Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ja a bo co

PODSZYWACZE! Pytanie do Was

Polecane posty

Gość podszywacz nr licencji 007
od 3 miesiecy :)

Gość wiec teraz ja sie wypowiem
ja tam lubie podszywaczy :) ale takich co maja fajne teksciory, mozna sie usmiac chociaz! :D nie lubie tylko jak wpieprzaja sie w powazne topici, gdzie ktos ma naprawde problem...

Prawdziwi podszywacze to ci ze starej szkoły podszywu :) Ci nowi to są chyba pseudopodszywacze ....

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja lubie inteligentne podszywy bo mozna czasem naprawde sie usmiac po pachy :D

Gość wiec teraz ja sie wypowiem
wieczorami wykradam z szafy beret mojej matuli i pod pozorem psa i śmieci wychodzę na ulicę, gdzie rzucam go ile sił w rączynach, by toczyć się za nim przez chodniki, kałuże, trawniki, aż tchu zbraknie przez co wprawiam swe ciało zgromadzone wokół otworu, popularnie zwanego pochwą w ekstatyczne drżenie wówczas moje poszarpane papilotycznie wrgi sromowe wirują z taką szybkością, że wysysają z wnętrza mego całą grzybicę :classic_cool:

Gość dyżurny podszywacz kafe 01
wyjaśniam :) papilotycznie pochodzi tutaj, jak sądzę od francuskiego: papillon (wym. papiją) czyli motyl

Gość może nie jestem wielki
pojawiam się tu z przerwami od lat:) Zawsze jest tak że nowi są słabsi, z czasem albo się znudzi albo dochodzą do wprawy;) dobry podszyw to sztuka

ehhh ja pamietam jeden boski podszyw o wykradaniu orgnaicznych odpadów ze spitala specjalistycznego gdzies tam gdzies tam pożeraniu ich i robieniu z nich kolczyków hand made .... ehh to byl podszyw pierwsza klasa turlałam sie po przeczytaniu jego na podlodze. Nigdy wczesniej ani później nie bylo równie niesamowitego podszywu ... 😭 poprostu mistrzostwo ... chcialabym jeszcze raz przeczytac ten podszyw ale nie mogę go znaleźć .... achhh aż się łezka w oku kręci ... 😭 🌼 dla podszywacza któy jest autorem tamtego arcydzieła :D:D:D:D