Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weronnnnikaaaa

Mój facettt oszalał?nie mam siły

Polecane posty

Gość weronnnnikaaaa

wczoraj........wieczorem pisał do mnie esemesy mój chłopak podajac sie za jekiegoś goscia....ale nie przedstawiajac zapytałam jedynie w esemesie kim jest i jak ma na imie-naprawde nic wiecej(myslałam że znam)okzałao sie że to była prowokacja oczywiscie dziś mój chłopak przyszedł z awanturą po co w ogóle odpisuje i wdaje sie w dystkusje powinanm nic nie odpisywać iw ogóle........Krzyczał bluznił wyzywał og dziwki i udeżył wtwarz jakbym niewiem co mu zrobiła.............Jest szansa ze znormalnieje moze terapeuta..>ja juz sama nie wiem boje sie go z drugiej strony nieraz jest naprawde cudownyyy tylko ta niczym nieuzasadniona zazdrosc..........................odeisc?

Gość jeżeli by mnie facet
uderzył to bym go rzuciła!

Gość oszołomm
ja bym odeszła

Gość nad czym ty sie jeszcze
zastanawiasz?

Gość na co ty liczysz jak cie
uderzył ???!!!!! to nie był ostatni raz nie myśl ,że się zmieni :O :O takich to pała należałoby traktować..!

Gość aaaa/
co za pytanie?uciekaj!!!!!!!!!!

Gość nad czym ty sie jeszcze
"Krzyczał bluznił wyzywał og dzi**i i udeżył wtwarz jakbym niewiem co mu zrobiła............." Nawet jakbyś nei wiem co zrobiła nie ma prawa cie uderzyc...........

Gość 010101001010
ponoc jak ktos raz uderzył to bedzie tak robił czesciej:o

ooooooooo kurwa!!! jakby mnie facet udezył to już by mnie wiecej nie zobaczył! nad czym ty sie zastanawiasz dziewczyno, czekasz aż cie zatłucze?! i nie pisz że to pierwszy i ostatni raz - jak ci przypierdolił raz to nie zawacha sie i drugi a potem trzeci itp. :O

Gość CHŁOPAK_
Ja bym nigdy kobiety nie uderzył... Kobiety to płeć idealna...

Gość bebe2
jesli uderzyl to odejsc od niego to szmatawiec

Gość hasslo
CHŁOPAK_ - a ty z psychiatryka sie urwales .

Gość I nad czym jeszcze myslisz
Kopnij w dupe a porzadnie ! Zostaw tego psychopate! jak smial ?????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość fax
wiecie co?? Dokladnie tak samo moge poradzic autorce tematu: kopnij go w dupe, rzuc go, zaslugujesz na szacunek i takie tam.. ale wydaje mi sie,ze wiekszosc ludzi ktorzy tak wlasnie pisze ( czyli np. "ja na twoim miejscu bym odeszla" ) tak naprawde jakby sie nagle znalazlo w podobnej sytuacji to by mialo identyczne watpliwosci.. jesli jest sie z kims dosc dlugo, i sie go kocha to trudno, nawet gdy zostanie sie tak potraktowanym, nagle to wszytsko przekreslic... Na pewno potrzebna jest dluga, partnerska rozmowa... Trzeba bronic sie. Bronic swego prawa. Nie wolno ot tak wszytsko przekreslac.. calego zwiazku... Jednak jesli takie sytuacje sie powtarzaja nagminnie, a rozmowy nic nie daja... wtedy nalezy pomyslec o rozstaniu..

Gość I nad czym jeszcze myslisz
nie rozmawia sie o niczym i z nikim jak podniol na Ciebie reke !!!!!!!!!!!!!!!!!!