Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolka jolka

paskudne kropki i wrastające włoski

Polecane posty

Gość jolka jolka

czy znacie jakiś preparat na wrastające włoski?albo jakieś sposoby aby z nimi walczyć? mam dość wrażliwą skórę..bez względu na to czy ogolę nogi czy wydepiluję mam pełno paskudnych kropek na nogach,które nie znikają:( nawet po wielu dniach po zabiegu... mam już ich serdecznie dość! nie mogę spódnicy założyć bo moje nogi wyglądają okropnie....proszę pomóżcie,bo juz nie wiem jak mam sobie z tym poradzić...

Gość jolka jolka
czy istnieją jakieś preparaty pozwalające pozbyć się wrastających włosków? może któraś używa takiego cuda i podzieli się wrażeniami?

Gość silkymilky
musisz pożegnać sie z depilatorem i wrócić do maszynki. Mam ten sam problem niestety. peelengi narazie i trzeba to przeczekać aż włoski same sie przepchną przez naskórek

Gość ejbisi
Super a ja właśnie myślałam, że to przez maszynkę i jak zacznę używać depilatora to one znikną :( Też mam ten sam problem, z bliska nogi wyglądają strasznie!

Gość jolka jolka
czyli radzicie odłożyć depilator i przez jakiś czas stosować tylko maszynkę? tak też już próbowałam....przez długie miesiące....i nic...te wredne kropki ciągle są:( nie znikają...może jest jakać chemia która je usunie?

Gość silkymilky
podobno jest krem firmy oceanic- oxeril z mocznikiem. Nie probowalam go jeszcze , ale mam taki zamiar. zapobiega wrastaniu wloskow, ale tych ktore juz sa nie niweluje

nie ma znaczenia czy bedziesz golic czy depilowac, przynajmniej u mnie, a jak gole to jeszcze gorzej bo wlosy szybciej odrastaja i ciemniejsze i krosty nadal byly i wrastaly. od jakiegos czsy depiluje tylko woskiem owocowym tanita okolo10zl. potem przelatuje skore zalaczona husteczka i posypuje pudrem alantan, i jest efekt. i oczywiscie w przerwie miedzy depilacja, masaz gabka i koniecznie peeling ja uzywam Nivea z lotosem ladnie pachnie:) czylio pamietaj! nie wracaj do maszynki szkoda nog! stosuj piling koniecznie i reszta jak wyzej:) 🖐️ i pamietaj ze dobrze jest nie myc mydlem tych miejsc depilowanych do 12 godzin i nie wystawiac ich na slonce do 24.. to jest trudne i ciezko tego przestrzegac.. ale moze sie komus uda;)

Gość silkymilky
no nie wiem, ja jak wracam do maszynki to problem znika, ale może u kazdego jest inaczej

Gość jolka jolka
dzięki za rady....chyba sie pochlastam...nic mi nie pomaga...może któraś z waszych wskazówek mnie uratuje,bo już nie mam siły do tego cholerstwa:(