Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asasas

szukam dziewczyny zaopiekuje sie toba i bardzo mocno pokocham pisz czekam

Polecane posty

znana ta piosenka dosyc jest, ale nie wiedzialam nigdy kto to spiewa.. klimatycznie sie zrobilo, dobrego winka mi brakuje i kominaka ;)

Gość cancan
Kominek jest. Pali się od 20.

Gość cancan
Kominek jest. Rozpaliłem bo zimno trochę.

zazdroszcze.. tez bym rozpalila gdybym go miala :D ale z braku laku, dobry i kaloryfer.. szkoda tylko, ze jeszcze zimny 😭 nie zegnam sie, bo lepiej sie wiatac. Ale dobrej nocy zycze - przy tym kominku.. ach :) kolorowych can :)

Gość cancan
Wzajemnie :) I spokojnych. Dobranoc

cześć :) widzę że intencje na zabawę były ale szybko sie zwinęły ...heheh ludziska kochane, dziś piatek i może wkońcu się uda co? są babeczki, są chłopaki i moze byc fajnie hehehe ale jak narazie to...ja w pracy siedze i chwilowo nie mam nic do roboty, więc zagladnęłam tutaj hegehe dopiero 8.50 wiec jest mnóstwo czasu żeby się dogadać :) widziałam że wczoraj mnie wołaliscie ;) niestety nie słyszałam, a chetnie bym weszła, ale siedziałam w wannie :) wzięłam sobie swieczkę i lampke wina dla spokojności hehe :) ech te wianuszki, się traci niestety co?? hihi ale od czego jest makaron ;) dobra ja lecę narazie. jak coś to niech ktoś się odezwie, to zajrze znowu :) ludzieeee....nie zapominajcie tylko o joni :) buziaczki cieplutkie dla wszystkich !!!! paaaaaa....

Gość cancan
Witam w ten bardzo pochmurny dzień :) Całe szczęście już weekend :) :) :)

hej cancan :) zalezy u kogo pochmurny, mi własnie słońce świeci prosto w twarz ale wczesniej była niezła ulewa. Ta pogoda jest powalona:O

Wolałabym spotkać ducha ruty niż zrobić z niej wianuszek, tym bardziej ze wydaje mi się ze trudno by się z niej robiło wianuszki;)

Gość cancan
Kulaj-masz pomysły :)

Gość cancan
Wianki się plecie tuż przed Nocą Świętojańską. Tak mi się wydaje.

Gość cancan
Kopiuję z Wikipedii,bo nie chce mi się przepisywać ;) "Wianek – rodzaj nakrycia głowy (wieńca) upleciony z ziół i kwiatów (obecnie często ich tekstylnych lub plastikowych imitacji). Tradycyjnie wianki noszone były przez dziewczęta i niezamężne kobiety, stąd stały się symbolem dziewictwa. W przenośni o kobiecie, która straciła dziewictwo mówiło się, że "straciła wianek". Z uwagi na symbolikę, w dawnych czasach zmarłe zakonnice chowane były w wiankach. Wianek pojawia się też na wielu obrazach o treści religijnej. Biały wianek jest też częstym elementem stroju dziewczynek przystępujących do Pierwszej Komunii. Wianek pojawia się też w strojach ludowych (np. stroju krakowskim). Tradycyjnym obyczajem jest puszczanie na wodzie wianków w Noc Świętojańską (24 czerwca)."

Gość cancan
Podajesz nicki które są mi obce. Ale sprawdzę.

Gość cancan
Kulaj-zainteresowana?? ;)

Gość cancan
lusesita de milagros dolores alias luska- trochę długi nick i nic mi niemówiący. Wiem-jestem ignorantem.

Gość cancan
qwertz-ja na to tylko rzuciłem okiem. Żenujący poziom jak dla mnie. I mówisz,że zawsze ??? A nie można czegoś takiego w jakiś sposób wyeliminować ???

Gość cancan
Aha. To ilość postów świadczy tutaj o poziomie piszącego ???

Gość cancan
Poczytałem sobie właśnie trochę. Nie będę komentował. Idę coś zjeść. Do zobaczenia.