Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Makaraja

siwe wlosy mi rujnuja życie i portfel

Polecane posty

Gość Makaraja

Dziewczyny pomimo dosc mlodego wieku mam bardzo duzo siwych wlosow i nie gdzies ukrytych po bokach czy z tylu tylko na srodku glowy, zero przedzialka czy prostych wlosów. Wlosy farbowalam zawsze sama w domu i robilam to co 3 tygodnie, ale juz z odrostami 2 cm i wiecej. Teraz postanowilam farbowac u dobrego fryzjera, bo podobno farby tam mniej niszcza wlosy, ale po kilku farbowaniach mam mieszane uczucia. Zeby nie dopuszczac do odrostow musialabym farbowac wlosy co 2 tygodnie! Dziewczyny z podobnym problemem, jak Wy sobie radzicie? Błagam Was pomozcie, bo wypada mi tylko zamknac sie w domu z tymi okropnymi wlosami.

Gość stara torba
Też mam dużo siwych włosów i też jestem młoda. Nie farbuję, bo musiałabym farbować już chyba zawsze.

Gość Makaraja
ale masz pojedyncze? mi rosna na srodku glowy jakies 80% siwych, wiec tu nawet pasemka nie pomoga. Nie musialabys farbowac caly czas, teraz sa kolory bardzo naturalne, ja np. takim farbuje, ze jak sie zmywa, to nie widac efektu zmywania, bo sa prawie jak naturalne. Jest tez cos takiego, zastanawiam sie nad kupieniem tego, ale tam w skladzie jest ołów i to mnie przed tym zakupem powstrzymuje http://www.takarada.pl/kqs/index.php?d=produkt&id=4

Gość Makaraja
Ludzie nikt nie ma siwych wlosów ???

Gość siwwa
narazie chodze z siwymi, tez jestem mloda i mam pelno siwych wlosow. zamierzam isc do fryzjera, trudno tu juz nic nie pomoze - trzeba farbowac :( jestem sklonna farbowac 1 raz w miesiacu szamponem (podobno u fryzjera szampony pokrywaja siwe wlosy), a jak juz bede miec dosyc, to w akcie desperacji ufarbuje sie na blond :/

Gość To nie sa siwe włosy
tylko białe,pozbawione barwnika takze spoko,a wiek tu nie ma nic do tego,raczej stres i sposób odrzywiania

Gość a ile macie lat

Gość Obojętnie ile by nie miały
tu wiek jest bez znaczenia

Gość siwwa
ja mam 25 i raczej nie mam poważnych stresów w zyciu

Gość A widzis
sama napisałas że RACZEJ nie masz,ale moga to byc równiez emocje lub brak miedzi

Gość Makaraja
To sugerujesz, ze miedź pomoze? ja jestem osobiscie po 30, ale tez pierwsze mialam w wieku 14 lat

jeżeli to kwestia genów, a tak jest najprawdopodobniej, to nic nie pomoże.