Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czuły Adam

Jestem czuły i dobry, pokocham dziewczynę.

Polecane posty

No to teraz wymieńcie się mejlami i pamiętajcie przy toaście (oczywiście szampanem Bambino) wspomnieć, że wszytko zaczęło się na kafe ...

typowy Adam :) moj maz tez ma tak na imie i identyko charakter w dodoatku jest przystojny i super w łózku :) pozdrawiam:)

Czysta = dziewica oralna, analna, manualna i waginalna

No najlepiej czysta pod każdym względem. Ale powiem, ze mogę oko przymknąć jakby tak miała jednego chłopaka wcześniej i kochała się z nim z miłości.

mógłbyś przymknąć oko?! no prosze... jaki tolerancyjny ten chłoptaś w dodatku :-O

Szukaj przy seminariach - takie co to planują być zakonnicami ... wiele z tych dziewczyn ma profil podobny do opisanego przez Ciebie, koleżanka co to planowała zostać zakonnicą opowiadała, że co druga ma charakter cichej myszy, spokojna i na dodatek czysta - nawet nie macana - i nawet niezłe sztukasy jeśli chodzi o urodę !!!

Ale ja nie chcę dziewczyny która idzie na zakonnice. Bo musiałbym ją wtedy przekonywać że lepiej żeby tego nie robiła. I źle bym się z tym czuł gdybym burzył jej plany życiowe.

Myślę że jesteś za idealny i dlatego dziewczyny się Tobą nie interesują. Bo na fotce wyglądasz całkiem nieźle :) Dobrze Ci z oczu patrzy.

linger---->czy my sie znamy 🖐️ Stopka jest Boska ;)

Oj zaraz burzył, po roku to się ostaje 1/2 chętnych zawsze się znajdzie taka co to przestraszy się drylu albo nie będzie do końca pewna - pozna Cię pójdziecie na soczek (na Starówkę - tylko ten Arsenał ją lekko oszpeca, albo nad Maltę ale uważaj bo tam kijami biją wieczorem) i będziesz miał swoją wymarzoną dziewczynę - tu na kafe to nie masz co szukać - co druga marzy o gangbangu z murzajnami albo 21 cm knadze - to nie to miejsce 🖐️

Gość mięsko
idziałam zdjęcie i ciężko mi uwierzyć, że Twój pogląd na życie jest taki, jaki opisałeś! muszę powiedzieć ze niezłe z Ciebie mięsko:) jeśli Twoja wypowiedź to prawda a nie prowokacja izdjęcie też jest prawdziwe, to naprawdę jesteś godzien uwagi, chociaż uważam że może trochę przesadzasz ze sposobem bycia - jak dla mnie za spokojny!:):):)

Gość iarmina
A dla mnie wyglądasz na takiego miłego, sympatycznego i całkiem przystojnego księdza :) Sorki, nie obraź się :)

Gość jesli to twoje zdjecie
to faktycznie brzydki nie jestes:) zycze powodzeia w szukaniu moze trafisz na druga polowke przeciez takie wymagania to nic dziwnego taki kiedys bylo:) to dzis cnota jest wstydem dla chlopcow i dziewczyn :(

Nie wiem czy nie jestem brzydki, jakoś dziewczynom się miarę podobam, ale nie wiem czemu się zniechęcają do mnie. Np. niedawno poznałem taką jedną dziewczynę, poszliśmy na randkę i ona mi powiedziała że jestem dla niej za poważny. A była starsza rok ode mnie! No i jestem spokojny. Ale to znaczy że mam być teraz inny bo dziewczyny tego chcą? Ja mam tak że jak bym się zakochał to dziewczyna by miała ode mnie wszystko co by zapragnęła. Nie wiem jak można kochać i udawać jakiegoś złego, albo być złym dla swojej kobiety.

Gość zabladzilam

W seminarium znajdziesz miłość swojego życia - zrozum - szlaufy kręcą się po centrach handlowych - dupodaje i lachociągi po dyskotekach po dyskotekach - przegrane życiowo niedziewice na Kafe....musisz szukać we właściwych miejscach - matka natura Ci rozumu nie dała - przecież to proste jak indukcja matematyczna a po ekonomii jesteś !!!

Ale ja nie mam takiej potrzeby. Nigdy się nie bawiłem. Na dyskotece to może z raz byłem w życiu. Całe studia zamiast balować jak inni to się dokształcałem, a w wakacje pracowałem. Nawet teraz siedzę w domu i układam swoje klasery ze znaczkami, bo mam tego sporo, a nie baluję. Wolę też poczytać książkę niż siedzieć w barze i pić.

a ile masz lat?? tak to juz w zyciu bywa?? albo sie jest za powaznym albo za nieodpowiedzialnym:( jak jzu wiadomo kobiety lubia drani.... tzn ja nie no ale wiekoszosc chyba w niepokornym facecie szuka sie idealu........

mowisz klasery no to niespotykane hobby :( dzis jako pasje, hobby itp zalicza sie zarywanie lasek i odwrotnie.........

Gość sseebbaa
No to szukaj se kobiety po 30-stce, takie to już w większości są poważne. No ale z drugiej strony dziewicy to w takim wieku raczej nie znajdziesz ;) W sumie to troche Cie rozumiem, bo mnie tez wkurzaja te wszystkie siksy i puszczalskie imprezowiczki. Takich jest teraz pelno, a na wartosciowa dziewczyne bardzo trudno natrafic.

dziewczynalat20 -> Tak ale takie wyszukane to już tylko w odpowiednich miejscach :) On nie tylko szuka miłości ale ma określone preferencje. Z def miłości wynika że nie określona preferencji partnera oraz jego charakteru bo przecież jest ślepa...

Mam 25 lat skończone, pisałem na początku. Kobiety powyżej 30 r. życia mnie nie interesują, wolę mieć młodszą od siebie, a jak już starszą to najwyżej o te 2 lata. A co do tych pasji to mam to po dziadku i po ojcu. Dzieki nim mam naprawde ogromną kolekcję znaczków i dużo czasu zabiera mi ułożenie tego rocznikami. Ale lubię to.

Moim zdaniem jesteś ciekawy, bo masz specyficzne podejście do życia. Jakbyś urodził się 50 lat wcześniej to byś miał spore powodzenie ;) Oczywiście żartuję. Znajdziesz na pewno właściwą kobietę. Tylko szukaj jej w odpowiednim środowisku.

Jeśli to Twoje zdjęcie to dla mnie jesteś nieziemsko przystojny... dlaczego jednak opis i fotka jakoś nie współgrają mi ze sobą?! cały czas myślę, że to prowokacja, jednak jeżeli się mylę to wiedz, że ja zanudziłabym się przy Tobie na dobre... :-O