Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boli...

pieczenie w okolicach intymnych.pomocy!!

Polecane posty

Gość boli...

witam, mam pytanie . Odczuwam swędzenie w okolicach intymnych w środku:( nie wiem co mam zrobić, mam maśc clotrimazolum i vasogen. Zazwyczaj w takim przypadku uzywam lactovaginal ale nie mam do niego dostępu... Mam tabletki Bactum, które też mają bakterie, są także w kapsułkach jak tamte. Jednak na opakowaniu nie pisze czy można je stosować dopochwowo. Proszę o szybkie odpowiedzi bo nie wytrzymam!!

Najlepiej idz do ginekologa. Jak nie robilas jeszcze badania cytologicznego to zrob koniecznie, do tego jeszcze wymaz z pochwy. Przyczyn moze byc kilka.

Gość boli...
nie mam aktualnie możliwości iść... przyczyna - najprawdopodobniej było za sucho podczas stosunku, a muszę coś z tym zrobić, nie mogę dopuścić do infekcji. Proszę o rady!!

jezeli masz tak pierwszy raz to faktycznie trudno stwierdzic przyczyne... ale jesli bylo to po stosunku to jest kilka mozliwosci: - moze faktycznie bylo za sucho lub za dlugo, - moze ta osoba ma jakas infekcje choc wcale o niej nie wie (moze to byc cos niegroznego) - a moze to paczatek drozdzcy, nadzerki lub innej choroby na wszeli wypadek czesto sie podmywaj i posmaruj czyms co juz wczesniej stosowalas

Gość boli...
a czy mogę użyć bactum dopochwowo?? ma te same szczepy bakterii co lactovaginal\

Gość w takim wypadku
ja robiłam sobie rozrwór z tantum rosa (jedna saszetka) i kiedy korzystałam z ubikacji po wysiuśkaniu za każdym razem polewałam się tym (dobra jest taka butelka z dzióbkiem) po dwóch dniach przeszło a chyba też u mnie przy stosunku było za sucho ;-)

Gość prorok nocny
to podniecajcie sie kobiety, a wilgotnosć sama przyjdzie. Rada: szukajcie takiego partnera co przed wsadzeniem czlonka zadba o Ciebie.