Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asasas

szukam dziewczyny zaopiekuje sie toba i bardzo mocno pokocham pisz czekam

Polecane posty

🖐️ co dobrego slychac? jakie ciekawe plany na niedziele? u mnie sliczna pogoda.. zlota polska jesien :) chyba to tak wyglada :) o czym jest cast away??? nie ogladalam zadnego z tych filmow ktore wymieniliscie :O

moj plan jest taki: siedzenie w domu i płaszczenie dupska przed kafe oraz wygrzewanie owego dupska zeby jutro nadac sie do uzytku zewnetrznego oraz psychiczne przygotowanie sie do jutrzejszych wykladów:O cast away jest to takim gosciu ktory scigał sie z czasem dopóki nie wyladowal na bezludnej wyspie whispers jak tam jazdy?

kulaju :D bo Ty jutro szkole zaczynasz:D ale fajnie :) pewnie masz stresiora.. ale sie nie przejmuj wszyscy tam bedziecie nowi :D ooo to chyba fajny ten film? kurcze, ze tez nie mam czasu na telewizje - juz wole kafe :D a jazdy.. wymiatam jak przecinak :D cala zlana potem jesli tylko jade wiecej niz 40 :D albo musze zakrecic/zahamowac/zmienic bieg :D i jak widze mine tego pana... czyli bez zmian :D

a ile juz miałas jazd? twarda z ciebie babka skoro już tyle czasu wytrzymałaś w towarzystwie tego pana. A propos: HAMOWAłAś? :D \"kulaju bo Ty jutro szkole zaczynasz ale fajnie \" wręcz zajebiscie:O no ale na razie stosuje metodę konewki: wszystko olewam. Zobaczymy co będzie wieczorem, albo nie daj bóg rano-biegunka gwarantowana:O a film fajny, ogladałam go już drugi raz i podobał mi się tak samo jak za pierwszym

Matko jedyna jest 19:00 za jakieś 15 godzin będę musiała wyjsc z domu a ja nadal nie wiem w co się ubrać😭 na razie idee se zrobić porządek z brwiami🖐️:)

Gość cancan
Witam wieczorową porą :) Kulaj-nie wiesz w co się ubrać?? Polecam włosienicę :) Pasuje na każdą okazję-a na taką w szczególności ;)

ale czy ona nie będzie za cięzka? no i czy będzie pasować do jeansów? chociaż do jeansów wszystko pasuje:) dobra a teraz jakie dodatki? buty? torebka?

inauguracja w piatek a wykłady mam jutro od 11:30 do 18:15 wiecie ze jeden wykład trwa 1,5h? przeca ja się tam skręce! można tyle w ogóle wysiedziec w jednym miejscu nic nie robiąc tylko słuchając ewentualnie robiąc notatki?

a no białe kozaczki do obowiązkowy atrybut kazdej damy;) a ten plecak ze stelazem... chyba mi się nie pomieszczą moje wszystkie pierdółki typu 25elementowy zestaw błyszczków, zapasowe tipsy, majtki na zmianę, zapasowe obcasy do kozaczków, fleki do tychże bucików i takie tam... a no i mój notesik A4 500katrkowy(jak przystało na porządną uczenniece)

No jak będe te 1,5h bez przerwy siedzieć to mi się majtki spocą, nieprawdaż? A wykłady np mam jutro takie jak podstawy mikro i makro ekonomii, podstawy logiki prawniczej, historia administracji, ij, angielski:O Prawdę mówiąc nic mnie z tego nie interesuje:O o masz, o lampie zapomniałam... chyba będe musiała zabrać jeszcze jakąś podręczną torebeczkę

własnie ta logika mnie przeraza:O a powiedzcie mi czy jak sie idzie na wykład i stoi się już przed sala wykladową to można sobie wejsc czy trza czekać aż przyjdzie wykładowca?

ło kurde ja tyż ślepa i najbardziej się boje za dadzą jakieś slajdy i rzucą hasłem: \"no to mozecie sobie przepisać\" a ja nic nie dojrze:O:D a jak jest na pierwszych wykładach? jadą z grubej rury czy robią coś ala lekcja organizacyjna? a pytac mnie mogą, i tak nie dosłyszą co powiem bo mi głos siada:O

Gość cancan
Ja tam bym jeszcze wziął śpiwór, namiot, kocher i kuchenkę turystyczną.

Gość cancan
Kulaj-Ty jesteś na I roku ???

Gość cancan
Kulaj-ja nie myślę ;) Jeszcze o tym nie wiesz ?? ;)

Gość cancan
Cześć qwertz.

Gość cancan
Kulaj coś zestresowana ;) Niepotrzebnie. Po pierwszej sesji będzie już "starym" studnetem ;)

witam qwertz :) witam can :) kulaju Ty sie nic nie martw, bdzie dobrze :) zobaczysz jak na studiach jest fajnie :D powodzenia i napisz jutro koniecznie jak Ci minal ten pierwszy, najbardziej stresujacy dzien..

niedziękuję za te rady i kciuki , trzymajcie bo się przyda:) jak widzicie nie mogę zasnąć ale nie muszę iść wczesnie spać coś dzis ten Wojewódzki nudny jak flaki z olejem

ok 30 min autobusem więc nie jest źle;) już myślałam ze wszyscy sobie poszli qwertz a ty na którą jutro do pracy? o której musisz wstac?

łał patrz jak kafe uzaleznia, nawet tam Andrzej ją dorwał ja sobie tak myśle ze pewnie jak mi się zaczną studia to nie będę tu aż tyle siedzieć ale chyba uzależnienie jest silniejsze:O

ja już mam taki odruch otwieram przeglądarkę i pierwsza litera jaką wpisuje to k a dalej już samo leci:O kafeteria mogę pisać z zamkniętymi oczami ale fakt, chyba nie ma w necie drugiego takiego miejsca jak to, dzięki niemu poznałam powiedzenie \"przerałam zycie\" :classic_cool: