Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ziroczka 21

Z czego wynika, ze kobetia chce wyzszego chlopaka?

Polecane posty

Tylko że Napoleon Bonaparte to miał szczęście że nie urodził się w dzisiejszych czasach. Bo jakby z takim wyglądem żył teraz, to byłby jeszcze bardziej przegrany niż ja. Kiedyś kobiety były inne, liczyło się dla nich coś więcej niż wzrost.

drogi Apostole... a stwierdzenie \'A mali faktycznie mają przej**ane. Długość przyrodzenia w większości przypadków jest skorelowana ze wzrostem. I mają niską wartość bojową\' to na podstawie badań przeprowadzonych na własną rękę? ;)

...no chyba nie chcecie mi wmówic, że większośc kobiet zwraca uwagę tylko i wyłącznie na wzrost? :O ...jeśli ktoś startuje z przekonaniem, że jest na straconej pozycji, to dlaczego potencjalna partnerka ma przekonywac zainteresowanego i samą siebie, że tak nie jest? luuudzie... zbyt chudzi niech wszystko zwalają na zbytnią kościstośc, zbyt grubi na otyłośc, niscy na swój niewielki wzrost, a wysocy na to, że są zbyt wysocy dla innych...

Gość
Koloratko. To, że mają niską wartość bojową to owszem na własną rękę. Co do długości muszę wierzyć koleżankom. Dogryzać mi, a i owszem, możesz (niech Ci na zdrowie wyjdzie), ale twoich kompleksów to nie uleczy.

ten Napoleon to tak jak nasz Kaczyński;p a tak w ogóle to czy nie jest tak ze wzrostem, jak u mężczyzn to, że wolą blondynki? Jedne kobiety wolą niskich, a inne wysokich. Jedni mężczyźni wolą blondynki, a inni brunetki. i tyle.

Gość taka prawda...
to prawda jedni wola blondynki, drudzy brunetki... ale czy spotkałas sie kiedykolwiek z opinia kobiety, która CHCIAŁABY miec niższego chłopaka?

do \"taka prawda\"; hmm...i tu chyba masz rację;p chciałam po prostu przytoczyć taki przykład, że to jest zależne od gustu i że to pytanie jest troszkę bez sensu, gdyż jest retoryczne...to tak jakbym zapytała : Dlaczego mężczyźni wolą dziewczyny z ładną buzią? nie pytam dlaczego wolą z wiekszym biustem, bo na to jest raczej odpowiedź;p

ale ja Ci nie dogryzam... zapytaj pierwszego lepszego seksuologa czy wzrost ma jakiś wpływ na wielkośc członka, to tak jakby wzrost kobiety miałwpływac na wielkośc łechtaczki czy też piersi

Gość ZnajomaNieznajoma
Tak samo jak mężczyźni wolą kobiety o większych piersiach od ich, tak kobiety wolą mężczyzn wyższych od nich.:)

Gość
Każdy stara się maksymalizować zyski własne. A tymi zyskami jest jak największa ilość walorów u (potencjalnego) partnera... I słusznie. Po co mają kiepawe geny szerzyć się w populacji? :P

z normy kulturowo - obyczajowej. Ale sa łamane. Tak jak to ze powinien byc starszy :))))

Gość Anty Stanczyk
Tak wiec jesli przecietna kobetia ma wzrost 167, no to powinien jej starczyc facet 173.

Gość
Koloratko. Cóż, podobno statystycznie istotna korelacja istnieje :P. Co do piersi i łechtaczki faktycznie masz rację rację.

Gość Anty Stanczyk
skarb kocura - ile masz wzrsotu?

Gość Anty Stanczyk
no to jaki wzrost faceta by ci odpowiadal?

na pewno nie powiem Ci dokładnie ile ma mieć, np.173cm, bo to mnie mało interesuje czy ma cm więcej czy mniej, idealny jest wzrost mojego obecnego chłopaka, chociaż szczerze mówiąc nie wiem ile dokładnie ma;] jest po prostu wyższy o głowę i kilka cm...a czemuż te pytania? P.S. jeśli poznałabym niższego od siebie, ale fantastycznego mężczyznę to w nim tez mogłabym sie przecież zakochać, cm w te czy wefte...

Gość Anty Stanczyk
No widzisz, ja mam 175 i mimo to czuje sie jakis maly

Gość ZnajomaNieznajoma
Ja mam 175. :) Mało troszkę, wiem.:o

Gość
Co tam się takimi duperelami przejmować? W poziomie się wszyscy dopasowują :P

Anty Stanczyk to nie czuj się mały! to taki wzrost akurat, bo za wysoki to też nie dobrze;p jak dla mnie mógłbyś być;] pozdrawiam

Gość co do tematu......
mysle ze z tego samego co to ze mezczyzna chce nizsza dziewczyne ;)

Ale smęcicie. Wiadomo, że przeważnie jest tak, że kobieta chce mieć wyższego od siebie faceta, a facet niższą kobietę. Ja też bym się źle czuł, gdyby moja kobieta była wyższa ode mnie. Tak więc musi mieć chociaż te 2-3 cm mniej :)

wy chcecie wyższego my ładną i wszystko się wyrównuje 1=1 :-) Skarb Kocurka skoro do wysokiego można się tak sweetaśnie przytulać to bynajmniej nie możesz nie wychodzić na ulicę bez linijki no ba jak chcesz wysokiego faceta to musisz go najpierw zmierzyć żeby przypadkiem nie miał poniżej 180 cm gdyż tylko tacy są uznawani za wysokich - co mają powyżej 180 cm

Gość Nwodo
Zbyt ładna to zadufana w sobie ladacznica a brzydka to taka bez inwencji nijaka. Jak dziewczyna myśli o swoim wyglądzie to nic dobrego z niej nie będzie.

do ...stanczyk... nie linijka mi absolutnie nie potrzebna, wystarczy ze wezmę siebie ze sobą, i zauważę, czy patrzę na chłopaka z góry czy z dołu, rozumiesz? ja jestem sama w sobie miarką:D

a racja, taka opcja też jest, ale założyłabym buty na obcasie i co? patrzyłabym z góry....i tu mam przewagę;p