Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Blondynapoznan

kobietki rocznik 82 macie juz dzieciatka?

Polecane posty

Gość i ja 82
a.k. widze,ze mamy z mezami ten sam problem.Moj ma 25 lat i rowniez jeszcze nie marzy o dziecku,choc wiem,ze gdyby bylo,to pokochalby je calym sercem,bo jest bardzo cieplym i kochajacym czlowiekiem...usiluje rozumiec go,ale tez probuje przekonac do swoich racji.Nie wiem,czy to mi sie uda,byc moze bede musiala zaczekac,az sam do tego dojrzeje.Tylko oby nie bylo za pozno.

Ja tez rocznik 82. Jestem mamą cudnego 1,5 rocznego chłopczyka. Najlepsze co mnie w życiu spotkało to własnie mój syn i mąż. Ktoś \"na górze\" musi mnie lubić, że dał mi tyleee szczęścia. :)

Gość halllloooo

katynko - to naprawdę duuużyyyyyy zbieg okoliczności bo moja Kasiunia ma na drugie imię Ania ( po babci mojego M) :) powodzenia

sarita masz prześliczną cóeczkę!Moje dzieci jak zobaczyly to powiedziały że \" jest podobna do nas \" hehe :D

czesc dziewczyny🖐️ ostatnio przyleciala moja przyjaciola z anglii ze swoja 4 miesieczna corcia i juz wogole moj instynkt macierzynski osiagnal szczyty:D bardzo tez pragne dzieciaczka ale chyba nie mam az takiej odwagi zeby sie zdecydowac dlatego marze o wpadce:D

Gość hop hop hop