Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

starrr

Piosenka dla wszystkich smutnych, niewierzących w siebie, zagubionych

Polecane posty

Bardzo lubie te piosenke, sluchalam jej w trudnych momentach, a tekst piosenki nosilam przy sobie w notatniku. Czulam sie silniejsza, sluchajac slow, ktore tak dobrze oddawaly moj stan i wiedzac, ze nie jestem sama ze swoim smutkiem, ze inni tez tego doswuadczaja. Bardzo lubie tez ten kawalek Natalii http://www.youtube.com/watch?v=XA0bmDSewJM&mode=related&search= Mysle, ze te dwie piosenkii zakonczyly etapu cukierkowych piosenek Kukulskiej, w stylu \"Im wiecej ciebie tym mniej\" itp

A jakie sa Wasze typy? Jakie piosenki pomagaja wam jak jest pod górkę ;)?

Gość Keck
Coldplay "Fix you" - ale to tylko jedna z wielu :)

Gość mi pomaga
Mniej niż zero Lady pank

Gość zoffija
A ja nie lubie twórczosci kukulskiej. Wszystkie jej piosenki są jak dla mnie bezbarwne i nijakie. Ta tez. Kiedy sie czuję smutna i podłamana, słucham sobie np. myslovitza cos w deseń "nie poddaj sie , bierz życie jakim jest", nine hagen, blues brothers, elvisa, shakin dudiego, a nie taką niemrawą babę

Gość just-me
Dżem - "Do kołyski" ONA - "Niekochana" Hans Zimmer - "Elysium" i Soundtrack z Pearl Harbor...

Gość coz to za piesn
kojarzycie taką piosenkę jakiegoś rapera i piosenkarki;p ? pamiętam tylko słowa "gdzie po za biciem serca nie liczy się nic więcej.." kto to śpiewa i jaki jest tytuł?

Gość coz to za piesn
kojarzycie taką piosenkę jakiegoś rapera i piosenkarki;p ? pamiętam tylko słowa "gdzie po za biciem serca nie liczy się nic więcej.." kto to śpiewa i jaki jest tytuł? cos tam z "moim sakrum" było;p

Gość coz to za piesn
kojarzycie taką piosenkę jakiegoś rapera i piosenkarki;p ? pamiętam tylko słowa "gdzie po za biciem serca nie liczy się nic więcej.." kto to śpiewa i jaki jest tytuł? cos tam z "moim sakrum" było;p

Gość nathali768
to "sakrum" Mezo i Kasia Wilk.A lubelskiego fulla nie słyszałam jeszcze w całości,docieram do połowy i więcej nie mogę znieść.Poraża zmysły!!

Gość Nie puszczać lubelskiego fulla
:(