Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość UBU KING

Chce aby moja kobieta się wysterylizowała, mamy juz dwoje dzieci

Polecane posty

Gość UBU KING

chciałbym, żeby poddala się zabiegowi podwiazania jajników. Mamy juz dwójkę i wystarczy , na tyle zreszta umawialismy sie przed slubem.... mamy dwójke przeslicznych dzieci, chlopczyk 2 lata i dziewczynkę - pół roczku. Ale więcej nas nie stać. Nie mozemy ryzykowac.... Nie rozumiem podejscia mojej kobiety, ona nie chce.... ja tego nie rozumiem, wiecej dzieci nie bedziemy mieć, jesteśmy małżeństwem... to z kim chce je miec? Czy to onzacza ze ona ma zamiar mnie zdradzic?

Gość ona studiuje tipsologię
a ty nie możesz? u faceta łatwiej przeprowadzić taki zabieg i jest bezpieczniejszy! w toruniu w klinice (zaraz poszukam) kosztuje ok 3tys - legalnie

Gość fwfwref
podwiąż sobie nasieniowody zrobisz to? (dodam że oba zabiegi nie są legalne ale widać nie przejmujesz się tym)

Gość life is brutall
przeciez wiadomo ze to prowokacja:o oczekujesz prowokatzorze oburzenia i dyskusji na temat "dlaczego ona ma sie sterylizowac a nie ty" smieszny jestes pajacyku🖐️

http://www.wazektomia.pl/ poczytaj sobie - znajdziesz adres kliniki itd no i w 30proc można zabieg "odwrócić" a u kobiety nie, więc więcej wskazuje za tym, aby to facet poddawał się zabiegowi

Gość Zuzuzuzu
Takie coś to tylko na zachodzie.

Gość UBU KING
Ja czułbym się nie mężczyzną po takim zabiegu.

Gość i tak nim nie jesteś
wiec żadna różnica :P.

A ona nie czułaby się kobietą. A co jeśli w ciągu kilku lat pojawią sie warunki i chęci na posiadanie jeszcze jednego dziecka?

Może ona rzeczywiście nie chce mieć więcej dzieci, ale przez ten zabieg poczuje się jakby była okaleczona. Wiele bezpłodnych kobiet twierdzi, że nie są prawdziwymi kobietami, może ona też tak do tego pochodzi? To bardzo poważny zabieg, do którego nikogo nie można zmusić. Niech założy sobie spiralę albo bierze tabletki, bo widać, że na sterylizację nie jest gotowa. Poza tym chcesz ją wywieźć do Niemiec? bo w Polsce ten zabieg nie jest legalny. W przypadku mężczyzn tę sprawę można jeszcze jakoś załatwić, bo w Toruniu wykonują tego typu zabiegi, ale kobiety mają utrudnione zadanie, bo lekarze nawet pod stołem nie chcą tego robić.

Gość abecadło123
a może kobieta zna współczesne realia?? za 304 lata rozwiedzie sie z Tobą i zwiąże z innym, który będzie chciał dzieci :-)

Gość abecadło123
3-4 lata :-)

Sam sie wysterylizuj!!!! Co za egoizm !!! Dlaczego wszystko ma spadać na kobietę? !! Załosny jesteś facet.

\"Chce aby moja kobieta się wysterylizowała...\" Możesz sobie chcieć. Lekarze baaardzo niechętnie podwiązują jajowody po 6-tym dziecku :O

Gość o kurcze a
ja bym wysterylizowała siebie i faceta, tak dla pewności

Gość o kurcze a
dziękuję za link o wazektomii

Gość o kurcze a
czy to znaczy ze ten zabieg przeprowadza się tylko u meżczyzn posiadajacych dzieci, a co z tymi, którzy nie mają i nie chcą mieć ?

Gość o kurcze a
UBU, skoro zona nie chce się wysterylizować weź sprawę w swoje ręce i sam sie podwiąż, to jest dobre rozwiązanie, po co ryzykowac kolejne dziecko, nie wiesz jak to jest w życiu ? umiesz liczyć licz na siebie...

luzik:) prawdopodobnie chodzi o to, żeby się takiemu koleżce nie odmieniło za parę lat i nie zapragnął zostać tatusiem - ponieważ zabieg jest odwracalny tylko w 30proc przypadków. dlatego też i wiek w pewnym sensie jest ważny - 20kilkuletni szczeniak może nie chcieć mieć dzieci bo tak, a po kilku latach jednak dojrzeć do myśli, że może jednak chce..

Gość o kurcze a
a jak ma 30 parę i dalej nie chce ?

Gość UBU KING
Bardziej mnie zajmuje to, że ona NAGLE NIE CHCE, chociaż było to ustalone... myślę że planuje zdradę

skoro jest wymóg od 35 to chyba tego nie przeskoczą.. napisz do nich czy coś się da zrobić w takim przypadku, ale jak znam życie to pewnie nie..

Gość o kurcze a
jak to nagle nie chce sie podwiązać ? chyba nie umówiliście sie ze po dwójce dzieciaków sie podwiąże ?

Gość UBU KING
Była taka rozmowa...

u kobiety taki zabieg jest bardziej niebezpieczny więc nic dziwnego ze nie chce. u faceta łatwiej - tylko plemników w spermie nie będzie a wszystko poza tym jak było, prowokatorze. trzeba się było przygotować trochę do dyskusji:O

daj spokój, to prowokacja, zobacz jak ten koleś pisze:O

Gość zoffija
po co si€ kłócic ? przecież to czarno na biało idac , ze ktoś , pewnie jakas laska, chce znowu zrobic rozpierduchę a jakby to był prawda - zrób tak jak ci radzą , podwiaż sobie jajka