Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rythdud x

To nie był sen, a jednak jak sen....

Polecane posty

Gość rythdud x

...ratunku... pomózcie... przesiedziałam wczoraj cała noc na skypie... z facetem... znam go tyle o ile, z gg... wczorajsza noc to było jak dobry romans... jestem odurzona tym co mówił.. jak mówił... siedzieliśmy do świtu.. nie można było się rostac... jestem jak pijana... ratunku...

Gość __no tak
jesteś infantylna :o

Gość rythdud x
serio..? czy to objaw mojej niedojrzałości..?

Gość __no tak
Twój post brzmi jak z jakiejs brazylijskiej telenoweli " ratunklu... pomóżcie... zadurzyłam się..." :o

Gość rythdud x
co ja poradze że czuje to co czuję..? Nigdy mi się to wcześniej nie zdarzyło... Nie wiedziałam że może tak być... Jestem jak kopnięta, nie moge się na niczym skupić... nie wiem... nie wiem co o tym myśleć.... Było wpsaniale.... było cudownie... :(

Gość hihih
zgadzam się z poprzednim wpisem

Gość czarna_róża
Miłe złego początki.:P

Gość rythdud x
jejku.. Czy komuś się coś takiego w ogóle przydarzyło...? To jest chore... tęsknie za nim, wciąż słysze jego głos....

Gość __no tak
jesteś jak DZIECKO. ło matko. biedny facet. nie wie z jaka dziecinna i rozlazłą dziewczyna ma do czynienia.

Gość __no tak
jak tak wygląda romantyczność to już wolę być podłą suką :o

Gość rythdud x
Myslę , a nawet jestem pewna że on dziś czuje to samo co ja.

Gość __no tak
noż doprawdy... jakie to romantyczne... żenada :o

Gość rythdud x
zazdrościsz. Po twoich wpisach widze że nigdy ci sie to nie zdarzyło, i nie zdarzy.

Gość __no tak
buahahahaha :D :D :D :D :D :D :D :D taki stan oczywiście nigdy mi się nie zdarzy, bo nie jestem taka denna jak ty. a co do tego typu rozmów,czy tez sytuacji... moje zycie chyba wyglada ciekawiej - ludzie sa ciekawi i do tego mam ich na zywo :D

Gość rythdud x
co nie zmienia faktu że ja dziś przeżywam cos pieknego, i jestem pokojowo nastawiona, a ty jesteś zgryźliwa i odreagowujesz na mnie swoja frustrację. :) Pa pa. Może już sobie pójdziesz zatem..?

Gość __no tak
ja jestem sfrustrowana? ja jestem jednocześnie ubawiona i zażenowana twoją osobą :D juz niebawem skowronki odlecą i zobaczymy kto kogo zrobił na czarno :D

Ja też kiedyś rozmawiałem tak z pewną kobietą, też było super, ale jak doszło do spotkania to wszystko prysnęło jak bańka mydlana. Dlatego od tej pory traktuję takie rozmowy z dużym dystansem.

Gość rythdud x
a ja nie jestem zażenowana, ani zawstydzona, nie wiem kto ci każe czuc za mnie cokolwiek...? Jestem zgorzkniała, i przykrywasz to swoim dennym buahahaha. A wczoraj było pieknie, ty sobie spałaś , a ja przęzywałam jedne z najpiekniejszych chwil w moim zyciu... i twoje buahaha nic tu nie zmieni, takie są obiektywne fakty. a nawet jeśli jestem infantylna, to moje prawo. Twoja opinia w sumie z lekka mi lata...

rythdud x spotkaj sie z nim ;) i jak dla mnie nie jestes denna ;)

Gość __no tak
tylko nie stwierdzaj faktów jeśli nie wiesz czy tak było. miałam bardziej udana noc niz Ty. moze dlatego, ze nie jestem infantylna, jedynie trochę bezczelna :D udanego spotkania z tym księciem z bajki :D haha :classic_cool:

Gość rythdud x
że też zawsze jakieś sfrustrowane dzewczę musi sie pojawić... dzieki wszystkim za rzeczowe wpisy. ja wiem że to brzmi wszystko bez sensu i w ogóle, nie zamierzam się z nim spotykac, przynajmniej na razie, ale jestem w szoku że tak nam było dobrze wczoraj ... kurcze... szok.

__no tak chcialabym zobaczyc twoja mine jak autorka topiku zwiazalaby sie z tym gosciem i zyliby dlugo i szczeslwie...wszystko jst mozliwe. nie pisze ze tak bedzie, ale lepiej sie przekonac, niz zalowac ze stracilo sie moze jakas szanse.

Gość rythdud x
a no tak miała faktycznie udana noc, skoro dziś pluje jadem... :) coś jakoś nie wierze w te bajkę.... :) a ja się czuje cudownie, jak upita młodym winkiem... ech....

Gość __no tak
jaka byłaby moja mina? pewnie miałabym takiego wielkiego banana i byłabym uhahana, że są dwie takie dziecinne osoby, a nie jedna i do tego idealnie do siebie pasują :D ale oczywiscie zyczę mnóstwo szczęścia :D tylko żenujace są takie topici. co ja tu w ogóle robię jeszcze...

Gość __no tak
ja nie pluje jadem. Ciebie obdarzono infantylnościa, a mnie złośliwością i bezczelnością :D takie zycie :D