Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 45987213

Kobiety są wstrętne,a Mężczyżni cool

Polecane posty

Gość PANIENKA Z OKIENKA11
czy moze mnie ktoś uświadomić co jest złego w emigracji każdy jest kowalem własnego losu i ma prawo polepszyć swoj byt puszczalskie sa i w kraju taka natura

Po za tym myślałem że jestem na forum a nie na ławie oskarżonych. Jakie dowody???? Masz swoją rację a ja swoją i żadne dowody niczego nie zmienią. Jeśli w jakiś sposób poczułaś się dotknięta tym co napisałem to trudno. Nie jestem paczką papierosów, na której jest napisane ostrzeżenie. I to na tyle w tym temacie. Tym bardziej że nie uważam tak jak jest w głównym temacie. Żegnam

Gość nowy przyznaj sie
ze jestes idealista:D

Gość nowy nie spuszczaj się tak
bo se gacie omoczysz:P

Nowy --- nie jesteś na ławce oskarżonych jednak bierz odpowiedzialność za słowa jeżeli piszesz ; cyt. \"Skoro laska uważa że każdy facet to moczymorda, łysy, obleśny, gbur i do tego nie skończył medycyny bo nie zna się na anatomii.....\" to prosiłam o cytat z mojej wypowiedzi gdzie wyraziłam taka opinie. Czy to tak wiele ? Nie wkładaj mi w usta słów których nie wypowiedziałam . Jezeli masz argumenty to prosze o ich przytoczenie -to tak wiele ? Masz racje jesteś chyba cyt\"typową szowinistyczną świnią\" :D ps. Brak ci argumentów - zegnam - do rozmowy tez trzeba dorosnąć -pa

JULEK czyżbyś chciał zostać wierszokletą zakrawa się i na wieszcza:P za płot za chwile przyczłapie się choć nie chce mi się tyleczka ruszać:classic_cool: