Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sina

siodmy rok malzenstwa

Polecane posty

Gość sina

Konflikty w malzenstwie to rzecz normalna, ale czy prawda jest, ze siodmy rok w malzenstwie jest tym krytycznym, przez ktory wiele par nie daje rady przejsc? Co sadzicie?

Gość walcka
Kazdy rok jest trudny.

Gość weselnica
przesądy, zawsze moze byc ciezko, krytycznie wrecz, nawet po kilku tygodniach, ba -dniach

Nie ma takiej jazdy której byśmy nie przetrzymali... To przynajmniej nasza dewiza i trzymamy się jako team. Bardzo pomaga. Polecam.

Gość cwlrigvuhrvbh
kumpel się zozstał z żoną zaraz po ślubie bo ta nie chciała nocy poślubnej w apartamęcie prezydenckim jaki zafundował im wujek kumpla

cwlrigvuhrvbh nic dziwnego też bym się rozwiódł. Fajna taka noc, na początek romantyczna kolacyjka, potem seksik przy rozstawionych kamerach by była pamiątka. A na następny dzień podjeżdża bryczka i zawozi do domu. Cudniee...

ja tam nie wiem... w siódmym roku formalnie się rozwiodłam :)

Gość izka_________
Jedna moja koleżanka po latach starć spięć,kłótni, rozstań i powrotów, dobrych i złych chwil w siódmym roki sie definitywnie rozwiodla, druga zaś po takich samych przygodach w siódmym roku dopiero odnalazla pełnie szczśccie u boku męża.Takze reguły na to nie ma.

Gość sina
dla mnie ten siodmy rok to jakies przeklenstwo. Pierwszy zwiazek rozpadl sie w siodmym roku, a drugi dotarl wlasnie do magicznej siodemki. I wszystko wskazuje na to, ze tez sie rozsypie.