Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malenka12345

śluz podczas ciązy

Polecane posty

Gość malenka12345

Witajcie kobitki!Mam pytanie otóż chodzi mi o to jaki jest śluz bedacy pierwszym objawem ciąży???Jestem w połowie cyklu a moj sluz zamiast ciagnacego i przezroczystego jest barwy kremowej i lepki...Czy to moze oznaczac ,że bede miala dziecko???Pozdrawiam

Gość to jest objaw dość mało
wiarygodny, bo wiele dziewczyn pisze o dużej ilości gęstego, białego lub jasnokremowego śluzu, natomaist u mnie na początku ciąży było zupełnie sucho. Dużo śluzu mam gdzieś od 4 miesiąca i jest go dużo jest kremowy i gęsty. Życzę, żeby Ci się udało!!

Gość malenka12345
Czyli ten słuz może sugerować zaówn ciąże jak i dni niepłodne???

Jesli jestes w polowie cyklu, to jakim cudem masz byc w ciazy? Jesli nie masz sluzu plodnego, to albo go nie zauwazylas i jestes juz po dniach plodnych, albo dni plodne dopiero przed toba. A na podstawie sluzu w polowie cyklu ciazy raczej nie stwierdzisz, bo ew. zarodek nawet nie mialby czasu, zeby sie zagniezdzic.

Gość aga2712
hej w moje dni płodne kochałam sie z nazeczonym lecz on nie konczył w mnie ale dotknoł mnie w tamto miejsce Poniewaz miałam dni płodne niewiem czy nie jestem w ciazy bo okres spóżnia mi sie juz 5 dni. Moja wydzielina z pochwy ma kolor kremowy lub wieczorem mleczno biały. Czy to moze byc oznaka ciązy Prosze o odpisanie. Ewentualnie na meila agnieszka2712@poczta.fm