Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asasas

szukam dziewczyny zaopiekuje sie toba i bardzo mocno pokocham pisz czekam

Polecane posty

Właśnie piję herbatkę z cytrynką,miodem i imbirem:) Myślę,że w końcu mi przejdzie,jedyny plus to to,że mam dziś cały dzień dla siebie! No to zakładamy duecik:)super! Jonia,a Ty znów w pracy masz zimno?Jak tam o Ciebie dbają??

właśnie wcale nie dbaja, cały czas grzje sobi ręce, bo mi grabieją, i wogóle lipa, zimnooo mi :( co bedziemy spiewać?

Co do repertuaru to jestem otwarta na propozycje:) Osobiście śpiewam dosłownie wszystko(no,może z małymi wyjątkami).Dziś \"chodzi\"mi po głowie piosenka:\"Pejzaże nieba\"ze względu na słowa....jak będziesz chciała to mogę Ci je napisać:)

mi podobają się piosenki zespołu feel i ostatnia piosenka steczkowskiej również :) jak możesz to napisz słowa, ale ja melodii nie znam, wogóle kurcze nie kojarze tj piosenki, kto ją śpiewa?

\"Pejzaże nieba z Twych oczu znam im nie potrzeba złoconych ram bo w powiek mgnieniach milionem mienią sie gwiazd świtu łagodny blask mieszka tam. Jest tyle cieni i chmur i mgieł w pejzażach ziemi wokoło mnie A w Twym spojrzeniu jakby zatrzymał się czas kryształ nieba bez skaz mieszka tam Za tę nieba jedną łzę oddam ziemi garście dwie Nie mów,że tak wiele za niewiele chcę Dziś pragnę zmieszać pył z mych rąk z rosą z Twych niebieskich łąk na całe noce,całe dnie. Pejzaże nieba z Twych oczu znam im nie potrzeba złoconych ram Jest w nich zdziwienie senne marzenie w nich drga tylko nie wiem czy ja jestem tam.......... M.Bajor. Wiem,że rzadko kto słucha Michała Bajora,ale ja często mam nastrój na jego piosenki:)Może ze względu na słowa i piękną muzykę.Miałam przyjemność poznać go osobiście i jest z niego super gość:) Piosenka \"Moja miłość największa\"rozbraja mnie....albo\"Nie znajdą nas\".....często to śpiewam:) ok,już nie przynudzam:D

ni przynudzasz, no co ty...ja pisze 1 reka bo mi paluszki zamarzaja :( ja lubie piosenke bajora rozgrzej mnie, nawet teraz jest na miejscu jesli chodzi o moje cieplo :)

Paluszki ogrzej na gorącym kubku z herbatką:) tak znam ....\"ogrzej mnie wierszyku pełen cudowności wspólniku mojej bezsenności przyjdź i ogrzej mnie.....\":D

ukulele :) mógłby ktos mnie teraz ogrzac, a kubek po 2 min jest zimny...:( szybko stygnie mi hebatka :( ehhhh a gdzie jest kabel?

Kabel jest zapracowany i wpada tylko późnym wieczorkiem.W sumie tak samo jak ja i wiesz co?Jakoś dziwnie mi się wydaje że o tej porze mogę sobie klikać:)Nawet przeziębienie może mieć swoje dobre strony:D i można ze spokojem napisać zaległe maile.Do Kabla jako pierwszego:):)

to widzę ukulele, że miłość midzy Wami w pełni kwitnie :) fajnie cieszę się, że kogos tu poznałaś :) to co śpiwamy? Szła dzieweczka do laseczka do zieeelongo ha ha ha ha :)

asasas...wiesz to już ni tylko Twój pokój :) tu jest mnóstwo osób, i jak widać topik dobrze się ma :) i nie denerwuj si, bo ze złościa Ci ni do twarzy ;) spotkałes już damę swego serca?

asasas chętna?? a na co? ;) bo wiesz ja mężatka jestem :) ale porozmawiać zawsze ...na to zawsze jestem chetna :) a która z dziwczyn Tobi sie podobała tutaj? bo ja na początku tu nie byłam :)

Jonia----ale się zagalopowałaś :D :D Teraz fankę kabla tak ściśnie,że nie mam co wchodzić na topik:D :D :D Resztę pominę milczeniem.....już wolę śpiewać dla zmiany tematu:D asasas-----wyluzuj,coś taki nerwowy?

Ok,nikogo nie ma to sobie jeszcze pośpiewam...:) \"Świat przygląda sie nam lecz nie spuszcza nas z oczu,a zatem czy nie miałabyś nic przeciw temu by schować się przed światem? Starczy znaleźć zaklęcie cienką strunę dotykiem obudzić a zrobimy się tacy maleńcy niewidzialni dla świata i ludzi. Nie nie nie nie znajdą nas od zmierzchu aż po brzask wiele znam tajemnych przejść do całkiem innych miejsc. W pustyni się zdołamy schronić tej z ziaren piasku w Twojej dłoni schronimy się za oceanem we wnętrzu muszli rozbujanym Od zmierzchu aż po brzask nikt nie odnajdzie nas! W Twoich oczach zdumienie skąd ta myśl o ucieczce w nieznane? Może mam niezbyt czyste sumienie, gdy patrzę na Ciebie kochanie. Tuż za progiem są cuda mikroświatów zmysłowe obszary powiedz:\"tak\",a na pewno się uda bo to właśnie -kochanie-są czary....\" Jakie to ładne.....kurcze,śpiewam,mówię sama do siebie...zły objaw :D

Hejcia:) Jonia wedle życzenia Z pamiętnika studentki Kulaj Dziś wykłady minęły mi bardzo miło ponieważ spędziłam je praktycznie w pizzerii:) Tzn w szkole spędziłam tylko 3godz. Muszę powiedzieć że bardzo podobają mi się takie zajęcia:) Np z dziewczynami z grupy rysowałyśmy karykaturę naszej koleżanki(oczywiście za jej pozwoleniem) później połowa osób się zmyła więc z nudów zaczęłyśmy nucić sobie piosenki które akurat grali w radio. W między czasie do pizzerii weszła moja koleżanka z która nie widziałam się łohoho i jeszcze trochę. Zamieniłyśmy pare słów i owa koleżanka usiadła ze swoją koleżanką przy innym stoliku ale nie omieszkala nas (mnie, Małą i Ewelę) obserwować. Chyba stwierdziła że jesteśmy walnięte:O a my sobie grzecznie urządziłyśmy małe karaoke przy stoliku :classic_cool: widzicie w tym coś nienormalnego? A tak już z innej beczki: Ja też lubię Bajora ale akurat tej piosenki którą \"śpiewała\" ukulele chyba nie słyszałam. Chyba wszystkie kobiety tak mają że lubią śpiewać nawet jeśli nie potrafią;) Przynajmniej ja tak mam:D A co to? asasa nas nawiedził? Co chciał?

witam dziewczyny 🖐️ :)...jesssu nawet na cale o2 nie moglem wejsc przez godzine i nie wiem dlaczego ....wiem kto usunal wpisy :) ... NUA

🖐️qwertz,kulaj:) Ta druga piosenka to \"Nie znajdą nas\"M.Bajor Asasas tu był i coś nadawał,że wszyscy na niego najeżdżają i jonia się mu pytała czy już znalazł dziewczynę:D.On powiedział,że czeka na nią czy coś w tym rodzaju.Jak weszłam na topik po ok dwóch godzinach jego wpisów już nie było i nie mam pojęcia kto je skasował.

Aaaaaa teraz rozumiem:D I jeszcze jedno----czytałeś @?mam się "rozwiać"?

:)....No to zostaje,ale już nie będę śpiewać,bo nawet nikt z Was nikczemnicy mnie nie pochwalił :P

hm jak nikt to ja to zrobie :) szczegolnie to gorne \"c\" mi sie podobalo :) reszt nie slyszalem bo kolega za scianą uczyl sie klaskać :D

Noooo,chociaż jedna dobra dusza :) Masz dobry słuch,tylko o tym nie wiesz ;)

Kabel-----Ty mi tu nie żartuj,bo starałam się jak mogłam:P Ty,Ty....ignorancie ;)

Ok,wspaniałomyślnie przyjmuję pochwałę :D.Chętnie posłucham Ciebie :) i nawet mogę Ci poklaskać :D