Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

deko

jem sobie chipsy. I myślę eh Ty życie łez mych winne, nie zamienie Cię na inne..

Polecane posty

Dobranoc dramenbejs-->a kim Ty jesteś? Pamiętam Cię z takiego jednego topiku. Ciekawa jestem czy mas zamiar działać.

Proponuję Ci, byś sam się zapytał Jej o wszystko, co chciałbyś wiedzieć, ok? Odwagi kolego, a będzie dobrze :)

wydawało mi się że 22, ale jak Deko jest po studiach i zabiera się za następne to niemożliwe. nie chciałbym się porywać z motyką na słońce :)

Czemu małolat? Posłuchaj mnie, nie dowiesz się jeśli nie spróbujesz? Agi o naprawdę superancka osoba, dlatego się nie obawiaj. Dzięki za pozdro, odpozdrawiamy. P.S. Nadal nie wiemy kim jesteś, czy masz jeszcze jakiś inny nick oprócz tego?

klamczuszek z Ciebie Dekuś, na innym topie napisałaś, że odkurzasz. To ja mam dziś zamiar nic nie robić i realizuję swój plan :D

kupiłam sobie chipsy.. :P normalnie cały tydzień je wcinam.. trzeba przystopować będzie:P niedługo.. miałam sobie kupić paprykowe bo po nich mi się odechciewa chipsów na jakiś czas, ale jednak kupiłam laysy cebulowe.. które jem od tygodnia.. eh.. bo są pyszne.. :P