Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czuły Adam

Jestem czuły i dobry, pokocham dziewczynę.

Polecane posty

Jestem dobry, miły, grzeczny, czuły, wrażliwy, romantyczny (wiersze piszę i piosenki też), kochany, pomagam innym, inni są dla mnie ważniejsi niż ja sam, nikogo nigdy nie uderzyłem, nie kłócę się, jeste naprawde wartościowym chłopakiem, spokojnym. Mama i ciocia mówią że jestem idealnym kandydatem na męża. Ale dlaczego dziewczyny mi tego nie mówią??? Szukam takiej samej dziewczyny i znaleźć nie mogę. Mam 25 lat, jestem po studiach marketing i zarządzanie, mam swoją pasję, zbieram znaczki na okrągło. Jestem domatorem, nie lubię imprez ani dyskotek, ani klubów. Jak będę miał dziewczynę to zrobie dla niej wszystko co będzie chciała. Tylko ona się bedzie liczyła, nikt więcej. Będę ją trzymał i nie wypuszczę, będę ją ubóstwiał i nosił na rękach. Nie będę nawet z kolegami nigdzie wychodził, nawet urwę kontakt z nimi, żeby z moją kochaną przyszłą dziewczyną spędzać cały wolny czas. Myślę że jak to napisałem to może teraz jakaś dziewczyna się mną tu zainteresuje. Naprawdę warto!!!

Gość pluplu
Lubisz anal?

Gość wŻuć_na_luz
jaki region?

czy to nowy adam z wawy?zaglaszczesz te dziewczyne na smierc jak tak bedziesz robil,we wszystkim trzeba zachowac pewien umiar przeciez!

Gość pluplu
seks analny? czyli w dupe a nie w cipke

Gość ale z ciebie ciepłe
kluchy...wez...z takim podejsciem zadna się za tobą nie obejrzy

Gość wŻuć_na_luz
kobiety nie lubią mamisynkow

Gość groszzs 2

Gość pluplu
dawaj fote

Kobiety z mojej rodziny mówią że jestem przystojny. Dziewczyny na ulicy też czasem się oglądają za mną. Ale jestem strasznie nieśmiały. Zdjęcie może pokażę, zastanowię się.

Gość tez jestem adammm
i z c h u ja m i nie gadam ;p papa a na powaznie to moze nie byc prowokacja;/ moja kolezanke podrywal taki koles na gg i widzial jej tylko jedno zdjecie i chcial z nia byc itp jak mo powiedziala w zartach ze ma dziecko to on na to ze sie nim zaopiekuje;p i on sobie nie zartowal bo kilka osob zaczepial tak samo;d

Gość adamie czuły
a ruchałes juz co???

To nie jest żadna prowokacja. Po prostu jestem tak nieśmiały, że postanowiłem że będę szukał przez internet. A wymagania to mam ale tylko jeśli o charakter chodzi, bo z wyglądu to nie musi być pięka, wystarczy że mi się będzie podobać. A z tym \"ruchałeś\" to nie wiesz że nie wypada tak pisać?

Gość tgetgteg
bleeeee.... boże, uchowaj....

Adamie - > podstawowe pytanie czy ty tak twierdzisz ( jestem czuły itd.) czy twoje otoczenie tak sie wypowiada na Twój temat ?

Gość o kurde co za typek
lilka, mam nadzieje ze takich nie ma.....

To weź coś powiedz o tym jej przez Ciebie wymarzonym charakterze :) A wredne baby do garów poszły :)

Wymarzona moja kobieta to: czuła, wrażliwa, dobrze wychowana, niepijąca, niepaląca, grzeczna, nie lubiąca imprez, domatorka, cicha, spokojna, skromna, wierząca, po studiach albo studiująca. No i najlepiej żeby była czysta, bo ja też jeszcze jestem czysty.

Jak nie musi być piękna, to może ja się nadam :D A tak poważnie, to sądzę Adamie, że nie bedziesz tu mial spokoju, wszyscy uwielbiają takie topiki.

Twój opis pasuje tylko do ZAKONNICY :D