Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czuły Adam

Jestem czuły i dobry, pokocham dziewczynę.

Polecane posty

Gość moje oczy są nadal zielone
Adam może jeśli jesteś osobą wierzącą to zacznij chodzic na jakąś oaze, tam znajdziesz osoby wartosciowe, o podobnych pogladach. Ludzie dzis nie rozumieja, ze ktos moze lubic spokoj, spacer po lesie, lubi wybrac sie do kawiarni czy do teatru, ze chce byc czystym bo ten dar pragnie oddac tylko jednej osobie. Przykre to, ale wierze, ze jednak uda Ci sie spotkac kogos takiego, nie rezygnuj z tego.Pozdrawiam

Gość jesli to twoje zdjecie
jaki masz znak zodiaku:)

Gość sseebbaa
A ty lilka sie najlepiej nie wypowiadaj, bo gowniara jeszcze jestes i sie madrzysz. Jak bylem w tym wieku co ty to w ksiazkach siedzialem a nie o imprezowaniu myslalem. Najpierw dorosnij a potem udzielaj rad starszym od siebie. Bo prawde mowiac te twoje rady to mozna o kant dupy potluc.

Gość sseebbaa
o co ci chodzi z tym zmarnowaniem sie? Jak mnie wkurwiaja takie teksty i to jeszcze malolat. Zrozum ze dla niego zmarnowanie zycia to beda imprezy, picie i podrywanie pustych lasek. Ale najlepiej to oceniac wszystkich z wlasnej perspektywy.

Nie życzę sobie żebyś mnie obrażał... i mam takie samo prawo do wypowiadania się jak Ty... nikomu nic nie radzę tylko przedstawiam własny punkt widzenia, a to jest spora różnica... i powiedz mi jeszcze: w którym miejscu wspomniałam o imprezowaniu?!

sseba - zadziwasz mnie :) milo czytac takie slowa::) jejku to tacy mezczyzni jeszcze istnieja?? ile masz lat moge wiedziec??

nie potępiam Go... szanuję, choć nie rozumiem... mam prawo do własnego zdania

Gość figusia
Zeby Forgotten Girl dobrze zrozumiala: kazdy czlwoeik jest inny, i ja mowie o ogle kobiet, ze jedna lubia spokojnych, a inne bardziej rozrywkowych. Po prostu, nie uogolniam, bo to bez sensu. Rozne ludzie maja pragnienia i marzenia, roznych szukaja partnerow, wiec jesli chce spokojnej, ulozonej, taka dostanie, bo dla samego faktu bycia z kims, pojecie zwiazku oparteo na uczuciu jest gleboko przesadzone. \ Adam wie czego chce, jest madry mily i przystojny( moja subiektywna opinia) ..moze po prostu musi troszke poczekac na TĄ jadyna:)

Ej po co się kłócicie? A wracając do tematu, to nie jestem jakiś mocno praktykujący. To znaczy nie jeżdżę na oazy i tego typu pielgrzymki. Nie lubię takich dużych zgromadzeń ludzi, jak się modlę to w samotności. Ja nawet do kościoła nie chodzę co niedziela. A mój znak zodiaku to Ryby.

Gość sseebbaa
Ja mam 24 lata. A z dziewczynkami 18letnimi to najlepiej nie dyskutowac.

sebba - :)

Ryby, no to chyba Cie rozumiem bo tez jestem ryba, wpadnij na topic o rybach:) jest tam troche prawdy o nas, nie ma w calym zodiaku tak wrazliwych osob jak spod znaku ryb, jest to i wada i zaleta, no i ryby nawet w zwiazkach czuja sie samotne, ale dasz rade:)

eeee tam blizniaki tez sa wrazliwe :) :classic_cool:

sseebbaa - nic o mnie nie wiesz... a oceniasz mnie wyłącznie ze względu na wiek... myślisz, że wszystkie 18latki są takie same?

Gość sttyt
tylko tutaj tego zdjecia nie pokazuj:) bo cie zajada :)

sebba- chyba jedyny facet ktory tak mysli o 18letnich dziewczynach:) bez obrazy lilka:)

Gość strzelce tez sa wrazliwe

Gość strzelce tez sa wrazliwe
" a oceniasz mnie wyłącznie ze względu na wiek" wystarczy przeczytac, co piszesz

irytujace jets takie gadanie przeciez na sile nie da sie kogos zmienic:( adam ma swoje cele i zasady i koniec ....

Dziękuję wam za wypowiedzi. W sumie to nikt mnie nie przkonał że warto być innym facetem, no ale nie o to chodzi. Będę szukał dalej. Pozdrawiam was

🌼

Gość powiem wam
ładny jesteś 🌻

Gość sseebbaa
No wlasnie lilka18, przeciez nie trzeba cie poznawac, wystarczy poczytac co piszesz. I nie mow mi ze wieku 18 lat jestes nie wiadomo jak doswiadczona w zwiazkach z facetami. No chyba ze jestes nieco inaczej "doswiadczon". Ale juz nie wnikam. W kazdym razie bys sie wstydzila udzielac rad doroslemu factowi i jeszcze pisac mu ze ma sie zmieniac. Bezczelna jestes i tyle,

sebbba- oj ciety jestes na dziewczyne:(

choc przyznam seba i adam milo wiedziec ze sa tacy faceci:)z zasadami:)

nie drażnij mnie...gdzie ja napisałam: \"zmień się\"? nawet tego nie zasugerowałam... masz zdolość czytania między wersami, czy jak?!