Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona85

oblałam znowu

Polecane posty

Gość ona85

oblałam dziś prawko po raz trzeci bo zachowałam za mały odstęp od mijanego samochodu:( tyle wystarczyło...tak bardzo mi żle i smutno:( musze teraz dokupić 5 godzin za 200zł i mogę przepaść mi testy:( kurde żle mi i nie moge się pozbierać:(:(:(

Gość z plusa sie da z idei tez
uszy do góry znam taką która zdała za 9 razem i żyje i sie cieszy

Luz - tylko to moze Ci pomoc ;) I nie mart sie. Kase odzalujesz a pomysl, ze lepiej jak nie zdalas niz jakbys miala spowodowac wypadek :) Ja bardzo przezylam, ze nie zdalam za pierwszym razem. Dopiero potem zrozumialam, ze dobrze sie stalo. Trzymam kciuki, zeby sie udalo :)

Gość ona85
wiem moja siostra zdawała 7 razy a teraz jest naprawde dobrym kierowcą, tylko żal mi tej kasy...i tego że oblewają za byle co:(

Wiem, jak się czujesz. Sama zdałam za 7. razem. Jak się postarasz, to ci się uda!

Nie mow, ze oblewaja za byle co. A co, gdyby akurat ten kierowca przed Toba wykonal hamowanie awaryjne? Wtedy wjechalabys w niego! Po prostu uwazaj nastepnym razem.

Gość ona85
nie to było inaczej on nie jechał przedemną tylko to był samochód który stał zaparkowany a ja przejeżdżałam obok niego, odstęp faktycznie był niewielki ale nic by się nie stało. wiem że to nie głupota bo trzeba uważać na takie rzeczy, jestem po prostu zła bo jechałam już do ośrodka...jeżdziłam prawie 40 minut bezbłędnie:(

Ciesz sie, ze przynajmniej wykorzystalam to 40 minut ;) Ja za pierwszym razem oblalam od razu jak przekroczylam brame osrodka :D To bylo cos :D Na poczatku bylam zla, potem sie wkurwilam! Przez nastepnych kilka dni bylo mi po prostu smutno a jak zdalam za 2 razem, to teraz sie z tego smieje, ze tak \"dlugo\" trwal moj egzamin ;)

Gość ona85
to dobrze że ci sie udało za drugim razem, to bardzo dobry wynik:) ja za pierwszym razem oblałam już na placu, a dokupowałaś jakieś godziny po pierwszym niezdanym egzaminie? gdzie zdawałaś? a teraz jak ci idzie za kierownicą? podobno dopiero wtedy człowiek uczy się jeżdzić jak zdaje prawko i za kierownicą musi radzić sobie sam.

Gość 1983
Ja zdalam za pierwszym, ale wiele zalezy od egzaminatora. Byly sytuacje, ze moglby mi podziekowac, ale mimo to pozwolil jechac dalej. Wydaje mi sie, ze dalam dlatego bo pewnie prowadzilam, bez zadnych wahan.

Gość ona85
wlaśnie też mam takie wrażenie że wiele zależy od egzaminatorów, dziś spotkałam sie z sytuacją gdzie dziewczyna na placu przewróciła pachołek i egzaminator pozwolił jej powtórzyć łuk jeszcze raz, więc to żywy przykład na to że wśród egzaminatorów są ludzie:) ja wierze że wiele zależy od umiejetności ale jak egzaminator chce udupić to znajdzie sposób.

Gość 1983
Dokladnie

Jasne, ze dokupowalam ;) Przed pierwszym 5h, przed drugim 3 i jedna gratis dostalam, bo mialam fajnego instruktora ;) Zdawalam w Kielcach. Teraz bardzo rzadko jezdze :( W listopadzie zdalam prawko, a od tamtej pory moze z 4 razy jezdzilam :( Nie mam czym... Poza tym srednio mi to jednak wychodzi...