Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rosemarys Baby

dlaczego wy ludzie jesteście tacy śmieszni

Polecane posty

i na każdą co bardziej ironiczna wypowiedz bulwersujecie się niezdrowo nie umiecie czytać ze zrozumieniem i jak wam się kończą słabiutkie argumety to zaczynają się wulgaryzmy? prosze o diagnozę tego niezdrowego stanu umysłu coniektórych

jesteśmy przewrażliweini na swoim punkcie, może stąd te reakcje .. :P

Gość może konkretniej
?:O

daj jakiś przykład, bno nie za bardzo wiem, do czego pijesz

Gość łoł tok show
jak ci nie pasi to wyłącz kompa i po bólu

przykładów jest mnóstwo, wejdźcie gdziekolwiek, nie chce mi sie kopiować ogolnie chodzi mi o to, że ktoś zadaje pytanie, ktoś inny odpowiada, a na to odzywają sie głosy :aleś ty głupia, chyba kretynko z dębu spadłaś, itp. itd.

Gość dlaczego wy ludzie
WY ludzie? a Ty kim jesteś?

Gość cyborgiem
:D :D :D :D

Gość łoł tok szoł
o jej nie wiedzieliśmy że aż tak poczułaś sie urażona , przepraszamy, to się wiecej nie powtórzy

Bo ludzie nie potrafią korzystać z forum - zakładają po 500 razy te same tematy choć nie ważne że na stronie głównej jest wyszukiwarka - to może wk\"u\"rwiać, A po drugie są google i wiele rzeczy można sobie w nich znaleźć. Na forach porządnie moderowanych - gdzie rejestracja jest obowiązkowa - dostaje się za takie numery bana.

Gość pani Janina Borsuk
Jesteś tępą idiotką, która usiłuje wykazać się strzępami wiedzy o kinie :p

Gość hi hi ha ha ho ho
no to spadaj na te moderowane fora

Gość pani Janina Borsuk
Nie tylko, że popisujesz się tymi strzępami to na dodatek zamiast ładnych, kulturalnych warg sromowycj masz postrzępione szmaty, któr zwisają Ci do kolan, Moja Droga :p

Gość a jak
rosmary - niczym się od nich nie różnisz ... innym brakuje argumentów to wulgaryzują , to bie brakuje argumentów - to masz się za coś lepszego ...

stic - nie do końca o to mi chodzi nie chodzi mi że wyzywa się załozyciela topicu tylko o coś takiego, postaram się moze jasniej: ktoś zadaje pytanie pare osób odpowiada, ale generalnie na zasadzie \"pogłaszczmy biedactwo po główce, bo bidulka ma rację\" i na to włącza się do dyskusji ktoś inny kto ma odmiene zdanie no i huzia na józia nie wolno po prostu mieć swojego zdania, innego niż większośc rozmówców ja tak to widzę

Gość pani Janina Borsuk
Gówno prawda. Nikt na nikogo tu nie napada. tylko takie oślizłe mątwy jak TY mącą :p

Gość pani Janina Borsuk
Z drugiej strony wykazujesz się talentem polemicznym i masz piękne oczy :)

Gość hi hi ha ha ho ho
no z tego co piszesz to ciebie denerwuje własnie to że ktos ma inne zdanie

nie nie, to nie tak ja moge dyskutować z ludzmi o kazxdych poglądach to nawet ciekawsze niż dyskutować z kimś kto myśli tak samo i tylko przytakuje bo to nudne ale to w większości przypadków osoba o innym zdaniu ma krótko mówić przerąbane

Gość a jak
jesli wkurza cie sposób wyrażania forumowiczów to zmykaj na jakies forum katolickie , tam tylko miłe słowa i każdy z każdym się zgadza ... świata nie zbawisz , Wisły nie zawrócisz ...

Ja nie cierpie szydzenia,ironizowania,i wulgaryzowania z poważnych tematów,gdzie ktoś potrzebuje pomocy.Idioci są wszędzie.

Gość a jak
aha , prosze o wyjasnienie pytania : dlaczego ktoś kto uzywa wulgaryzmów, nie umie czytać ze zrozumieniem, bulwersuje się niezdrowo na ironiczne wypowiedzi - jest dla ciebie smieszny ?

acha przypomiało mi sie jeszzce: 1. wkurza mnie, ze jesli ktoś wyrazi krytyke dla forum lub topicu to zaraz się mu mówi - to idź stąd, to nie czytaj, to idź na inne forum 2. wkurza mnie fakt, ze jak zarzucisz ostrzejszym zartem czy ironią to zamiast wziąć to z przymrużeniem oka, większośc oburza się i nadyma

Gość a jak
jesli jest to dla ciebie smieszne to w czym problem , smiech to zdrowie . czyż nie o to chodzi ?

a jak - bo wydaje mi się, że taka osoba nie ma dystansu ani do siebie ani do rozmówcy jak drażliwą osoba trzeba być, aby nadmiernie się ekscytować rozmową, która nie jest nawet na żywo, a twój rozmówca jest anonimowy?