mucca 0 Napisano Lipiec 20, 2007 moim - Armani Code Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anais anais Napisano Lipiec 20, 2007 czy jak to sie pisze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sarah jessica parker Napisano Lipiec 20, 2007 bleeeeeeeeeeeeeeee :-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ggsaj Napisano Lipiec 20, 2007 http://jesienny-pan.w.interia.pl/piosenki-jesien/jr.htm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość DELIA Napisano Lipiec 20, 2007 DUNE ORAZ J.LOPEZ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dementia 1 Napisano Lipiec 20, 2007 no Sarah Jessica Parker są okropne ! Jak mydło jakieś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*pastereczka* 0 Napisano Lipiec 21, 2007 Dla mnie nie ma gorszych zapachów od J\'adore Dior i euphorii CK. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nauzykaa 0 Napisano Lipiec 21, 2007 wg. mnie to wszystkie te najbardziej popularne :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość channel 5 Napisano Lipiec 21, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jaka ona Napisano Lipiec 21, 2007 Yypnose ,a te niby letnie to tragedia ... blee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yaka ona Napisano Lipiec 21, 2007 hypnose oczywiscie mialo byc:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość avon........... Napisano Lipiec 21, 2007 Percive Avonu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karafkaaaaa Napisano Lipiec 22, 2007 ja nie znosze Eden Cacharel....A fuj!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna IwI 0 Napisano Lipiec 22, 2007 Masumi firmy Coty. blleeee, stoja na polce i ich nie uzywam wogole:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mi tu 0 Napisano Lipiec 22, 2007 bez sensu jest tworzyc ranking najochydniejszych perfum, bo tak naprawde kazdemu podoba sie cos innego..... ktos napisal ze j`adore sa ochydne..a mnie sie osobiscie podobaja kenzo jungle , dla niektorych nie do przejscia a dla mnie 3 lata zycia otulone tym zapachem..... eden cacharel...moze nie naleza do moich ulubionych ale nie przeszkadza mi ten zapach ...... w perfumach trzeba sie dobrze \"czuc\" poza tym na kazdym ten sam zapach pachnie zupelnie inaczej.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wiec tak Napisano Lipiec 22, 2007 Chanel 5, Dune, Light Blue, Agent Provocateur, Kingdom (Alexander McQueen), Jadore Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wiec tak Napisano Lipiec 22, 2007 do tej powyzej >>>> jest jak wol napisane TWOIM ZDANIEM. A kazdy ma prawo do swojego, prawda ? Nie odbieraj wszystkiego tak osobiscie...torche dystansu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mi tu 0 Napisano Lipiec 22, 2007 ale skoro to ma byc tylko moje zdanie, i nikt sie do niego nie ustosunkuje, to po co je wyrazac :)??? i wierz mi, umiem czytac....... a woly zostaw w spokoju.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dokładna racja Napisano Lipiec 22, 2007 z pachnidłami to trudna sprawa, bardzo osobista. Ja - UWIELBIAM Euphorię i już. Troszkę mniej - BY delisious a to dlatego - może to śmieszne kiedyś był RAID na komary o podobnym zapachu - gdy zalała nas powódż wylęgły się miliardy tych wampirów i zapach wdrukował mi się w jaźń... Czasem jakichś (skądinąd miłych perfum) używa ktoś szczególnie nielubiany i nam sie to kojarzy negatywnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nikolllka Napisano Lipiec 22, 2007 chanel 5 chanale madelmodese, lancome hypnose e.arden red door, jeszcze kilka ale te wybitnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lolitha 0 Napisano Lipiec 22, 2007 Mnie tez drazni Perceive Avonu, jakiś taki brzydki, kosmiczny, metalowy zapach.. fuj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wiec tak Napisano Lipiec 22, 2007 do mi tu >>> jak uwazasz, ze twoje zdanie jest tak malo istotne, ze nie warto go wyrazac to...zmilcz. Ja np. chetnie poznaje opinie roznych osob na rozne tematy bez koniecznosci odnoszenia sie do nich. Nie mam presji udowadniania niczego nikomu ani przekonywania go. Riposty do wola nie skomentuje :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale cuchną Napisano Lipiec 25, 2007 armani code Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miquellka Napisano Lipiec 27, 2007 OPIUM - FUJJJJJJJJJJ I TOSCHIKO TAKI TANI ZA 12 Zł FUUUUUJ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malwina27 Napisano Lipiec 28, 2007 używam Jennifer Lopez Still - od kiedy się pojawiły i nie zamienię na inne nigdy,mam przepiękne wspomnienia związane z tym zapachem i kropka. A perfumy to bardzo indywidualna sprawa,każdy lubi a o gustach się nie dyskutuje. Tak jak już ktoś wyżej napisał że lubi J'Adore,ja po prostu nie znoszę :P. Po co taki temat? autorka chyba szuka kogos,kto podzieli jej zawód sprawiony zapachem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość olka matorolka Napisano Lipiec 28, 2007 gusta sa rozne wiec cos dla innych jest beznadziejne a dla innych piekne dlas mnie tresore francuski oryginal ohydny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kdfkdlsghju Napisano Lipiec 30, 2007 Chanel nr 5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wiekszosc Napisano Lipiec 30, 2007 z channela Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cosheria 0 Napisano Lipiec 30, 2007 chanel 5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Riki tiki tak Napisano Lipiec 30, 2007 Zdecydowanie chanel 5 i ktores Lolity Lempickiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach