Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ines195

atrakcyjne puszyste - wpisujcie sie

Polecane posty

Gość aquille
mam nadziej, licze na to, do tego daze :) ale po drodze musze pokonac wyjazdy, plaze, basen, bikini itd. i tu przydaloby mi sie troche tej samoakceptacji dziewczyn z topiku :)

dasz rade ;) pomysl ze na tej plazy nie jedna taka dziewczyna bedzie :) tez mam problem za tydzien wyjezdzam a od 3 tygodni mecze sie brzuchem i z dnia na dzien jest coraz gorzej a nie dostalam skierowania do gastrologa :/ a moja lekarka tabletki na uspokojenie mi daje bo wmawia mi ze uroilam sobie chorobe ;) to jest dopiero problem ;/

mam dwie fotki przed leczeniem jak mam je wstawic ale s abardzo bardzo stare 4 lata temu robione facet mi przeslal teraz

Gość aquille
dzieki ktosiu :)

Gość aquille
musisz na serwer wstawic np. imageshack i podac linka do zdjec :)

nie ma za co ;) a zreszta niedlugo na okladkach gazet i w tv pojawia sie puszyste kobiety :) widze z dnia na dzien ze chuderlaki wychodza \" z mody \"

Gość aquille
mnie to nie pocieszy chyba ! wydaje mi sie ze to jak wyglada otoczenie nie ma kompletnie wplywu na to jak ja siebie postrzegam i jak sie czuje ... ja mam chyba zaprogramowane ze musze wazyc tyle co 2 lata temu i koniec :)

ale mam nadzieje ze tu nie jest mowa o jakies anorektycznej wadze :) tylko proporcjonalnie do wzrostu i zebys zdrowo wygladala ;) a nie jakis wieszak ja tez sie juz za siebie biore bo mi przemowili do rozsadku :)

Gość aquille
nie :) nie jest to ani anorektyczna ani nawet szczupla w obecnym znaczeniu waga ! to jest poprostu moja wymarzona waga, taka bylam, taka jestem gdzies tam w srodku i taka sylwetka jest ze mna w 100% tach kompatybilna:)

no i tak ma byc :) a te 7 kilo przypuszczam ze jak znajdziesz w necie jakas dobra diete to w pare dni zrzucisz ;) ogromne kilogramy to nie sa

Gość aquille
ja tez juz ps.anusia --> moze mnie jednak nie wywalisz z topiku, co?

Gość aquille
ktosiu --> w tym problem ze jestem anty szybkie, cudowne diety i dlatego tez zrzucenie tych kilkunastu zajelo mi prawie rok :/ ale nie mam jojo - nawet 1 kg. nie wrocil ! moze jeszcze 2 m-ce i bedzie te moje -7kg. :)

Gość aquille
no to przeslij nam na maila :)

aniusia zapytaj kogos zaawansowanego bo ja tu od nie dawna ;) nie mam pojecia ;)

Gość aquille
livt@gazeta.pl

Gość aquille
juz sprawdzam :)