Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zgrabna i powabna

Czy waszym zdaniem moje piersi tez zaliczają się do małych ? Foto

Polecane posty

a ja mam pod biustem 76 a biust 92 i wyglądają na małe obwisy, chociaż to 75 C, t e o r e t y c z n i e powinny być duże :/

Do autorki - masz piękne piersi i piękną figurę. Jesteś szczupła, masz szersze biodra, płaski brzuch, piersi w sam. Czego chcieć więcej :)

Gość miałłłłłłłłłłłłłłł
co za beznadziejne osoby daja swoje zdjecia do oceny Jesli chcesz wiedziec czy masz ladne cycki zapytaj o to swojego mezczyzny A cycki masz normalne nic zachwycajacego Ja mam wieksze i jedrniejsze No i jestem szczuplejsza od Ciebie Koniec wypowiedzi

faceta nie mam z włąsnego wyboru wiec komu mam dawac swe cycki do oceny ?:P Tutaj i tak jest wszystko anonimowo a mozna usłyszec opinie na temat swojego ciała to dlaczego nie ? pozdrawiam serdecznie wszystkich :D

Gość zak 28
zgrabna ipowabna- moze twoje oiersi sa ladne, ale z Twoimi szartmi komorkami cos nie tak.Nie wiem skad bierze sie tyle glupich plytkich dziewczyn na kafererii.Dziewczyno puknij sie w mozgownice ,zanim wystawisz do oceny swja cipke.Masz bardzo male poczucie wlasnej wartosci, skoro tak chcesz sie tutaj dowartosciowac !!!!

zak 28- dowartosciowania nie potzrebuje bo zdaje sobie sprawę z tego ze jestem bardzo atrakcyja kobieta i widzę jak facetom cieknie slinka na moj widok ;)

Gość aqlelejaaa
to są silikony !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i co z tego????????????????? nikt tego chyba nie zauważył prawda???? SILIONY TEŻ MOGĄ BYĆ ŁADNE :)

Gość anka c
alez jestes pusta, a swiadcza o tym Twoje wypowiedzi noi dawanie wlasnych cyckow do oceny z przewronym pytaniem czy aby nie sa za male tylko po to zeby uslyszec ze nie sa male i sa ladne ( bo sa ) : -jak piszesz,z e nie masz faceta to zaznaczasz ze z wlasnego wyboru - stwiedzenie :"widze ja facetom cieknie slinka na moj widok" no blagam Cie...daruj sobie takie komentarze calosc jest poprostu zalosna ps-kup sobie jakis ladny stanik, bo pewnie fote zrobilas w najlepszym jaki masz a strasznie tandetny jest..tak samo jak kolczyk

Gość a lalalal
one nie mają sutków!!!!

Pierwsza prawda: Masz niezłe ciało i zadbaną skórę, a za to duży + Druga prawda: Swojej figury bym na Twoją nie zamieniła. Do najszczuplejszych się nie zaliczasz. Szkoda że nie odważysz się pokazać całej sylwetki - tyłek i uda też mają duże znaczenie, skoro już chcesz żebyśmy oceniali Cię przez pryzmat samego wyglądu, a raczej samych piersi i brzucha. Może wtedy wypadasz najkorzystniej, po prostu.... ;)

Gość DFDFDF
WG MNIEM ASZ SILIKONY NA BANK.. ZAMIESC CALA SYLWETKE ALBO CHOCIAZ PIERSI Z BOKU NAGIE BO NIE WIERZE ZE TO NIE SILIKONY..SĄ ZROBIONE I TO WIDAĆ :(

Gość basia86
jak to sa male piersi to ja nie mam wcale:/sa piekne,o takich marze

Gość xeichv
w poprzednim topiku kurewko powiedziałaś ze twój facet powiedział ze lepszych nie widział a w tym ze faceta nie masz z wyboru... szkoda mi ciebie

Gość guess
SZCZERZE: Twoje piersi sa male ale b. ladne! Moim zdaniem masz troszke za szerokie biodra. Pzdr!

Gość xeichv
wieśniara

Gość vww
gdybym miał taką durną kobietę wsadziłbym jej łeb między sztachety i pierdolił do upadłego... a potem do garów!!!

Gość xeichv
nie mam potrzeby dowartościowywania się na forach przez pokazywanie mojego ciała i zachwycanie się i ściemnianie jak cholera... zapewne znalazła sobi ejakąś fotkę w necie a wyście na to poszli... dlaczego ryjka nie pokazuje???

Gość a lalalal
ale one nie mają sutków!!!!!!

Gość a lalalal
brodawek nie ma jest tylko ta otoczka! Gdzie one są???? Zabrakło ich!

Gość może nie jestem wielki
ukradli ludzie układu i tajnych służb, dochodzenie trwa... sprawa zostanie wyjaśniona winni ukarani...

Gość tepota nie zna granic.........
moj facet powiedzial,............ ale nie mam faceta z wyboru:O

Gość mmmmm foczko
a ile masz latek? fajne cycunie:* dla Ciebie

Gość mmmmm foczko
czekam:D