Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania28an

OGARNELA MNIE LEKKA PANIKA....

Polecane posty

Gość cytuję i komentuję
komedia romantyczna :D to takie chipsy dla duszy i rozumu :p unikam kobiet, gustujących w takim czymś

Gość cytuję i komentuję
czułem, że coś takiego jak szósty zmysł padnie film jest jak na produkcję z ameryki nienajgorszy ale nazywanie go psychologicznym świadczy o braku rozeznania kino, które opowiada o psychice człowieka, duszy to np: Kieślowski...

Gość jajo jajo
dlaczego? przy komedii romantycznej nie trzeba sie meczyc, mozna obejrzec, posmiac sie i zapomniec :) i potem znowu obejrzec? :P ...no i wyszla ze mnie legalna blondynka :p

Gość ania28an
filmy dla mnie pychologiczne almodovara czy tez plac zbawiciela krauze, ale to juz naprawde malo istotne:)

Gość jajo jajo
Jednym z dominujących prądów w malarstwie i rzeźbie 2 połowy 19 wieku był realizm. Jego ojcem duchowym w dziedzinie malarstwa był francuski malarz Gustave Courbet. W 1855 podczas Światowej Wystawy w Paryżu urządzono ekspozycję jego obrazów pod nazwą „Realizm”. Był to zarazem tytuł programu, w którym deklarowano pragnienie zerwania z idealizującą sztuką akademicką na rzecz realnych wartości świata widzialnego.

Gość jajo jajo
ktos sie podszywa pod mojego tymczasowego nicka :p ale ok, i tak jest debilny :p co mi strzelilo do glowy zeby napisac jajo jajo? :p

Gość cytuję i komentuję
almodovara można tak zakwalifikować, plac zbawiciela także ale brak mu... anieważne! Czepiam się :D razi mnie tylko postawa nie trzeba myśleć, taka lekka rozrywka mnie tam rozrywa myślenie :p

Gość jajo jajo
macie wrazenie ze z wiekiem coraz trudniej cieszyc sie nowymi znajomosciami? pojawiaja sie problemy typu: a co bedzie jak ...

Gość jajo jajo
macie wrazenie ze z wiekiem coraz trudniej cieszyc sie nowymi znajomosciami? pojawiaja sie problemy typu: a co bedzie jak ...

Gość jajo jajo

Gość jajo jajo

Gość ania28an
oj i cos juz nie moge wejsc na tpoic:(

Gość Stare Apfelbaumy
Maszynka się zacięła.

Aniu, imienniczko i rówieśniczko:). Żyjemy podobnie i podobnie czujemy (zastanawiałam się, czy to nie ja pisałam Twój post;)). Wychodzę z założenia, że lepiej być samemu niż z byle kim...Potrafię iść na kompromisy ale sama również ich wymagam...Myślę, że w końcu znajdzie się ten jedyny, ale nie zmierzam szukać na siłę - znasz swoją wartość i jesli ktoś nie potrafi tego docenić, znaczy to tylko tyle, że to po prostu nie ten:)::):)

Gość ania28an
detrodea dziekuje Ci za wpis, milo wiedziec, ze ktos mysli podobnie. Jest jeszcze w tym wszystkim jedno ale.....Dlaczego zatem jak cos nie wyjdzie to boli? Ja jestem bardzo tolerancyjna osoba, czestomoj blad chyba polega na tym, ze zbyt wiele daje. to nie jest tak, ze mam ogromnie wygurowane ocekiwania. Ja generalnie jak pozwalam sie komus zblizyc to go akceptuje, i chcialabym miec obok siebie kogos kto jak mu cos we mnie nie podpasuje to ze mna porozmawia a nie zniknie w otchlani niebytu:)

Gość ona27
Mam ten sam problem z jedna roznica. W wieku 24 lat zakonczyl sie moj 3 letni zwiazek. Zakonczyl sie bo najwidoczniej znudzilam mu sie a takie byly plany, taka milosc. Co najgorsze po rozstaniu robil mi nadzieje a ja glupia wierzylam. Odszedl definitywnie a ja zostala z mysla taka, ze dalam sie nabrac i fajnie mial ze mna w lozku i tyle. Od 3 lat jestem sama i chcoiaz nie chce byc sama to juz kompletnie nie zwracam uwagi na facetow. Wyszlam chyba strasznie pokaleczona po tamtym zwiazku:(

Gość ania28an
ona27 pewnie ze wyszlas pokaleczona, ale nie wiem czy warto myslec w kategoriach, ze fajnie mial z Toba w lozku. Myslisz, ze facet z ktorym bylas bylby z Toba tak dlugo tylko dla seksu?? Nie wydaje mi sie ale moge sie mylic..

Gość ona27
wiesz tylko jeszcze po rozstaniu robil mi nadzieje i dochodzilo wiesz do czego.... nie moge sobie tego wybaczyc bo zawsze mialam zasady

Gość ona27
to ze jak razem bylismy chodzilismy do lozka to ok ale za to co bylo po rozstaniu zaczelam juz sie winic wyszlam tak pokaleczona, ze od 3 lat nie mialam zadnego kontaktu z facetem chyba ze z ojcem na obiedzie rodzinnym lub z kolega w pracy

zaczernilam sie i napisalam z duzej litery:) z milosci i uczucia mozna zrobic moja droga wiele. domyslam si, ze moze Cie to meczyc, al;e pewnie nastepnym razem postapisz inaczej.

Gość ona27
i chcialam tylko dolaczyc do tego tematu bo tez zaczynam odczuwac za kims tesknote ale niestety mam w sobie blokade

Usłyszałam od mojej bardzo dobrej znajomej, że ta najważniejsza rzecz - umiejętność kochania - czyni ze mnie dobrego człowieka. Cierpimy, bo tak jestesmy skonstruowane, że ufamy ludziom i mierzymy ich swoją miarą...

ona27 nie wiem kiedy sie tak definitywnie rozstalas i jak dlugo taka blokada u Ciebie trwa? tez taka mam przez jakis czas, w zasadzie do momentu kiedy obie nie wytlumacze, ze to nie byla moja wina, ale jak juz to obustronna i nie potrafilismy sie dogadac. wtedy tez sie zastanawiamczy warto marnowac zycie na wspomnienia o kims kto nie zasluguje na to?

Nie zasługuje...co wcale mi nie ułatwia i nadal go kocham hehe ( ja z takimi samymi przejściami i też próbuję od nowa)...

Gość ona27
rozstalam sie znim 3 lata temu ale jeszcze potem pol roku czasu robil mi nadzieje wiec 2, 5 roku-przez ten caly czas mam dystans i wewnetrzna ogromna blokade, zaczealm bac sie facetow

Gość jajo jajo
halo?

Gość bez paniki
Nic na siłę wszystko młotkiem a jak nie idzie to można sobie przynajmniej młotek zostawić... :) An28 tak na poważnie kiedyś mnie też coś takiego się przytrafiło. Pewnego dnia obudziłem się i zobaczyłem że jestem sam. Dokładniej zrozumiałem, że to co robiłem robiłem aby mieć jak najwięcej forsy a nie szczęścia. Dół miałem że ho ho ho. Parę dni chodziłem struty... a potem przeszło. I doszedłem do wniosku że albo dalej będę rozwijał firmę albo zainwestuję w rodzinę. I jednak postanowiłem być... sam. Nie powiem że myśli pesymistyczne nie przychodzą bo przychodzą, ale zawsze przegrywają... :) Wniosek: Trzeba sprawę przemyśleć czego chce się od życia.

Gość a ja wiem wiem
Apfelbaum jest z Olsztyna,ma 38 lata, ekonomista, robi sam rózne przetwory na zimę, chce żeby jego zona siedziala w domu:-)

Gość poufne informacje
do tego jest rozwodnikiem i ma dwojke dzieci.