Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawnie18nastka

błagam Was napiszcie mi!!!!!!!!!!!Liczy sie kazda wypowiedz

Polecane posty

Gość prawnie18nastka

hej!! Chciałabym zacząc stosować tabletki anty ale z drugiej strony boje sie jak to wpłynie na moje ,zycie słyszałam ze po tabletkach dzieci moga urodzic sie niepełnosprawne?? CZy to prawda?? PROSZE NAPISZCIE MI SAME NEGATYWNE STRONY BRANIA TABLETEK o ktorych wiecie(ale ktore nie sa jakas bajka) naprawde liczy se dla mnie kazda wypowiedź doswiadczonej dziewczyny

Gość Są ludzie i parapety
jak ci coś nie pasuje to nie musisz komentować!!!!!!!!!!!!!! Zachowaj to dla siebie!!!!!! Kretynka!!!

Gość ja biore i zyje
Mi gin mowil na początku ze tabletki powinno sie brac 6 miesiecy potem robic przerwy zreszta miliony kobiet biora i rodza zdrowe dzieci

na poczatku mozesz nie miec zadnych dolegliwosci, ale po latach dorobisz sie cellulitu, zylakow i spadnie Ci popedl seksualny, moliwe, ze do zera. kiedys bylam ich zwolenniczka, wlasciwie przez wiele lat, a teraz ciesze sie, ze z nimi skonczylam.

Gość no i co zrobic
jedyne negatywne o których wiem to te ze mozesz przytyc i miec czasem objawy jak w ciazy(tak do 3 opakowania).a gdyby dzieci mialy sie rodzic ułomne to chyba nikt by nie brał,nieprawdaż?

Gość Marikaaaaaaaaaaa
ktoś ci naopowiadał bzdur, nie słyszałam jeszcze żeby dzieci po stosowaniu tabletek rodziły sie chore :O jeśli jesteś zdrowa, nie palisz papierosów, to nic ci nie grozi przy stosowaniu tabletek, a po odstawieniu możesz od razu zachodzić w ciąże i dziecko na pewno bedzie zdrowe

acha odnosnie pytania o dzieci to watpie aby to mialo jakis wplyw, choc kraza opinie, ze kobiety, ktore dlugotrwale braly pigulki maja trudnosci z zajsciem w ciaze. nie wiem jaka jest prawda, bo czesto wlasnie na plodnosc sie je przepisuje. tak czy siak skutki uboczne zawsze sa, tylko nie zawsze widoczne i nie od razu.

Gość cum
cellulitu sie dorobisz i bez tabletek:o

Gość prawnie18atka
no to mnie zdziwiło że dzieci ułomne.........:/:/ ale zapytac chciałam zeby sie upewnic. Ja chce brac tylko do kwietnia żeby normalnie szkołe skonczyć:):):):):):)

Gość prawnie18atka
no i jakie te skutki uboczne miałyscie?? albo jakie dopiero beda po odstawieniu

niestety tabletki maja duzy wplyw na celulit. wiem to od lekarza gdyz jestesm szczupla i nie mam sklonnosci do tego w rodzinie,a po tabletkach sie pojawil. jest to z reguly wodny cellulit, ale tak samo uporczywy jak ten tluszczowy. tabletki moga zatrzymywac wode w organizmie i dlatgo tak sie dzieje.

ja brałam tabletki min. 7 lat, później jak zaczelam myślec o dzieciach odstawiłam, ale zanim zupełnie zdecydowaliśmy sie na dziecko, minęły 2 lata, więc miałam 2 lata przerwy, i wtedy odczułam różnicę w popędzie seksualnym, jednak podczas brania tabletek obniża się, ale żadnych pozostałych dolegliw.o jakich piszecie nie miałam, nie przytyłam , ważyłam 44 kg, nie miałam cell., a w maju zdecydowalismy sie starać o dziecko i w maju się pojawiło, czyli żadnego problemu z zajściem w ciążę,

przez caly okres brania tabletek nie mialam praktycznie zadnych poza wspomnianaym cellulitem. jednak moja przyjaciolka miala zle samopoczucie, krwawienia, bole brzucha i okropnie przytula. mnie to na szczescie nie spotkalao choc bralam kilka ladnych lat. najlepiej wybierz sie do lekarza, zrob badania.

niestety spadek libido tez odczulam. nie mialam praktycznie popedu po jakim czasie. do dzisiaj sie dziwie jak to mozliwe. zaobserwowalam tez, ze podczas brania tabletek bylam bardziej \"sucha\", moze to byla przyczyna.

Gość podtrzymujemy

Gość ja biore Diane
i nie miałam żadnych dolegliwości. nie bolał mnie brzuch, nie przytyłam, wszystko jest w porzadeczku. chociaz inne dziewczyny bardzi krytykuja te tabletki. ja je biore juz ponad 3 lata. każdy organizm reaguje indywidualnie na tabletki. jedni maja dolegliwosci po ich zastosowaniu inni nie. jesli jestes mloda i chcesz korzystac radosc z bliskosci intymnej ze swoim ukochanym a nie spieszy Ci sie do posiadania dziecka jak najbardziej polecam. :)

Gość prawie18stka
w tym roku:):)ale pozno bo w wigilie:/:/

Gość ja biore Diane
aha i jeszcze dodam, ze akurat u mnie nie zaobserwowałam spadku libido:):) wrecz przeciwnie.:):)

Gość prawie18stka
a dlaczego pytasz ile mam lat??

Gość podtrzymujemy

jak masz tyle lat to śmiało decyduj się na tabletki, zabezpiecz. przez prezerwatywy jest niepewne, spiralki i inne nie wskaznane przed planowanymi dziećmi, a lepiej abyś sie zabezpieczyła niż żebys była zbyd młoda mamą, ja jestem po 30-tce, ale nie oszukujmy czasy sie zmieniły, młodzież szybko dojrzewa, i lepiej niech się zabezpiecza, powodzenia :) 🌻 12 tc

Gość do buskowianki
heh a po co ci moj znak zodiaku??:):) a ty stosujesz tabletki??

Gość i tak i siak

Gość i tak i siak
Ja słyszałam ze po tabletkach pozniej wypadaja wlosy prowadzi to do łysienia zaniku palca duzego noi do anemii i tez jestem ciekawa czy to prawda?????

Gość halllo
jest tu kto??

Gość olalalallaa

Gość olalalallaa

Gość olalalallaa
ej odpowiedcie mmi prosze ;/;/;/;/