Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wiolus-92

mam zolte wlosy/

Polecane posty

Wczoraj farbiowalam wlosy i wyszedl mi jakis zolty kolor. Jak sie tego pozbyc? pulkanka pomoze je rozjasnic czy znacie moze jakis dobry szampon?

Gość magdzia3
mogę ci polecić szampon Regenal,jest drogi bo kosztuje ok.20zł ale napewno ci pomoże.

Gość fryzjerka...............
polz na te wloski viking z loreala trzymaj 30min pozdrawiam

plukanka moze stonowac tylko ta zolc ale jesli one sa zolto rude to wez farbe lepiej tak jak napisalam viking wyjda sredni blond lub jesli chcesz jasniejsze 111 belle color lub 03 excellece z loreala.

czym farbowalas ? pewnie Pallete.,..

Gość malinowa_mamba
Też tak miałam i stosowałam fioletową płukankę,ona zniwelowała żółć,zrobił się normalny blond o chłodnym odcieniu

Gość uliguls
obetnij się na łyso, nie będziesz miała żadnych problemów

Gość taka sobie zwykla dziewczyna
pomaga plukanka niebieska/srebrana/fioletowa wszystkie 3 nadaja chlodny odcien farbowanym blondom, ja bym nalozyla farbe jak radzila fryzjerka... mialam viking loreal (chyba seria preferance) i naprawde wyszly rewelacyjne co do szamponu wella regenal - on po prostu ma w sobie plukanke i dziala dokladnie tak samo, tylko ze kosztuje 20 zl a nie 4-5 jak plukanka a do tego jako szampon jest koszmarny - placze, wlosy sa szorstkie i matowe, osobiscie nie polecam

Gość wiki6
a ja propomuje kupic w salonie fryzjerskim szampon loreal profesjonal do wlosow blond koszt 45 zl jest do wlosow naturalnych i farbowanych niweluje zolty kolor ja jestem z niego zadowolona wiem ze kasia bujakiewicz rta aktorka tez go uzywa mowila w wywiadzie w poradniku domowym