Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lsanna

Mam problem ,nie wiem co zrobic?

Polecane posty

Gość lsanna

Postanowilismy sie rozstac,a pracujemy w jednej duzej firmie.I do tego w jednym dziale .Dla mnie jest to okropnie niekomfortowa sytuacja,bo nie chcialabym odejsc z tej pracy ,a przebywanie z tym czlowiekiem caly dzien byloby meczace psychicznie. Nie chcialabym z kolei ,zebym byla obiektem zainteresowania ,przedmiotem rozmow . Nie wiem nawet jak ludzie reaguja w takiej sytuacji.Chodzi o to ,ze musialabym udawac , a to byloby meczace psychicznie. Rodzina radzi ,zeby jednak z tego nie robic tajemnicy ,bo i tak sie wyda .Maz zawiodl mnie totalnie. Juz teraz jestem wykonczona psychcznie.

Gość beznadzieja....
ojej , byc ze soba na okraglo : w pracy i w domu to jest cholernie meczace. ja tez uwazam , ze nie powinniscie tego ukrywac bo i tak sie to wyda. a zachowywac powinniscie sie normalnie , ludzie na poczatku pogadaja a potem przyzwyczaja sie.

Gość varicella
Może postaraj sie o przeniesienie do innego działu, dlaczego masz odchodzić z firmy?? A gadanie i tak będzie, nie unikniesz tego. Pogadają i przestaną.Istotne jest, czy wasza osobista sytuacja nie przełoży się na jakość i atmosferę w pracy - to może być większy problem.Czy potraficie rozstać się z klasą?

Gość zmotoryzowana
Jestem w podobnej sytuacji, ponadto w relacji zależności od byłego. Piewsze pół roku była kicha, ale teraz jest normalnie. Jeśli jesteś w stanie się przemęczyć, a praca tego warta, to czemu nie.

Gość lsanna
Bardzo duzo wysilku kosztowalo mnie zdobycie tej pracy ,lubie ja ,jest tez b.dobrze platna ,pozwala mi sie rozwijac.Wiem ,ze to glupie ,ale nie lubie byc w centrum zainteresowania.

Gość varicella
Rozumiem cię, ale chyba nie chcesz uciekać?

Gość lsanna
Jak sie mam zachowywac .Maz nie da poznac po sobie ,ze cos sie dzieje.Nie zniose juz tego falszu ,tego przymilania z jego strony.,udawania ,ze wszystko jest w porzadku,po tym co zrobil .

Gość heeej podbijam
u mnie na studiach chodziło takie powiedzonko "nie bierz dupy ze swej grupy", żeby nie było takich sytuacji jak powyższa :D

Gość lsanna
Mimo ,ze to jest duza ,niepolska firma ,wszyscy sie znaja .Ja pracuje niedlugo ..a tu taka kicha .

Gość varicella
To powiedz mu to, a nie rezygnuj z pracy.Najpierw załatwcie swoje osobiste sprawy i ustalcie pewne rzeczy, m.in. sposób zachowania w pracy.I zrób to szybko, bo w porywie gniewu możesz wybuchnąć w pracy i to ty wyjdziesz na histeryczkę i wariatkę.

Gość a co takiego
zrobił maz, że chcesz się z nim rozwodzić ? Poza tym ludzie się rozwodzą i po rozwodzie normalnie ze soba rozmawiają ...

Gość Jak tobie
zalezy na pracy, to przeciez mozesz w pracy rozmawiac z nim tylko na slużbowe tematy ... nie widze problemu A to co ludzie powiedzą ... wybacz to dla mnie nie ma znaczenia .... ludzie zawsze lubia dużo mowqic o innych tylko nie o sobie ...

Gość Ludzie gadają ...
gadaja ... i przestana gadać, więc tym się nie przejmuj