Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość clarisssa29

Najbardziej aseksowna część męskiego ciała?

Polecane posty

Żona Marynarza absurd. może kobiety tak myślą, bo same się golą i nie wyobrażają sobie jak by to było mieć tam włosy i używać dezodorantu:)

Gość tak tak jasne
ale przecież to nie włosy "się pocą",tylko ciało(skóra):D

dezodorant ma male znaczenie bo zreguly laduje i tak na ciuchach co innego antyperspirant, ale zastosowany na wlosy...tragedia..sorry, ale ja nie wyobrazam sobie swojego faceta z czyms takim. nie lubie jak ktos kisi pod pacha wlocha hehe, albo jak podnosi reke w tramwaju i gmyra nimi innych.. :)

wlosy sie nie poca, ale wlosy smierdza...sproboj nie myc glowy kilka dni, a zobaczysz co smierdzi..

kobiety jakis czas temu sie tam nie golily i bronily tego jak coponiektorzy meskich pach..tak czy siak dla mnie tylko wydepilowane pachy.

kto wie... może za 20 lat faceci będą musieli golić się pod pachami, depilować nogi i nosić tipsy :) Tak czy inaczej można się golić, lub nie, ale jeśli ktoś się nie myje i nie używa deo to i tak będzie śmierdział. I nie ma tu różnicy czy ten ktoś jest kobietą czy mężczyzną :)

mowimy o oczywistych miejscach, ktore sie poca. jak pewnie zauwazylas nie ma dezodorantow do klat czy ledek nog, wiec nie ma potrzeby ich golenia gdyz zbyt bardzo sie nie poca. za to zarowno krocze i pachy sa miejscami, ktore nalezaloby depilowac. kazdy robi to co lubi...heheh, ale jak sobie mysle o tych dlugich, poskrecanych i spoconych wloskach..to tylko fe mi przychodzi do glowy :)

hahah powiem wam dziewczęta że widziałam już tipsy u faceta :D oczywiście naturalne bez ozdób, frenchy i innych no ale miał! ;) krótkie, założone tylko po to żeby zrekonstruować paznokieć którego sporej części tak naprawde nie miał. wiec nie mówcie że za 20 lat bo juz mają :D za 20 lat to oni niczym od nas nie bedą sie różnić... tylko czekać aż im fjuciory poodpadają i cycki wyrosną...:O

Gość ciezke pytanie naprawde
:) Moim zdaniem albo ktos jest seksowny.. i mnie podnieca jak moj partner..podniecaja mne jego stopy..wlosy..wszystko:) albo ktos jest caly obrzydliwy:) I wtedy wszystko mnie brzydzi kazda czesc jego ciala:):) a obrzydzic mozna sie w moich oczach np przez: ogolnie widoczny brud...typu pazury juz wymienione, miod w uszach..osad na zebach..tluste wlosy...albo jakis tygodniowy zel na nich... smierdzace pachy...albo jak sie spoci i zamiast sie umyc to sie popsika i mysli ze jest zajebiscie:/... moze tez przez swoja glupote.. jak cos powie albo zrobi kretynskiego..to juz sama doszukuje sie w nim oblesnych rzeczy:P

Gość liberrrrro
dlugie rzesy, moj maz ma- szaleje za nim jak mu patrze w oczy :-D

Brudne paznokcie i złoty wisior u szyi.Można dożucić jeszcze nalocik na zębach.

Gość sanczo ponczo
a ja mam brzuszek, nieogolone pachy, włosy w nosie i uszach i moja kobieta mnie kocha. dlaczego? bo mam kase :)

Gość a właśnie że japonki
są seksowne!!! pod warunkiem, że facet ma zadbane stopy! ogolone pachy, czy nie- byle umyte i nie śmierdzące!

Mi najbardziej podobaja sie meskie lopatki , hehe nie wiem czemu ale to naprawde podniejace, kiedy facet w lozku pochyla sie nad kobieta i wystaja mu takie lopatki, mrrau:P Lubie tez szerokie ramiona, niestety moj mezczyzna nie ma takich :P Podoba mi sie tez owlosiona klata, moze nie u kadego ale niektorzy wygladaja z nia bardzo sexy ;) Co do \"brzydkich\" czesci ciala, to na pewno zalicze do nich stopy, brr

Gość Tesaurus
Do Sonczo ponczo - ona raczej kocha Twoją kasę, nie Ciebie. W sposób naturalny ludzie dokonują osobniczej selekcji - nikt nie jest zdolny sam z siebie do poświęceń. Chociaż czasem może i szkoda, bo ludzie pomimo swej urody, mają ciekawe wnętrze.

Gość aseksowny jest penis
Bog sie strasznie pomylil tworzac takiego oblesnego dzyndzla:o