Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiesia

CHCIALABYM ZEBY KTOS NAMALOWAł MOJ AKT

Polecane posty

Gość kasiesia

hej, chcialabym, zeby ktos namalowal moj akt, tylko ja mowie serio i nie chce zeby odzywali sie jacys zboczency, niestety nie mam takich znajomosci, zebym znała kogos kto tak pieknie maluje dlatego pisze na forum

Gość nie powinnas miec z tym
problemów. skontaktuj sie z profesjonalnym plastykiem w okolicy, mozesz popytac w najbliszej Akademii Sztuk Pieknych, studenci starszych lat zrobia to taniej, a jesli np zgodzisz sie byc modelka na zajaciach, to ci jeszcze uczelnia zaplaci. Jestem plastykiem, malowalm akty kolezankom - , wiem, ze czesto sie szuka modela, jesli sie boisz zboczencow to po prostu pogadaj z dziewczynami z ASP.

Gość kasiesia
dziekuje za odpowiedz wiem ze na forum kazdy moze napisac ze umie malowac dlatego sie boje zboczencow ale chcialabym bardzo miec taki ladny akt nie tam zaden wyuzdany

dlatego nie szukaj na tym forum, bo trafisz na przypadkowych ludzi. Zadnej gwarancji co do jakosci aktu i co do ich zachowania. Zwróc sie do profesjonalistow.Obejrzysz ich wczesniejsze prace i wybierzesz styl, ktory ci pasuje.Artystyczny akt nie ma wiele wspolnego z wyuzdaniem.

Gość Ja bym namalowal
ale pedzel mi sie zlamal :(

Gość kasiesia
DZIEKUJE BARDZO CZYLI MYSLISZ ZE POWINNAM SIE ZGLOSIC DO ASP?

Gość kasiesia
niekoniecznie musi byc farbą mam juz rysunek twarzy swojej i chyba z tego co wiem węglem był malowany

mozesz tez poszukac ofert plastykow w internecie, z reguly bedzie drozej, z tym,ze zobaczysz przykladowe prace. Do ASP od pazdziernika, kiedy zaczna sie zajęcia. Jesli dobrze trafisz, mozesz miec naprawde super akt - sprobuj sie przedtem zorientowac, jak kto maluje ,ew wejdz na zajecia z malarstwa wtedy, kiedy akty maluja. (Albo poprzez znajomego, albo porozmawiaj z wykladowcami , ze chcesz sie zglosic jako modelka). Placą malo, ale za to bedziesz miala wiecej aktow i za darmo. Tzn one nie beda twoja wlasnoscia. ale po zaliczeniu mozesz sie dogadac.To samo dotyczy rzeźby. Bo jesli oglosisz na jakims forum,ze chcesz aktu, to na bank zglosi sie kupa zboczencow i kawalarzy - po co ci to.

Gość kasiesia
dziekuje za pomoc bardzo