Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 wyciszenie

wyciszanie mieszkania

Polecane posty

Go艣膰 wyciszenie

lubie sluchac glosno muzyki w domu ale nie moge bo sasiada to przeszkadza a mam takie sciany ze wszystko slychac nawet jak ktos sika moje pytanie jest takie czy macie jakies linki w ktorych mogl bym sie dowiedziec jak je wyciszyc?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 wyciszenie
czy nie ma tu kogos kto by sie na tym znal

Udost臋pnij ten post

dom, murator siegnij do tych gazet:) Mozna dac izolacje antydziekowa;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bartek

Polecam firm臋 Architected Sound kt贸ra zajmuje si臋 wyciszaniem mieszka艅, dom贸w ale nie tylko. Posiadaj膮 wysokiej jako艣ci produkty, kt贸re znakomicie wyg艂uszaj膮 ka偶de pomieszczenie. Sam wyg艂usza艂em studio przy ich pomocy i jest rewelacyjnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bartek

Polecam firm臋 Architected Sound kt贸ra zajmuje si臋 wyciszaniem mieszka艅, dom贸w ale nie tylko. Posiadaj膮 wysokiej jako艣ci produkty, kt贸re znakomicie wyg艂uszaj膮 ka偶de pomieszczenie. Sam wyg艂usza艂em studio przy ich pomocy i jest rewelacyjnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aakorn

Zgadza si臋, ha艂as ma negatywny wp艂yw na cz艂owieka, wi臋c trzeba co艣 z tym zrobi膰. Wyciszaniem budynk贸w zajmuje si臋 www.pomiaryakustyczne.net/ z Zielonej G贸ry. Mega specjali艣ci z du偶ym do艣wiadczeniem. Super si臋 u nas spisali.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Igor Tracz

Ja wycisza艂em sypialnie, asortyment g膮bki kupi艂em fit4smart.pl jeszcze na dobrej promocji, mo偶na co艣 trafi膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Artur777

Hej, polecam skorzysta膰 z pomocy kogo艣, kto zna si臋 na takich rzeczach. Sam skorzysta艂em z us艂ug firmy Architected Sound i jestem zadowolony.

Udost臋pnij ten post