Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość clarisssa29

Najbardziej aseksowna część męskiego ciała?

Polecane posty

taaaaaka aaaa jeeeddnaaa i reszta czepiających się zestawienia sandały + skarpetki. To nie jest najgorsze.Jest jeszcze facet w japonkach ;)

A ogolone pachy to obciach jak cholera :O Ostatnio moja kumpela ryknęła śmiechem w tramwaju widząc takiego kolesia

Gość i nie bylo
A ogolone pachy to obciach jak cholera Niekoniecznie,włosy pod pacha to siedlisko bakterii dlatego lepiej żeby facet ich tam nie miał

Gość tak tak jasne
jeszcze wygolić "klatę",nogi,bo to przecież też "siedlisko bakterii".żałosne:o

Nie ma co sie krzywić- jeden woli to, drugi tamto.... Ja mogę powiedzieć, że blondyni są bleeee, a któraś kobietka ma takiego za ideał ;)

- wlochate pachy (wystarczy lekkie podgalanie buszu) -golenie klaty blee -brudne szpony -piwne brzuchole -pseudo sportowa koksiarska budowa -solarka tragedia -skarpety i snadaly badz klapki -dzinsy dlugie na plazy i adidasy -japonki jakies nie meskie sa -tlenione pasemka prawie biale badz zolte -wycinanie wzorkow za uszami -zapach nie mysia lub spodkie perfumy

Gość HAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH----KONIEC

Gość a co ty chcesz od adidasow
?

Gość jghjkhkjlk
aseksualna a nie aseksowna

Gość yorczka
Zepsute zęby + nieświeży oddech = tragedia , fuj!!!!!!!! kłąki pod pachami (ale tego zazwyczaj nei widać kiedy go pozanjesz

hehehe...mężczyźni golący się pod pachami albo są sportowcami.... albo są zniewieściali.

chodzi mi o polaczenie dlugich spodni na plaze i adidasow. dzis 37 stopni w cieniu i pelno kolesi w dlugich, grubych dzinsiorach do tego skarpety i adidasy. nie lepiej szorty i jakies klapki? przeciez jak taki gosc sciagnie te pory to pol plazy wyginie.

mezczyzni golacy sie pod pachami sa przedewszystkim czysci. nie musza byc wygoleni na zero, ale jak widze te poskrecane kosmyki to az mnie skreca.

Czyli faceci którzy się nie golą pod pachami są brudni??????? Ile facetów znasz na tyle blisko, żeby coś takiego stwierdzić?:)

Gość de3
"mezczyzni golacy sie pod pachami sa przedewszystkim czysci." co za bzdura :o faktycznie lepiej myc sie pod pachami raz na tydzien, ale miec zgolone pachy, niz miec tam wlosy, ale myc codziennie :/

nie wiem co was tak burzy w goleniu pach..niestety nie ogolone wygladaja nie higienicznie i sa siedliskiem bakterii. same chyba po cos te pachy golicie. nie wiem co sugerujesz pytajac mnie o znajomosci z meczyznami przeciez nie trzeba z kims isc do lozka zeby widziec czy ma zadbane pachy?! wystarczy spojrzec jak jest sie nas woda, lub zaobserwowac wsrod znajomych..ja nie widze nic zlego w podgalaniu pach. ludzie w innych krajach tak robia i nie budzi to kontrowersji.

Ja pierdolę* , o męskości decyduje to czy ma się ogolone pachy lub nie? W innych tematach jęczycie jak to woni w komunikacji miejskiej potem ale jak facet chce zaradzić nadmiernemu zapachowi to od razu gej Możecie mi podać chociaż jeden RACJONALNY powód dla którego tak uważacie? *przekleństwo specjalnie dla pań które męskość oceniają na podstawie liczby włosów pod pachami,wulgaryzmów w zdaniu i złotych łańcuchów na klacie :classic_cool: 🖐️

co za głupota... spod pach śmierdzi nie dlatego, że tam są włosy, tylko dlatego, że ludzie używają nieodpowiednich dezodorantów, albo ich w ogóle nie używają.

ja nie mam nic do golenia się pod pachami... ja tam się nie golę, ale jak czytam, że dla niektórych jest to wyznacznik dbania o higienę to mnie skręca

crazy_bogie golenie NIC NIE POMOŻE .......... N I C, jeżeli nie używasz dobrego dezodorantu.

spad pach smierdzi jak sie ludzie nie myja to raz, a dwa wlosy poteguja zapach bo po pierwsze czlowiekowi z wlosami jest bardziej goraco przez co sie bardziej poci, a jak juz sie spoci to pot zostaje na wlosach, a na nich bakterie. nie wiem co tak trudno zrozumiec?!czuje sie jakbym rozmawiala z przeciwniczki depliacji intymnej, ktore zatrzymaly sie w sredniowieczu..