soba nie interesują :P ja nie pisałam ,że nie ma w tym rozmiarze ładnych biustonoszy tylko ty więc chyba dał Ci ktoś odpowiedź czyli linki aukcji cudeniek z allegro;) są śliczne biustonosze są i ja też widziałam śliczne w rozmiarze 90G i 90H (nie mam na myśli triumfów i feliny)a ty sie zapierałaś ,że nie ma ale nie powiedziałaś ,że w PL nie mieszkasz tylko napisałaś za którymś razem w swojej rozwścieczonej furii ,że mieszkasz za granicą :P nie gadam już z Tobą bo nie ma to sensu ,bo taka dyskusja nic do tematu nie wnosi

Witam wszystkich.Normalnie nosze 75f-tak mi doradzily babki w sklepie,a w kalkulatorze wychodzi 70i.W biuscie mam 100,pod-77 albo76.Przed urodzeniem dzieci mialam dd i po karmieniu biust najpierw urosl do e,potem po drugim dziecku do f.Juz sama nie wiem,jaki rozmiar mam nosic.75f jest wygodne,tylko chyba obwod za duzy,bo zapinam sie na pierwsza haftke,tzn.pierwsza od lewej, i mam jeszcze troche luzu. Moze best_bra cos doradzi?albo ktos,kto sie zna na dobieraniu stanikow?

76/100 Szukaj polskiego 70I/J brytyjskiego 70(32)FF pomarańcza, ja potrafię na oko ocenić, czy stanik będzie na mnie pasował, czy nie, ale na kogoś bym chyba nie potrafiła :P Jak przychodzi do mnie paczka i otwieram, to nie muszę nawet przymierzać, wiem od razu, czy będzie dobry :) Oczywiście jeżeli chodzi o miski, z obwodem może być różnie :) Ja warmińsko-mazurskie, czyli zupełna pustka ;)

Gość dacie pognieść cycory
maciory :P balonowa ile to te 34M :P zabiłabys cyckiem chłopa

# głaszczka - a weszłam na ten temat w przekonaniu, że biust w rozmiarze 75D jest duży :) ale jak widać mało wiedzy posiadałam (od wczoraj trochę poczytałam) zmieniłam stanik na większy jak na razie miękki, ciężko w małym mieście dostać stanik w takim rozmiarze, wszystko kończy się na 75D. więc pozostaje mi się wybrać do większego miasta. jak widać powodem bólów piersi był źle dobrany stanik (badania wszystkie dobre) miejmy nadzieje, że to koniec problemów:) dziękuje autorce za ten temat :D

Gość odnośnie cycnika dobrze dobran
będziecie sie produkować po co ? myślicie ,że któraś baba to doceni? widzicie same ile tu wyśmiewania i obrażania jest, płaci wam ktoś za to? na pewno nie prawda?Co was to obchodzi ,że inne nie potrafia sobie dobrać stanika;) ich sprawa to one źle wyglądają nie wy;) już wszędzie mozna kupić odpowiednie rozmiary, jak ktos kupuje na bazarkach po 5zł i narzeka ma problem :P nie wy . niech pochodzą do stylistów i zabulą za każdą poradę 500-1000zł to sie nauczą , albo będą płacić za prace chirurga plastycznego kupe forsy za korekcję biustu zniszczonego złym rozmiarem stanika , będziecie płacić za operacje nie to co was to obchodzi?szkoda waszego czasu

A co mi szkodzi pomóc komuś, wcześniej dziewczyny pomogły mnie, za co jestem wdzięczna, teraz jeśli ja mogę pomóc, to pomagam, nic nie tracę,a zyskuję zadowolenie.

Wyobraź sobie, że naprawdę nie wszędzie można dostać mój rozmiar, znam u siebie w mieście ze 4 sklepy z szerszą rozmiarówką i nic tam na mnie nie pasuje, poza tym wszystko kosztuje ponad 150zł. A im więcej kobiet przestanie kupować w bieliźniakach 75B, im więcej będzie się upominać o rozmiary, tym większa szansa, że za kilka lat znajdę wszędzie swój rozmiar w rozsądnej cenie. Margeritt, cieszę się, że pomogłam :)

Gość zastanawiam się czy aby nie
chyba zacznę na allegro kupować ;)

Ja od dawna kupuję :) Jak sprzedawca poda wymiary, a Ty wiesz jakich potrzebujesz, to można śmiało kupować.