Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czuły Adam

Jestem czuły i dobry, pokocham dziewczynę.

Polecane posty

Gość jesli to twoje zdjecie
adamie - zycze ci powodzenia:)

lilka18 to tylko zdjęcie. Wybrałem takie na którym w miarę dobrze wyszedłem. Ale tak jak pisałem, ogólnie kobietom sie z wyglądu podobam, no ale co z tego. Bo jak już mnie jakaś poznaje to rezygnuje. I nie wiem dlaczego.

Wlaśnie mi się skojarzyłeś na tym zdjęciu z tym facetem co w tv4 prowadzi teleturniej Lingo :)

nie wiesz dlaczego?! no to ja Ci wytłumacze, powtorze po raz kolejny... wiele kobiet podobnie jak ja nudziloby sie przy Tobie... jakie rozrywki moglbys zaproponowac swojej kobiecie?! wspolne ukladanie znaczków... :-O

a juz przestancie na pewno nudzic sie nie beda:) jedna bedzie sie z nim nudzic inna nie:) chyba fajnie jest pogadac z mezczyzna na rozne tematy a nie tylko seks, alkohol( tzn ile wypil i jak rzygal)

No ale skąd wiesz że ja bym nie zapewnił żadnej rozrywki kobiecie. Przecież napisałem że jakbym jakąś pokochał to by miała to co chciała. Jakby chciała np. pójść do baru czy na dyskotekę to bym z nią poszedł. Poza tym dla mnie też ciekawa rozrywka to np. kino, teatr, jakiś koncert jazzowy. Nie mówię że byśmy cały czas w domu siedzieli. Tylko że chcę taką kobietę która będzie lubiła takie spędzanie czasu jak ja.

Co chcesz od znaczków 😡 A jaki seks po nim przedni !!! Sprubój a nie tylko jadem zatruwasz :classic_cool:

Gość sseebbaa
A ile zarabiasz i ile masz w portkach? :) Bo kobity na to głównie patrzą :)

Gość 3432
hmm, z reguly wyczuwam prowokacje na mile, ale tutaj sie ciagle zastanawiam :/

Czyli, że co?! Rozumiem, że potrafiłbyś dostosować się do potrzeb swojej ukochanej... (?) Pantoflarz z brakiem własnej inwencji?

Właśnie zauważyłem że kobiet w wieku 22-25 czyli takich co mnie najbardziej interesują jest bardzo mało takich co lubią tak spędzać czas jak ja. Większość tylko dyskoteki i zabawa. A gdzie jakaś własna pasja, albo chwila zadumy, albo jakiś rozwój duchowy? Np. zapytałem się jednej dziewczyny czym się interesuje i czy ma pasje, to powiedziała, że w sumie niczym. No i jak ja mogę podrywać taką dziewczynę? Albo pytam dziewczyny co skończyła studia tak jak ja jakie ma plany na życie i cele, to mówi mi że nie wie, że nie ma pojęcia. To mnie od razu odpycha.

pasja, owszem, tu się z Tobą zgodze... ale myślę, że na rozwój duchowy i chwilę zadumy będziesz miał dużo czasu w przyszłości... kiedy chcesz nacieszyć się młodością, jak nie teraz?!

No napisałem przecież że kobietę którą bym kochał traktowałbym jak księżniczkę. Jakby mnie prosiła że chce gdzieś pójść no to dlaczego nie? Przecież jak kocham, to chcę być dobry. Ale też chcę, żeby ona robiła tak samo. A właśnie co do zarobków, to właśnie zaczynam pracować na poważnie i myślę, że z pieniędzmi nie bedzie kłopotu. Zresztą dla mnie pieniądze są wcale nieważne. A z tym w portkach ile masz to nie wiem o co chodzi.

lilka18 ale o co chodzi bo nie wiem? Zrozum że ja nie mam potrzeby się cieszyć młodością w taki sposób jak Ty sobie wyobrażasz. Nie rozumiesz że ja się cieszę takim życiem jakie prowadzę? Bo nie wiem o czym Ty w ogóle piszesz i co mi zarzucasz.

Tak więc proszę nie piszcie mi że ja się mam zmieniać, bo ja już taki jestem i jestem ze sobą szczęśliwy. Ja tylko szukam dziewczyny która będzie myślała podobnie i miała podobne zainteresowania. Dlatego napisałem tu bo myślałem, że może tutaj ktoś taki się znajdzie.

a jakieś Twoje pomysły? czym byś ją zaskakiwał? zgadzałbys się tylko na wszystko i przytakiwał za każdym razem? czy tak dla Ciebie wygląda traktowanie kobiety nicvzym księżniczkę?

Gość no wszystko sie zgadza
z wyjatkiem wieku bo mam 16, moze byc?

gdybym nie byla mezatka chetnie bym cie poznala:)

Nie 16 lat to za mało niestety. Tak od 22 przynajmniej mnie interesuje. lilka18 nie wiem jeszcze jak bym zaskakiwał bo musiałbym poznać dziewczynę żeby to stwierdzić.

Nikt Ci nie sugeruje tego byś się zmienił... Moim skromnym zdaniem jesteś zbyt dojrzały jak na swój wiek, a co za tym idzie dla wielu z nas po prostu nudny...

Nie będę nawet z kolegami nigdzie wychodził, nawet urwę kontakt z nimi, żeby z moją kochaną przyszłą dziewczyną spędzać cały wolny czas. Człowieku czyś ty powariował,nie możan przewacac całego życia do góry nogami dla jedej osoby.Musicie też czasem odpocząc od siebie.

jejku dajcie mu juz spokoj taki jest i tyle:)

a pomysły to tak jak pisałem - kino, teatr, jakieś kolacje czy w domu czy w restauracji. Na pewno bym zaskakiwał ją kwiatami. No i lubię też rzeźbić w drewnie to na pewno dostawałaby ode mnie jakieś wyżeźbione rzeczy, np. serce itp. Jeszcze mogę zaproponować wspólne wyjazdy na wakacje, to żaden problem dla mnie.

Gość figusia
SZUKAJCIE A ZNAJDZIECIE. Adam, mysle ze jestes wartosciowym facetem, choc troszke nudnym...tzn.nie nudnym ale chyba nie masz w sobie takiej iskry, chyba brak w Tobie tej odrobiny szalenstwa. Kobiety szukaja kogos z kim beda sie dobrze bawic, a jesli ja znaczki nie beda interesowac? a po co szedlbys z nia do baru skoro jestes niepijacy i ona tez nie powinna pic? Chyba jednak potrzebujesz dziewczyny"z jajami" , zeby Cie troszke rozruszala. Taka jest moja opinia 🌼

Gość te opisy trącą mi
lekkim zwichnięciem psychicznym, ale to tylko moje zdanie. :O

figusia - pisz za siebie. Ja nigdy nie szukałam faceta do zabawy, jakieś imprezy, dyskoteki itd nigdy mnie nie kręciły. Przyznam, że z chęcią bym kolegę Adama poznała, no ale jestem już prawie mężatką, czyli nic z tego :)

nie mogę uwierzyć w Twoją autentyczność... może dlatego, że nigdy w życiu nie natknęłam się na takiego faceta jak Ty... jesteś niesamowicie wrażliwy i byc może to mnie tak cholernie drażni...

lilka 18 masz rację, jestem bardzo wrażliwy, łatwo mnie zranić, łatwo mnie urazić słowami. To dlatego że ja jestem dobry dla ludzi i chciałbym żeby inni też byli dobrz dla mnie. Ja tam nikomu za skórę nigdy nie zaszedłem.

Gość figusia
Forgotten.... nie pisze za siebie bo sama mam spokojnego chlopaka.

a czy ja powiedziałam, że mi się nie podoba?! ja mam po prostu mieszane uczucia... i chcialabym żeby autor topicu sie nie zmarnował, bo jest przystojny i inteligentny... reszte zawsze mozna dopracowac ;-) ale jak widac On tego nie chce...