Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gugugugug

czy bolał was brzuch w ciąży?

Polecane posty

Gość gugugugug

jestem w 4 tyg, boli mnie brzuch i plecy na dole, do gina dopiero w pon, czy to normalne ze mnie boli?

Gość gugugugug
czyli teoretycznie ze mna wszystko w porzadku?

każda kobieta jest inna brzuch najczęsciej boli bo sie zagnieżdza jajeczko pożniej przestaje jak nie wystąpują plamienia to powinno być dobrze a kregosłup pociesze że z rosnącym brzuszkiem bedzie jeszcze gorzej ja juz ledwo chodze

Gość gugugugug
myszko dziekuje, w ktorym jestes miesiacu? ps maz mi dzis juz masowal

a od 4 miesiąca polecam basen ( oczywioście za zgodą lekarza) naprwde super działą na kręgosłup i na samopoczucie a także czujesz sie piękną kobietą mimo brzuszka

Gość gugugugug
boje sie dzis czulam sie tak depresyjnie, ze chcialam by to byl juz moj dzien porodu i koniec, mam nadzieje ze wszystko ze mna i dzieckiem w porzadku Zycze milych ostatnich dni z dzieckiem w srodku myszko

Gość Salomonka
mnie bolal brzuch i plecy bralam no-spe a na plecy nic mi nie pomoglo, z wiekiem ciazy bylo coraz gorzej dopiero po porodzie moglam normalnie sie ubrac i wstac z lozka ale wiem ze b malo osob ma tak jak ja mialam

Gość gugugugug
mama mnie co krok wstrzymuje od robienia takich rzeczy jak nachylanie sie po warzywa w ogrodzie, wieszanie prania, zmywanie naczyn, naprawde az tak powinnam uwazac na siebie? moze tak bo skad sie biora poronienia

jesteś na początku ciąży i złe humory to norma ja też ciągle sie czułam brzydka gruba itd itp ALE mó mąż bardzo mi pomogł ciągał na basen do kina na kolacje i ciągle sie mną chwalił i poczułam sie piękna Podwójnie piękna ] tera nawet jeżdzimy nad jesioro i nie mam problwmu z pokazywaniem dsie na plaży

Gość gugugugug
salomonka, sadzisz ze mnie czeka to samo, czy po prostu tylko mi zaszkodzilo zebranie ogorkow ? pracujesz? czy poszlas w takim wypadku na zwolnienie (jesli pracowalas) na kiedy masz termin?

Gość gugugugug
dzis przeszkadzalo mi: muzyka, glosne rozmowy, odglos hustawki, nie moglam sobie znalesc miejsca zaraz pojde sie polozyc

naprawde musisz uważać na siebie mnie tęż ogrANICZYLI :D:D nic mi nie pozolili robic ja robiłam pokryjomu mycie podłóg do momentu aż mnie porządnie złapał bół w dole brzucha i dąłam spokój nie warto sie szarpać

Gość gugugugug
moje samopoczucie dzis bylo naprawde zle, zestesowalam sie i nie moglam sluchac ze rodzina sie cieszy, bo ja sie martwilam czy aby na pewno wszystko jest w porzadku

mnie też roidzina denerwuje ostatnio ciągle próbują myśleć za mnie wieć nigdzie nie jeżdze bo nie mam ochoty słuchać co mi wolną czy moge iść na spacer powiedział krótko niech oddychgają za mnie

Gość gugugugug
ale jestes juz prawie u konca ciazy, powiedz zlecialo?

Gość gugugugug
na razie wydaje mi sie ze bede cierpiec a nie cieszyc sie z tego stanu

zleciało teraz moge stwiersdiz że szybo mi minął czas bedziesz sie cieszyć jak poczujesz pieerwsze ruchy i jak usłyszyśz bbicie srduszka a cieżko ci bedzie na końcu bo czas sie dłuży i czujesz sie ciężka i nieporadna

Gość gugugugug
myszka 🌼 dziekuje, to moja 1 ciaza

Gość gugugugug
mam tylozgiecie macicy, czy myslisz ze to ma wplyw na te bole?

Gość bagatela
mnie tez boli