Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zgrabna i powabna

Czy waszym zdaniem moje piersi tez zaliczają się do małych ? Foto

Polecane posty

Gość a lalalal
no chyba to tajne służby zrobiły i ludzie układów. Cholera no to dramat mamy! Trzeba ukarać złodziei brodawek!!! Strzresz się ich bo i Ciebie może to spotkać! A to zdjęcie to chyba zamieszczone z myślą o tym, że z litości ktoś jwe odda! Brawa dla może niewielkiego

Gość milanos
wiecej wiary w siebie i w swoje atuty:) biust pierwsza klasa!!!

Gość eeeeeeeeeee
gdyby brakowało jej wiary w siebie to by nie zamieściła tu swojego zdjęcia!!!!!

Gość ale fajoweee
biust zajebisty masz..mialem chyba 10 dziewczyn i zadna niemiala takiego proporcjonalnego i fajnego ..szok. super cycki.a reszta jaka?? te co pisza ze brzydki to laski bo zazxroszczą ..my faceci nie mozemy sie nachwalić ..

Gość a no
gdzie te sutki? Nie ma

Gość a no
zgrabna i powabna wypowiedz się gdzie są te sutki?

http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3520529 &start=0 No ne... Teraz to się uśmiałam :D :D :D Jesteś mniej inteligentna niż ustawa przewiduje, jeśli sądziłaś że nikt się nie zapamiętał poprzedniego tematu. Nie myśl że na kafe zaglądają same durnie i zakompleksione grubaski. Nie wierzę w Twoje opowieści dziwnej treści że ten drugi temat to podszyw. Jestem pewna że jest Twój tak samo jak ten. Myślisz że komuś chciałoby się pod Ciebie podszywać? A niby dlaczego? Aż tak atrakcyjna żeby to robić z zazdrości nie jesteś.

Gość ile jeszcze razy pokazesz cyce
ile topikow jeszcze pojebko pozakładasz pokazujac jedno i to samo zdjecie wiadac ze nie masz chłopa i jestes niedowartosciowana i niedojebana i obcym ludziom na necie pokazajusz swoje zwyczajne cycki są lepsze biusty !!!!!!!!!!!!!!! idz sie leczyc

jejku chyba widzisz ze jest inny nick ? zreszta po co miałabym zakładac 2 te same tematy ? to bez sensu , mi wystarczy ze tu sie wypowiadają :) a tamtego wogole nie czytałam bo nie jest moj ;) pozdrawiam

Gość fajny retusz

Gość a no
panno zgrabna i powabna gdzie są sutki??? Wessało je po operacji czy co?

Gość a no
masz kompleks sutkowy czy co? Bo ignorujesz te zapytania. Ty ich naprawdę nie masz!

Gość dziewczyno
MAM POWAZNE PYTANIE DO CIEBIE :ILE DALAŚ ZA OPERACJE TYCH PIERSI I GDZIE ROBIŁAS? JA MAM IDENTO BIUST I TO ŚĄ SILIKONY TEZ .OD ARZU POZNALAM :) ILE DAŁAS ZA NIE?ŁADNIE WYSZŁY!! I NIE KLAM ZE TO NATURA BO NIE !!!!!!

Gość hhj
BŁAGAM CIE KOCHANA ZRÓB FOTE JESZCZE JEDNĄ SWYCH PIERSI..PLISS ZEBY BYLY W JESZCZE INNYM UJĘCIU. BO NIE WIERZE ZE TO PRAWDZIWY BIUST ..

Gość kasia z malym biustem
LUDZIE- TA DZIEWCZYNA KLAMIE MACIE RACJE ONA PO PROSTU CHCE ZEBY KTOS POWIEDZIAL ZE MA LADNE! POZA TYM JEST GLUPIA SKORO JE POKAZUJE! NIECH WEJDZIE NA FORUM O MALYCH PIERSIACH I ZOBACZY CO TO MALE PIERSI !! ZRESZTA NIECH TAM NIE WCHODZI BO JEST ZA GLUPIA NA TAKIE TEMATY

Gość wawa.....
zajebiste cycki tylko ten kolczyk beznaidziejny;-)) a tych leszczy nie sluchaj tluste dupska obwisle cycki male huje zakompleksione

dziewczyno ten temat jest aluzja do tematow gdzie duze piersi są wysmiewane jako małe , chciałam tylko sprawdzic czy moje piersi tez zostana osmieszone, przez takie głupie zazdrosnice jak ty. niedawno widziałam tutaj sliczny biuscik nastolatki, każdy ja skrytykował mowiac ze jest deską , ze takie piersi moga sie podobac tylko pedofilom, chciałam tylko spradzic czy w moim przypadku rowniez tak bedzie :O

jasne jasne teraz bedzie pisac ze chciala sprawdzic powiem tyle ze mam piersi identyczne do twoich i jestem zadowoloona, no moze czasem zazdroszcze wiekszym bo jednak nie w kazdym ciuszku ladnie wygladaja ale prawda taka- ze ladne to czego nie mamy

dziewczyno szanuj sie troche

ja sie szanuje i nie pokazuje moich cyckow na forum nawet jesli nie widac tawrzy. taki widok jest zarezerwowany dla wybrańców