Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja i on

Pomożcie...Dziwna znajomosc...

Polecane posty

Gość ja i on

Czesc!Dziewczyny ostatnio na weselu poznalam super chlopaka, odrazu coś zaiskrzylo...słyszałam ze ma dziewczyne, dlatego nie zaczynałam zadnego flirtu ani nic w tym stylu...ale on...ciagle spogladał w moja strone, puszczał oczka w koncu kiedy nadarzyła sie okazja przytulił mnie...i tak sie zaczelo...przytulał kiedy tylko mogl,całował( w policzek, czoło) na drugi dzien juz do mnie dzwonił...mowił ze teskni itp...a ja ciagle powtarzałam" przeciez Ty masz dziewczyne" on odpowiadał" dluga historia, zrozumialabys gdybym Ci opowiedział" , w koncu znowu sie spotkalismy, siedzielismy rozmawialismy on głaskał mnie po twarzy mowił ze chetnie by mnie przytulił i tak do 3 nad ranem...w koncu na pozegnanie pocałował mnie... a ja uległam...codziennie dzwonił wiele razy na dzien, ale ja caly czas wiedzialam ze ciagle jest z ta dziewczyna, w koncu pod wplywem rodziny podjełam decyzje ze skoncze ta znajomosc...i tak sie stalo...powiedzial zeby poukladał najpierw swoje zycie, dopiero odezwał sie do mnie...miał swieczki w oczach ale powiedział ze bedzie tak jak chce...tego samego dnia pisał jeszcze smsy ze mimo wszystko chce byc przy mnie, ze nie moze przestac myslec...teraz minał tydzien i nie odzywa sie...wiem ze jest nadal z ta dziewczyna...ale czuje ze to jeszcze nie koniec...sama nie wiem co mam zrobic, mam wrazenie ze podjełam decyzje pod wpływem innych i chociaz wiem ze postapiłam tak jak powinnam to tesknie za nim... co myslicie na ten temat?

Gość tak o...
no i dobrze zrobiłaś, jak mu bedzie zależało na Tobie , to rozstanie sie z nią, opowie ci tą swoją historię i bedziecie żyć długo i szcześliwie... a jak byś uległa i dalej sie z nim spotykała to ciagnął by 2 związki naraz= czyli byl nieuczciwy, ani wobec was i samego siebie i, ty także jak sie nie odezwie to go olej.

Gość ja i on
wiesz...problem w tym ze ja i tak wczesniej czy pozniej nawet przez przypadek sie z nim spotkam...w koncu to znajomy rodziny....

nie wazne czy spotkasz sie z nim teraz czy za 3miesiace, przypadkiem czy tez umyslnie.najpierw niech uporzadkuje swoje sprawy. chyba, ze chcesz byc ciagle na drugim planie.. poza tym sprawdzisz przy okazji, czy jest faktycznie w stanie zrobic cos wiecej, niz tylko czarowac pieknymi slowami;) powodzenia;)

Gość ja i on
dzieki za wszystkie opinie:) wypowie sie jeszcze ktos?

Gość ja i on
??

Gość ja i on
tesknie za nim:(

Gość słuchawka
A ja tęsknię za facetem, który ze względu na moją sytuację ( mąż) nie chce mnie. A tak czarował i całował...........

Gość ja i on
dziewczyny...tak mnie korci zeby chociaz puscic mu gonga...:(:(:(