Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość filka

co to oznacza jak z piersi wypływa

Polecane posty

Gość filka

Mam pewien problem. Dzisiaj zauważyłam, ze z jednej piersi, gdy ścisnę troszkę sutka wypływa kropla czegoś żółtawego???? Dodam, że w ciąży napewno nie jestem, mam córeczkę, która ma 3 latka. Jak byłam w ciąży to pod koniec miałam coś takiego, ale to normalne, a teraz co to moze być????

Gość smutna julia
Musisz NATYCHMIAST pójść do lekarza!!!!! To jest bardzo niepokojący symptom. Życzę zdrowia. Pozdrawiam🌼

zaburzenia hormonalne, za duzo prolaktyny. Ginekolog lub endokrynolog.

Gość ja to mam kilka lat albo i
trochę wiecej.Kiedyś poszłam do gina i ten mnie wystraszył ,dał skierowanie do poradni sutka i pojechalam do Gliwic.Pod kontrolą byłam może 2-3lata tz. co pół roku miałam się pokazać jeden raz tylko mi dał lekarz mastodyne to homeopatyczny lek.zrobili mamografie i usg ,a potem wygonili,zeby sie leczyc w swoim mieście , rezultat taki ,ze juz nie chodzę nigdzie .a ta dolegliwość dalej jest i tyle.

Gość ja to mam kilka lat albo i
a prolaktyna mi wyszła w normie. Wydaje mi się,że to też ten zaległy pokarm zrobił swoje.

Gość taka tam xxxzzzyyy
a ja strasznie spalilam sie na basenie,mialam taki kostium gdzie pol piersi bylo zakrytych i widocza czesc bardzo opalila sie,boje sie czy to moze byc grozne?pomozcie???

Gość taka tam xxxzzzyyy
pomozcie

Gość dominujaca
j atez to mialam i minelo ale nic nie zrobialm w tym kierunku a bylo to 3 lata temu i trwalo ok 1 roku

Gość prolaktyna na pewno

Gość aboabo
czasami mlekotok moze byc skutkiem masowania piersi

Gość filka
Dzięki dziewczynki!!!!! Ja się wybieram do endokrynologa, bo mam skierowanie od dermatologa ( robią mi się takie białe plamy na nogach i nie wiadomo co to jest, napewno nie jest to bielactwo). Dermatolog powiedział, że może to być spowodowane hormonami i tak sobie skojarzyłam, że faktycznie tutaj może mieć jedno z drugim coś wspólnego!!!

Gość z plusa sie da z idei tez
ja też tak miałam lekarka po badaniach powiedziała że to z powodu plastrów evra

Gość filka
Dzięki dziewczynki!!!!! Ja się wybieram do endokrynologa, bo mam skierowanie od dermatologa ( robią mi się takie białe plamy na nogach i nie wiadomo co to jest, napewno nie jest to bielactwo). Dermatolog powiedział, że może to być spowodowane hormonami i tak sobie skojarzyłam, że faktycznie tutaj może mieć jedno z drugim coś wspólnego!!!

Gość filka
A i ja to mam tylko z jednej piersi!!!!