Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dorota_

co zabieracie ze soba

Polecane posty

Myrevin - teraz żeś normalnie strzelił grypsem ... Wyjebałam się na plecy :P:P:P Swoją drogą szczęśliwie, że nie wolno perfum zabierać ... ktoś z chorobą lokomocyjną nie poczułby się szczęśliwy, gdyby obok siebie poczuł np. Chanel No. 5

A co do lądowania to jest właśnie tak jak ktoś doskonale tu opisał, że jak z rowerem na krawężniku :). A najgorsze to są te odprawy... Siedzi się po kilak godzin na lotnisku...

ciekawe po co nam wioslo w samolocie :-D no ale coz.... fakt-chanel no.5 sa troche mocne ;-)

Gość kurcze ale przepisy
każdych perfum trzeba używać z umiarem... ale niektóre kobiety tego nie wiedzą...:P

o taak...mam jedna taka znajoma...chyba z 10 razy sie psiknie..a potem gdy ja spotkam musze to wdychac ;-)

Mocne, nie mocne - ludzie nadużywają tak, że czuć takie coś w promieniu 20 metrów, a co dopiero jeszcze w samolocie ... Trudno zgadnąć, co daną osobę przyprawi o ból głowy i objawy choroby lokomocyjnej - fakt jest taki, że warto temu zapobiegać.

Ciecze MOŻNA, oczywiście, tak samo jak i PASTY DO ZĘBÓW. Tyle, że ich pojemność nie może przekraczać więcej niż 100 ml, lecz nie tyczy się to perfum, o których ktoś już napisał, że ich nie wolno. Aha, i nie wiem skąd będziesz lecieć - ale w Krakowie przy kontroli bagażu podręcznego są takie woreczki do których się wkłada płyny, kremy, pastę do zębów. Jeżeli lecisz gdzie indziej to nie wiem - lepiej włóż takie rzeczy do woreczka (nie zwykłej reklamówki, ale takiego woreczka zasuwanego).

pewnie we wszystkich samolotach sa te prysznice (wlasnie jak w tej reklamie) tylko o nich nie wiemy :-) albo umywalka ma funkcje rozkladania (jak nasze babciowe stoly)

nie no wydaje mi sie ze mozesz miec Ipoda..tak samo jak cyfrowke..na pewno nie wlozyla bym jej do tego drugiego bagazu :-O

a jakies tabletki moge wziac ze soba do bagazu podrecznego? nie wiecie?

Gość Lotka22
Ja też za parę dni lecę do Włoch z Okęcia.To będzie mój pierwszy raz i mam nerwicę.Kiedyś zażywałam aviomarin jak podróżowałam autokarem,ale ostatnio mi przeszło.A opcja z gumą do żucia odpada,bo mam aparat na zębach.Słyszałam,że przed odlotem trzeba byc na lotnisku 3godziny wcześniej.Czy rzeczywiscie cała ta odprawa tak długo trwa?

Gość Lotka22
Jeszcze jedno pytanko:ile może ważyc bagaż podreczny a ile ten drugi?

No jak już napisałam, wyjechałam z kurortu ok. 1, jechałam z pół godziny a potem do 4:10 (do odlotu) na lotnisku. Ale opoznionko było. Ale na pewno ze dwie godziny trzeba posiedzieć. Szampon to na pewno w przypadku przesiadki np. w Paryżu.

nie no myslalam, zeby wziac tabletki anty ze soba....bo jak na przyklad zginie mi bagaz? ;-) :-O lotka22 u mnie w papierach pisze, ze musze byc minimum 2 godziny przed odlotem ...

wiem ze bagaz podreczny do 5 kilo moja linia lotnicza- drugi bagaz do 20 ale to tez sie lepiej dowiedz na lotnisku... bo wiesz jak to bywa

jezusss ty wez mnie nie strasz turbulencjami... bo ja tu pierwszy raz lece, wiec ma byc milo i cudownie ;-) bo tak to jeszcze w jakas panike wpadne ;)

ufff kamien spadl mi z serca...bo juz to sobie wyobrazilam tak ..jak to pokazuja w filmach ;-)

Gość Lotka22
Wielkie dzięki za odpowiedż,może nie będzie tak żle,ale i tak się denerwuję.Siostra prosiła żebym jej fajki przywiozła,chyba 1karton mogę zabrać?

lo matko nie wiem czy bym wsiadla do samolotu tak szybko po 11 wrzesnia... to co lotka zyczymy sobie nawzajem malo stresu lotem, nie? ;-) kiedy dokladnie lecisz?

a powiedz mi qwertz...ten drugi bagaz (do 20 kilo powiedzmy) tez sprawdzaja? w sensie ze wyciagaja wszystko..? nie ma to jak byc laikiem w jakiejs dziedzinie i nie miec pojecia....

Gość Lotka22
Ja lecę 26 to już blisko,jeszcze muszę porobić zakupy itd.Życzę tobie i sobie udanego lotuuuuuuuuuuuu,abyśmy miały to za sobą.Wtedy to już nie będziemy takie zielone!

Gość Lotka22
To ostra kobitka z tej znajomej!

Gość Lotka22
No to strzałka.Trzymajcie kciuki!Pozdrawiam!