Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monia lat 28

chrzesni dlaczego musz kupowac drozsze prezenty?

Polecane posty

Gość glupia acha
:p pusty leb masz i tyle :D

fericck - a ty nie powinaś być teraz w pracy??????????

tak ike masz rację .... mieszkanie z rodzicami ...ta kobieta nie potrafi czegosc zrozumiec ...ale trudno .....ide ...stąd .... obsesja ....!

Gość ferrick
Mam 2 tygonie wolnego, od wczoraj :D

No to ja ... bezczelnie sobie czytam ...ale jak doszłam do Ciebie to sie musiałam ujawnic. ;-) Pisac to mi sie nie chce na ten jad i obłude.... :-0

Gość monia lat 28
Ike masz sliczna coreczke:) niech sie zdrowo chowa

no zobacz ferrick co za zbieg okoliczności..........

dzieki- swoje powiedziałam i ide miłej rozmowy :o

Gość Acha ty to jesteś naprawde
żenująca, chociaż już coraz bardziej śmieszna.

Gość jak jej luby wyjechal
to zrobila sie jeszcze glupsza niz byla.Biedna Acha:(

Chata z basenem, znowu będzie czego zazdrościc, no no, :D :D :O dziewczyno jakie ty głupoty piszesz! :O :O

jaka chata z basenem pojebało Was ??? :O przeczytajcie dokładnie bo jak zwykle poloty siejecie szkarady !

Ciebie pojebało bo piszesz takie głupoty ze szok, coraz głupsza jesteś dziefffffczynko :P :O A bez basenu będzie ok, ale wypasionaaaaaaaa :D :D :O

A czego ja mam ci zazdrościc ?? Skoro twierdzisz że jestem zazdrosnicą to musisz miec powody, więc ....?? Czego ci zazdroszczę?

że mam życie ...a Ty żyjesz między innymi moim ...i innych internautów ....

:D :D :D wymyśliła, brakło argumentów, bo ich nie ma. Szkoda mojego czasu na pisanie z tobą, nie mam o czym rozmawiac, masz pustą tą główkę że az strach ! 🖐️

Gość kij wam w oko
To miał być topik o chrzestnych, a Wy jadowite żmije znowu na Achę wsiadacie. Nie macie własnego życia, albo własne życie nie jest dla Was satysfakcjonujące, to żyjecie cudzym życiem. Cały dzień tylko siedzicie przed kompem i czekacie aż Acha odpisze. Dzieci głodne, mąż niedopieszczony, ale te siedzą i czekają aż Asia odpisze.

Gość nasze dziecko
też uważam, że to rodziców obowiązkiem jest opieka na dzieckiem, a chrzestni muszą być bo inaczej nie da się. Jak ktoś chce i ma ochotę dbać o dziecko w rodzinie to nie musi być od razu chrzestnym. Mój mąż został jako 5 letnie dziecko sierotą i co, chrzestnego widział na sowim ślubie a chrzestnej wcale nie znał i nie zna. Jak został sierotą to brak jego mamy go wychowywał, nie był wcale chrzestnym. Też mamy dziecko i wcale nie oczekujemy aby ktoś nie mając ochoty wysilał się na kupowanie prezentów. To naszym obowiązkiem jako rodzicow, bo żeśmy poczęli to dziecko jest opieka, a pozostałych osób w rodzinie to wedle ich chęci i uznania.

Gość w szoq jestem
jakby chrzestna mojego dziecka tak pisała tutaj to bym jej podziekowala za jakikolwiek prezent

Gość skeruskoooo
nie nie musisz , chyba ze chcesz

Gość werraaa
zraz, zaraz kochani rodzice, jeżeli się decydujecie na dziecko licząc na to, że chrzestni będa wam utrzymywali i wychowywali dziecko to może lepiej dajcie sobie spokój, co za głupie podejście do życia, szkoda tylko dziecka

Gość dokladnie
tylko kase by chcieli

Gość tezzzzzz
nie ma głupich, jeleni to sobie poszukajcie, odpowiedzialnośc za dzieci ciązy tylko i wyłacznie na rodzicach

Guzik nie musza!! jak sie rodzicom to nie podoba to ich sprawa, najwazniejsze zeby sie interesowali. Chrzesna mojaj corki na roczek kupila jej kurteczke, od chrzestnego dostala telefon fisher price. Przedzial cenowy ok 50zl i wystarczy. Denerwuja mnie takie teksty ze jak zostaniesz chrzesnym to zobaczysz ile to kosztuje, od utrzymywania dzieci sa rodzice a nie chrzesni. Czasem warto o tym rodzicom przypomniec...

Gość od razu widac
ja wole by chrzestni malej od czasu do czasu wpadli ja odwiedzic, wzieli na spacerek czy basen, jakis soczek albo owoc kupili a nie szarpali sie na drogie zabawki, ja takich w dziecinstwie nie mialam, a zawsze sobie cos do zabawy wymyslilam :)

Gość od razu widac
dodam, ze nie jestem chrzestna syna kuzyna, ale wiem ze maja ciezko sytuacje, nie tylko finansowa, ale i rodzinna i do tej pory na pomoc dla nich wydalam ponad 4000 zl , wiem ze zadnemu chrzesniakowi/ chrzesnicy tyle by nie dala, kupila, ale zal mi biednego dziecka, dodam, ze maly wymaga specjalnego terapii, urzadzen itd takze jego rodzice nie sa w stanie sami tego pokryc, cala rodzina im pomaga :)